Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 aha, tak potom to ja akurat pojdem na tu poradnu na 26DPO, aj ty si bola vcera prvykrat, ze?
@aknedz čožeee to si mala take jednoduche 😀 😀 😀 a my sa tu musime trapiť 😀 😀 ale nie len sa smejem, skušam si robiť prieskum že ktorej sa to po akom čase podarilo či som ešte v norme 😒
@aknedz nie, ja som bola minulú stredu a na budúcu idem zas. 🙂
@vardzikova a kolko sa snazite?
@nikinka1111 aha, tak to ti zavidim aj ja by som chcela ist skor 😒 ale hovorila sestricka, ze maju natresk a robili len do dnes...dovtedy budem pekne nervozna
@aknedz toto bol môj prvy mesiac na ostro ,,, inak sme sa pokušali no pokušali nechavali to na nahodu asi tri mesiace ale to som ani sama nevedela kedy bola ovu a take ...
@nikinka1111 a momamo je kolky DPO, nevies?
@aknedz tak si skús ešte budúci týždeň urobyť test. ak čiarka bude stále silnieť, všetko ja ok 🙂
@aknedz neviem presne, pár dní po mne. nejaké 3-4 asi
@vardzikova jaaaj tak to si este daleko v norme, moja kamoska to nechava na nahodu uz polroka a tiez bola teraz z toho trosku nestastna ale potom povedala, ze sa na to zatial kasle, ze do tridsiatky budu skusat....ale podla mna je fajn, ze si sa zacala sledovat, ta kamoska, co sme jej malemu krstni, ta otehotnela za pol roka snazenia ale nesledovala sa - a ako som pisala vyssie, podarilo sa im to zrovna po Vianociach, ked si obaja oddychli a boli bez stresov 😉
@nikinka1111 tomu ver, robila som v utorok, vcera na obed( ale to neratam, kedze ma nahneval 😀 ) a v nedelu sa chystam zase, pockaj este ta tym poctom testov aj predbehnem 😀 lebo ako sa poznam bude testovat az do toho 28meho 😝
@nikinka1111 jaj no a dnes samozrejme, to som zabudla napisat
mrska mi uz zasa meska ☹ a na testiku nic ☹...pockme a uvidime 😀.hlavne ,ze som s mojim malym milacikom uz ozdobila stromcek 😀
@aknedz jooj tak to by bolo super ,, som mlada zatiaľ čo viem tak aj zdrava tak si myslim žeby sa to mohlo tak do pol roka podariť 😀 😀
@spula22 koľko ti meška ? 😀
@vardzikova a koľko máš rokov ak sa to môžem takto verejne spýtať? 😉
@delideli uz sme doma, aj stromcek sme po ceste kupili, boli sme aj na vianocnych trhoch, ja som sa do car objednavala koncom novembra a dali nam tento termin 🙂 no takze vzali mi stery nejake a idem na krv prve dni mrchy kvoli hladine hormonov, muz ide na spermiogram, a potom budu vysledky o 3 tyzdne, konzultacia vychadza na koniec januara, tam nam povedia aky bude dalsi postup podla vysledkov 😀 takze mam cas 😉
@vardzikova ahoj.dnes som 32DC , takze podla mojich vypoctov este len cca 3 dni 😀
@natalinda88 tusim tak ako cez neplodne pred menzesom hore, a tvrdi
zienky dnes mini spinenie, mrcha ma prist 18 teho neviem co ponahla, a vecer uz zase nic moc, rano trochu brucho ako, ze prichadza a teraz nic neboli nestekli, co sa ma zlakla, ved sa na nu tento mesiac tesim o tyzden su vianoce 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte babenky 😀 😀 😀 😀 zasa ste tu toho popisali 😀 😀 😀
ja uz som na nervy z toho. vobec neviem ci bola urcite ovulka, alebo sa k nej iba chystalo, alebo este len pride,....tt sa mi drzi stale rovnako 😒 😒 😒 to je hrozne....
kuk moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@vardzikova
@purina12345
ahojte, uf, dá to zabrať kým vás človek dočíta po celom dni v práci 🙂 ale nie, doma som od tretej, len som akosi nestíhala 🙂 tu je môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
semiačka sa močia, už sa na ne teším, idem večerať a potom oddychovať....upratovať už nevládzem, aj zajtra je deň, no nie?
@aknedz 23 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veľa malo? 😀 😀 😀 😀
@spula22 a zvyklo ti meškať alebo ti prišlo načas? 😉

@lucecita ja som sa tiež chcela testnúť ale v stredu prišla potvora jedna, dnes som 3 DC 😒 😒 zatiaľ ale už sa pomaličky približujem k ovulke 😀