Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita : dobre ranko. my robime no v podstate to, co si napisala (okrem toho cikania, to po tej pol hodke vacsinou nevydrzim 🙂 ) a este teraz skusame aj toto : https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/prstikova-metoda-na-otehotnenie-skusenosti-a-rady/ 😀
@nativanativa ahoj, no čo ako teplotka? som zvedavá ako to pokračuje 🙂
@purina12345 helooouuuuuuuuuu no ehm ,teplotka mi klesla dnes 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@purina12345 ja som z toho svojho grafu mimo....vôbec sa v ňom neviem vyznať 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@nativanativa no supiš, tak ovulka je tu 😀 ideš robiť aj ovu testy?
@kikaneu tak zdá sa že ešte ovu nebola 😖 môže byť že si bola chorá? alebo stres? uvidíš ako zajtra bude pokračovať či bude stúpať teplotka, hlavne pekne keksíkujte aby ste to neprešvihli
@purina12345 prave testujem , vcera som testovala a zas nic 😠 😠 😠
drbem na to ... uvidim co dnes , teda teraz
@purina12345 veď práve, že som nebola, všetci doma sú, ale mne je fajn....možno skôr ten stres, keďže manžel prišiel o prácu :/
no uvidíme, ako bude zajtra postupovať, snažíme sa, chvalabohu, že to vyšlo na víkend 🙂
@nativanativa no som zvedavá, daj hneď vedieť
@kikaneu môže byť že sa ti posunula ale to je v poho, a čo máš nejaký hlien tipický ovu?
to s tou prácou mi je ľúto ale hlavne že sme zdraví ostatné sa časom vyrieši, nič neboj
@purina12345 no samozrejme ze nic 😠 😠 😠
ja neviem , tu nieco nie je v poriadku 😒 😒
@nativanativa nespoliehaj sa na to, aj bez toho to vyzerá sľubne, a ako hlien ešte sa naťahuje ale je ešte lepší ako včera?
@purina12345 no dnes rano mi vytieklo uplne ze riedke tske mliecne , tak som si skusala prstiky a bol tam lepkavy bielkovy na krcku , dost vela , ale zase nie uplne biely ale taky do mliecna...
@nativanativa to je v poho, môže byť v kľude zakalený ale keď sa naťahuje aj dobrých 5cm je super, teraz máš najplodnejšie obdobie, tak skús psychicky vypnúť, nemyslieť na to a užívaj si s drahým víkend najlepšie ako sa dá, už si ani nesleduj hlien len si meraj ráno teplotku, myslím že to je najlepšie čo môžeš urobiť, takže pohodička víkend plný lásky, jupíííí
@purina12345 pocit mokra je, ale žiadne naťahovanie....
ja taky hlien natahovaci mavam hned po kramoch as 2 dni..potom ani nie..niekedy mavam aj v polke mesiaca...tak neviem ci aj ten prvy hlien je plodny alebo nie..
@kikaneu aj pocit mokra je ok, niekedy sa neobjaví ten naťahovací, ale ak chceš môžeš skúsiť tie ľanové semiačka na podporu hlienu, dávkovanie som spomínala asi dve strany dozadu tak ak chceš kukni
@gelinka75 tak to by som ti odporučila merať teplotu alebo ovu testy pre uistenie lebo je možné aj to že už 2 dni po MS máš ovu
@purina12345 no to by aj mna zaujimalo, ze kedy to presne mam 🙂 skusim rano odmerat, ale teraz som skoro v strede cyklu asi 12DC tak neviem ci to ma zmysel, skusala som najst co si pisala o davkovani lanovych semiacok, ja sa totizto stravujem zdravo a kazdy den si dam asi lyzicku lanovych semiacok v niektorom jedle..tak aspon nieco by mi malo pomoct
@purina12345 diky, fuha, to je dost vela lanovych a slizove jest mi nejak nechuti..skusim zaradit radsej lanovy olej, mam ho davnejsie kupeny, snad pomoze
@gelinka75 aj ten môže ale že nemá také účinky ako tie semiačka 😝
@purina12345 a ty si ich davas? ..ja jem teraz rozne zdrave veci, aj oriesky, para, kesu, same celozrnne veci..potom olivovy olej, ziadny cukor..nejake ovocie a zelenina
@gelinka75 ja sa ich chystám jesť v novom cykle, tak to je super že sa tak zdravo stravuješ, to ja som neni taký poctivec ale snažím sa obmedzovať sladké a kaffe

Dobré ránko všetkým a krásnu sobotu želám 😎 ...možno blbá otázka, ale chcem sa spýtať, čo robíte so sebou "po"? niekto radí, dať si pod zadok vankúš, ležať v kľude aspoň pol hoďku a potom hodiť sprchu, hoďku necikať a podobne...