icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu choď podľa postupov ako som ti hovorila a uvidíš link v rámiku v hornej polovičke stránky a ten skopíruješ, neviem čo to môže byť idem kuknúť

purina12345
28. okt 2011

@purina12345 tam označuješ hlien aký máš

meyby
28. okt 2011

@purina12345 ahoj , tak dockala som sa vytuzených kolajnic na tehotenskom teste 🙂 dnes som si po dvojtyzdnovom meskani spravila test... 🙂

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu link nájdeš hneď pod týmto : Your Charting Home Page Web Address:
a CM ti označuje mrchu a hlien

purina12345
28. okt 2011

@meyby no úžastnéééé moc sa s tebou teším a gratulujeeem, takže oficiálne ťa vyhlasujem za tretiu tehulku na tejto diskusii 😀 😀 😀 😀 😀
tak nás pekne nakaz, a máš už fotečku? nezabudeni ju pridať a potom aj fazuľku
jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

kikaneu
28. okt 2011

@lejduska no nejak sa nedari....zatial to vsak neberiem tragicky....pockam do Vianoc a potom aj tak musim na preventivku, tak to hned spomeniem, ze by s tym bolo treba nieco robit...zistit pricinu a potom sa uvidi

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 išla som podľa tvojich inštrukcií, ale toto Your Charting Home Page Web Address: som tam fakt nenašla.....a za to CM vďaka 🙂

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu tak ešte raz, vpravo hore je sharing, klikneš na setup, to je v tom druhom a keď sa ti otvorí stránka musí sa ti tam ukázať link, ešte je možné že od teba dole pýta čo môže zverejniť tak kukni aj na dolnú časť stránky

lejduska
28. okt 2011

@kikaneu ze si s tym zatial pekne stotoznena, tak to je fajn ale ulekara to isto treba spomenut, ze sa snazite.., ja by som sa potesila uz aj teraz 😀 ale tak nie v blizkej dobe zacneme pracovat, neda sa to casovo ohranicit, okolnosti su nevyspitatelne

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 tak to bolo, chceli odo mňa čo chcem zverejniť 🙂 takže tu je to http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
28. okt 2011

@lejduska keď sa z toho nechcem zblázniť, tak mi nič iné neostáva 😉 to je pravda, môj manžel teraz prišiel o prácu....takže podmienky tiež nie sú ideálne, ale to asi nebudú nikdy....vždy sa čosi nájde 😠

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu no super, už sa aj na to lepšie pozerá a viac sa dá tam vidieť, ovu označuje táto stánka po troch dňoch po ovu,tak trpezlivosť, ale myslím že včera prebehla 🙂

delideli
28. okt 2011

@meyby : gratulujem 🙂 dufam,ze to tu od teba chytime coskoro vsetky 🙂
dneska ma celkom potesilo ked som si citala zaciatok jednej diskusie tu na MK spred 3-4 rokov, kde pisali baby,ktorym sa nedarilo a potom som v ich profiloch videla,ze takmer vsetky maju deticky,niektore uz aj dve..tak mi to dost zlepsilo naladu a vratil sa mi optimizmus ..🙂
@vardzikova : drzim place nech ti to dobre dopadne a hlavne nech to pomoze..🙂

lejduska
28. okt 2011

@kikaneu ved urcite nikdy to nie je idealne a je zbytocne to odkladat ked vieme ake je tazke urobit si dieta a mmohym sa nedari..ale my neodkladame ani vy 😀 my len cakame na prilezitost ale otvorene hovorim, ze pozor si nedavame ani teraz 😉

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 super, to si ma potešila ani nevieš ako 🙂 vy sa už dlho snažíte?

kikaneu
28. okt 2011

@lejduska veru tak, tak ešte raz držím prsty, nech je to čoskoro 🙂

lejduska
28. okt 2011

@kikaneu diky, ja tebe drzim prsty nech sa to uz podari s radami lekara.., ja sa musim dat najprv zdravotne do poriadku, nemam ms uz 2 mesiace, lieky nezaberaju nech sa to do vianoc da dokopy nech pod stromcekom mozme 😀

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu snažíme sa 5 mesiacov a stále je to viac na nervy 😖

vardzikova
28. okt 2011

@delideli ta neistota je hrozna.. ale tak len dufam že to nebude na škodu.. vy sa tiež snažite?

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 poznám to, my 11, ale prvých 6 sme boli s manželom len cez víkendy, takže ešte nerobím paniku, prakticky len od júla sme spolu každý deň, takže tak 😒

kikaneu
28. okt 2011

@lejduska och, tak to nezávidím, ešteže s tým nemám problém....prajem veľa zdravia 🙂

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu tak vám držím moc palce aby sa skoro zadarilo 🙂

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 ďakujem, aj ja vám 🙂 a vďaka za rady 🙂 idem za manželom 🙂 papa

lejduska
28. okt 2011

@kikaneu dakujem, ved ja som tiez nikdy nemala, iba teraz druhy krat v zivote..

delideli
28. okt 2011

@vardzikova : urcite nebude, neboj..ja som na bola uz na laparoskopii bola (sice nie z gynekologickych pricin) ale da sa to zvladnut, bolo to v pohode...ale tiez som bola predtym nervozna..nech to mas rychlo za sebou,aby ste sa mohli pohnut dalej..inak, my sa tiez snazime..🙂

vardzikova
28. okt 2011

@delideli a snažite sa dlho? lebo ja ako z toho čo tu tie baby pišu začinam byť riadne skepticka, niektore sa tu snažia aj rok , dva a nič... 😖

vardzikova
28. okt 2011

@purina12345 neskutočne sa mi pači ako sa tu všetky podporujete a prajete si všetky to iste 🙂 to človeku určite prida na nalade ked to nejde 🙂

delideli
28. okt 2011

@vardzikova : my zatila iba druhy mesiac, ale kedze o moznych problemoch s otehotnenim viem viac nez je zdrave 🙂,tak uz po prvom neuspesnom cykle som zacala (predcasne) panikarit..navyse mam cez 30,tak uz mame najvyssi cas,co mi tiez na pohode nepridava..ked sa po prvom intenzivnom snazeni objavila MS niesla som to dost zle..ale uz je to v poho, konecne som si dokazala uvedomit, ze na prvy sup to naozaj funguje malokedy..
a skepsa ma zacala opustat po tom (ako som uz vyssie pisala),co som si precitala uvod tej diskusie a zistila som,ze aj dlhodobym snazilkam sa nakoniec podarilo 🙂)

vardzikova
28. okt 2011

@delideli ako si napisala dlhodobym snažilkam 🙂 mne to pride každy mesiac stresujuce, niekedy si radšej nerobim ani test lebo potom som podraždena že to opat nevyšlo, pravdu maš v tom že sa to malo kedy podarí na prvý krát ja tomu začínam hovoriť spekla šťastie, aj ked im to určite všetkym želám ale už by som chcela byť medzi nimi 🙂

spula22
28. okt 2011

@meyby jeeeeeeeej gratulujem 🙂.nech sa dari 🙂