Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 vyzera podobne ako moj 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@juranka tak si niekde zapíš že 2 polievkové lyžice zaleješ 1dcl vody a a necháš 2 hodiny odstáť, potom sa to všetko aj s vodou spapá
@purina12345 ok napisem.
Ahojte, čo je tu dnes nové?
@gelinka75 500 g hladkej múky, 2 palmariny, štipku soli, 1 zltok, 7 lyzic zakysanky. Vypracujeme cesto a nechame v chladničke postat celu noc. Potom cesto vyvalkame na 0,5 cm hrúbku, vykrajujeme obdlzniky, do dresu každého Dáme trosku sivkoveho lekvaru, zvinieme do rozteky a konce poriadne zatlacime, aby lekvar nevytiekol. Potrieme rozslahanym vajickom a pecieme do zlatista. Ešte horúce obalime v cukre. Dobrú chut 😝
Sorry za chyby ale ked píšem z mobilu, tak mi niekedy automaticky vloží ine slovo ako chcem 😀
@azzura ahoj, tak ako si dopadla?...prišla mrcha?...či nie? dúfam,že dáš dobré správičky 😉
snežííííííííí 🙂)) aspoň niečo pozitívne..... 🙂 pekný deň želám.....babule 🙂
Dobré ránko dievčatá a ženy 😀 😀 som zvedavá. koľko sa tu strán napíše dneska 😅 aj tu u nás snežííííííí, tak nech takto sneží tak do 2.1.2012 a potom nech je už teplúčko 😀 😀 nemám rada zimu....dnešný graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a budem asi znova skákať ako minulý cyklus a teším sa na to, zatiaľ mi z toho vyšla pekná strieška 😀 😀
@lucecita dobré ránko, ja nezvyčajne o takomto čase tu 🙂 pekná strieška 🙂 ja som pred ovu, tak dnes poprosím gynekologičku, nech mi tam pozrie tie vajíčka, že ako sa im darí 🙂 a u nás ešte nesneží, no nebola by som proti, keby začalo 🙂 idem raňajkovať, dám si sprchu a fičím 🙂 pekný deň v práci želám 🙂
aj u nás sneží 😀
@l_e_n_o_c_k_a ty maš 25 dnovy cyklus? 😲
Dobré ráánko dievčatká moje 😀
@chorucka jaaaaj 😀
@lucecita cicka 😀 grafik no ... čo ti budem hovoriť ale teplotku som si aj dnes zmerala .. 😀 a aky si piekla kolačik? ja som včera piekla perničky ale akosi mi ztvrdli ... čo mam s nimi urobiť .. jedna holka pisala že treba rozrezať jabko a dať to spolu k perničkam do krabice a že zmeknú... 😖
@fifitko25 u nás nesneží zatiaľ ale kosa je teda riadna .. brrrrrr 😀
@kikaneu aj tebe pekný deň 😀
@mattuliatko30 ahojko, tak tak, mrchana prišla 😒
krasne zasnežené ranko prajem
@vardzikova akože ja neverím, čo čítam, ty si si dva dni po sebe zmerala teplotu???? počuj, isto je vysoká 😀 😀 😀 áno, daj tam jabĺčko a moja mamina dávala aj bobkový list...tak skús...ja som včera piekla korpusy na metrový koláč...dneska naplním, ak mi vyjde čas, lebo mi prišla sestra z UK, tak idem za ňou k našim /ešteže bývajú 5 minút odo mňa/ a popečieme nejaké koláče ako za starých dobrých čias - mama, segra a ja 😵 😵 😵
@purina12345 moja včera som urobila tie perničky ale akosi mi zatvrdli oni potom zmäknú? Kym boli teplé tak boli mekučné a teraz ... 😖 si vylemem zuby na nich 😀
@azzura aj tebeeee.....ako graf? môj takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@azzura tak si to dobre čakala.....poznáš sa aj svoje telo 🙂)) tak nabudúce....to už dúfam vyjde...ja už budem mať o chvíľu po MS...tak začnem merať...a som zvedavá na svoje telo...ako mi to bude ukazovať 🙂
@vardzikova ahoj...tak ja mám od víkendu perníčky..a sú stále mäkučké..mám dobré cesto od švagrinej....🙂)
@lucecita ale ver moja ver zazraky sa dejúú 😀 ale nezapisala som si to ešte do grafu 😅 😀 typická ja 😉 , mojka tak to poznam ... my tiež ked pečieme kolačiky tak pečieme spolu je to taka atmoška.. milujem to.. ako si napisala ako za starých dobrých čias.. musim si to doma ešte poriadne vychutnať lebo ked sa odsťahujeme tak to bude už o niečom inom .. 😖 ☹
@mattuliatko30 ja dufam že ešte zmäknú .. dam dnes k nim jablčko a uvidim čo to s nimi urobi .. pri najhoršom budú to čajové koláčiky 😀

@purina12345 drzim palce a daj vediet ako to dopadlo. a o tych semienkach som ani nevedela. dobry typ na buduce 🙂