Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 Jeeeeej, no tak to gratulujeeeem! a kde ju máme? nech jej pogratulujem 🙂
@mima1983 a ty čo ako sa cítiš?
Ahojte baby, rada by som sa pridala k vám do diskusie. Tiež patrím k prvosnažilkám, no zatiaľ neúspešne = 4 mesiace. Ale do konca roka sa to snáď podarí. Držím všetkým palce 🙂
@kate27 ahoj, no vitaj čím nás je tu viac tým väčšia podpora 🙂 a ktorý si DC?
@meyby Srdečna gratulaaaaacia tehulka!!!! 🙂 takze tiez to bude julové babatko??? ak hej, pridaj sa do našej skupiny, uz je vytvorena 🙂
@purina12345 ja celkom ok..... prsia citim asi najviac, podbruško uz takmer absolutne... aj to spinenie mi chvalabohu prešlo! 🙂 tento tyzden - asi v stredu pojdem k dokimu 🙂 tak som aj napatá aj nedočkavá 🙂
@mima1983 no moc sa s tebou teším, potom nezabudni pridať fotečku fazulky, prajem vám moc zdravíčka
vidím že už si v novej skupine ale nezabudni na nás a podeľ sa aj s nami o pocity, ok? 🙂
@purina12345 perfektnýýýý, bude nápor na drogerky a lekarne na tehotenske testy 😀 ja si idem kupit hned zajtra a preistotu viacej, kdyby neco 🙂
@purina12345 neboj, chodim sem stale, len niekedy nemam cas a ani prehlad co sa to tu pise 🙂 Veru to zdravicko je najdolezitejsie a dufam ze bude vsetko ok, lebo ako kazda prvorodicka mam z kadecoho obavy 🙂 ale snazim sa mysliet pozitivne, hladkam si bruško uz teraz, prihovaram sa babatku a tak 🙂
@veji ono to chce asi vsetko cas, a fakt to pride vtedy, kedy to má prist.... uprimne povedane ja som necakala ze sa nam tak skoro zadarí, a som neskutočne stastná, a len dufam ze to dotiahneme do uspešného konca 🙂 nic ine si nezelám...
@lucecita tak držím palce, potom daj vedieť, a ktorý si DC?
@purina12345 dneska som 10DC a práve ma napadlo, že aj presne pol roka vydatá 😀 tak to treba patrične osláviť 😝
@purina12345 jeej no to by teda bolo tolko tehuliek naraz 😀 ja som tiez zvedava..dnes som si kupila kyselinu listovu, ponukali mi nejaky femibion, ale ze to beru uz tehulky, a regla som sa na ten fertilityfriend len este mi neprisiel email 😝 drzme si palce teda
@gelinka75 a meriaš si už teplotku? ja už pár rokov užívam kyselinu listovú pre istotu a práve tento cyklus som začala s femibion, ten totiž obsahuje viac vitamínov plus niečo čo podporuje lepšie vstrebanie vitamínu, tak keď doužívaš oporučila by som ti právve femibion 800 😝
@purina12345 to aj ja som zvedavá.....chceli by sme veľmi, ale takisto prajem aj Vám 🙂 držte sa
@purina12345 teplotku este nie, som teraz nejak v strede cyklu, s meranim zacnem od dalsieho cyklu..no oki femibion kupim ked toto doberiem a kupila som si pre istotu velke balenie 😀 😝 je to 400 vka, mam si davat 2 tabletky?
@purina12345 ahoj, ako sa ti dari?
🙂
@purina12345 no ja uz testami nic neriesim ,kazdopadne mam za sebou vikendik , uvidime co z toho bude 😖 😖
no ja som zvedava ci ten menzes tento mesiac dojde 🙂 ale zasa...nejako ma to netrapi aj keby dosiel (skusali sme iba teraz prvy mesiac 😉. vo firme mi totiz oznamili ze rataju ze im este zostanem a nepojdem hned na matersku :D
drzim palce babam ktore sa teda tak snazia a chcu. hlavne budte v pohode 🙂 bru noc
ahojkoooooo , co noveho tunaaak pocas plodneho vikendu ??? 🙂
@meyby ahoooj, ďakujem za opýtanie, mám sa ok, mrcha ešte nedošla ale cítim že to je už len otázka času, tak nech už je tu aby sme mali ešte príležitosť kým zasa odýdem 😖
a ty sa ako cítiš?
@nativanativa tak to je super, len sa snažte a na ostatné nemysli 😀
som zvedavá aká bude zajtra teplotka

@mima1983 naša meyby 😀 😀 😀 😀