icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

juranka
20. dec 2011

@purina12345 drzim palce a daj vediet ako to dopadlo. a o tych semienkach som ani nevedela. dobry typ na buduce 🙂

gelinka75
20. dec 2011
gelinka75
20. dec 2011

@fifitko25 zaslintala som obrazovku, prave som dojedla jogurt a kukam na tvoje rozky, nejaky receptik by nebol? 😀 😵

purina12345
20. dec 2011

@juranka tak si niekde zapíš že 2 polievkové lyžice zaleješ 1dcl vody a a necháš 2 hodiny odstáť, potom sa to všetko aj s vodou spapá

juranka
20. dec 2011

@purina12345 ok napisem.

luciok
20. dec 2011

Ahojte, čo je tu dnes nové?

fifitko25
20. dec 2011

@gelinka75 500 g hladkej múky, 2 palmariny, štipku soli, 1 zltok, 7 lyzic zakysanky. Vypracujeme cesto a nechame v chladničke postat celu noc. Potom cesto vyvalkame na 0,5 cm hrúbku, vykrajujeme obdlzniky, do dresu každého Dáme trosku sivkoveho lekvaru, zvinieme do rozteky a konce poriadne zatlacime, aby lekvar nevytiekol. Potrieme rozslahanym vajickom a pecieme do zlatista. Ešte horúce obalime v cukre. Dobrú chut 😝

fifitko25
20. dec 2011

Sorry za chyby ale ked píšem z mobilu, tak mi niekedy automaticky vloží ine slovo ako chcem 😀

gelinka75
20. dec 2011

@fifitko25 dakujem, napisem si to a na silvestra spravim 🙂

mattuliatko30
21. dec 2011

@azzura ahoj, tak ako si dopadla?...prišla mrcha?...či nie? dúfam,že dáš dobré správičky 😉

mattuliatko30
21. dec 2011

snežííííííííí 🙂)) aspoň niečo pozitívne..... 🙂 pekný deň želám.....babule 🙂

lucecita
21. dec 2011

Dobré ránko dievčatá a ženy 😀 😀 som zvedavá. koľko sa tu strán napíše dneska 😅 aj tu u nás snežííííííí, tak nech takto sneží tak do 2.1.2012 a potom nech je už teplúčko 😀 😀 nemám rada zimu....dnešný graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a budem asi znova skákať ako minulý cyklus a teším sa na to, zatiaľ mi z toho vyšla pekná strieška 😀 😀

kikaneu
21. dec 2011

@lucecita dobré ránko, ja nezvyčajne o takomto čase tu 🙂 pekná strieška 🙂 ja som pred ovu, tak dnes poprosím gynekologičku, nech mi tam pozrie tie vajíčka, že ako sa im darí 🙂 a u nás ešte nesneží, no nebola by som proti, keby začalo 🙂 idem raňajkovať, dám si sprchu a fičím 🙂 pekný deň v práci želám 🙂

fifitko25
21. dec 2011

aj u nás sneží 😀

vardzikova
21. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ty maš 25 dnovy cyklus? 😲

vardzikova
21. dec 2011

Dobré ráánko dievčatká moje 😀

vardzikova
21. dec 2011

@chorucka jaaaaj 😀

vardzikova
21. dec 2011

@lucecita cicka 😀 grafik no ... čo ti budem hovoriť ale teplotku som si aj dnes zmerala .. 😀 a aky si piekla kolačik? ja som včera piekla perničky ale akosi mi ztvrdli ... čo mam s nimi urobiť .. jedna holka pisala že treba rozrezať jabko a dať to spolu k perničkam do krabice a že zmeknú... 😖

vardzikova
21. dec 2011

@fifitko25 u nás nesneží zatiaľ ale kosa je teda riadna .. brrrrrr 😀

lucecita
21. dec 2011

@kikaneu ahojky moja, tak držím palčeky u tety G. 😀 😀 potom daj vedieť ako to tam dolu vyzerá 😀 😀 😀 som sa rozhodla, že si tento cyklus domček postavím 😀 😀 😀

vardzikova
21. dec 2011

@kikaneu aj tebe pekný deň 😀

azzura
21. dec 2011

@mattuliatko30 ahojko, tak tak, mrchana prišla 😒

azzura
21. dec 2011

krasne zasnežené ranko prajem

lucecita
21. dec 2011

@vardzikova akože ja neverím, čo čítam, ty si si dva dni po sebe zmerala teplotu???? počuj, isto je vysoká 😀 😀 😀 áno, daj tam jabĺčko a moja mamina dávala aj bobkový list...tak skús...ja som včera piekla korpusy na metrový koláč...dneska naplním, ak mi vyjde čas, lebo mi prišla sestra z UK, tak idem za ňou k našim /ešteže bývajú 5 minút odo mňa/ a popečieme nejaké koláče ako za starých dobrých čias - mama, segra a ja 😵 😵 😵

vardzikova
21. dec 2011

@purina12345 moja včera som urobila tie perničky ale akosi mi zatvrdli oni potom zmäknú? Kym boli teplé tak boli mekučné a teraz ... 😖 si vylemem zuby na nich 😀

lucecita
21. dec 2011

@azzura aj tebeeee.....ako graf? môj takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

mattuliatko30
21. dec 2011

@azzura tak si to dobre čakala.....poznáš sa aj svoje telo 🙂)) tak nabudúce....to už dúfam vyjde...ja už budem mať o chvíľu po MS...tak začnem merať...a som zvedavá na svoje telo...ako mi to bude ukazovať 🙂

mattuliatko30
21. dec 2011

@vardzikova ahoj...tak ja mám od víkendu perníčky..a sú stále mäkučké..mám dobré cesto od švagrinej....🙂)

vardzikova
21. dec 2011

@lucecita ale ver moja ver zazraky sa dejúú 😀 ale nezapisala som si to ešte do grafu 😅 😀 typická ja 😉 , mojka tak to poznam ... my tiež ked pečieme kolačiky tak pečieme spolu je to taka atmoška.. milujem to.. ako si napisala ako za starých dobrých čias.. musim si to doma ešte poriadne vychutnať lebo ked sa odsťahujeme tak to bude už o niečom inom .. 😖 ☹

vardzikova
21. dec 2011

@mattuliatko30 ja dufam že ešte zmäknú .. dam dnes k nim jablčko a uvidim čo to s nimi urobi .. pri najhoršom budú to čajové koláčiky 😀