Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka ja som mala asi pred rokom a pol zle vysledky z cytologie, mala som HCIL (ak si dobre pamatam) co je predrakovinove stadium a gynekolog ma s tym okamzite posielal na konizaciu....bola som z toho samozrejme totalne mimo...povedal ze to ma kazda 5ta baba, tak akoze super ze to ma, ale to mna nezaujima...povedal ze by z toho nemalo byt nic potom neskor, ale podla mna nikdy nevies....zhodou nahod som bola asi dva tyzdne na to objednana u nasho znameho fyzioterapeuta, on ma take trosku "nadprirodzene" schopnosti, tak som sa mu len tak medzi recou o tom zmienila, dal mi lavove kamene, nieco ma trosku pomasiroval a povedal ze pred tym ako pojdem na operaciu, tak mam ist este raz na testy, tak som sla a na cyto NIC....potom o pol roka zase vsetko OK....keby mi to niekto povedal tak mu asi nikdy neuverim, ale fakt som stastna ze som vtedy na ziadnu konizaciu nemusela ist ....a co sa toho ockovania tyka, tak ockovanie ti moze zabranit vzniku rakoviny ale moze vyvolat ine veci, o ktorych este dnes netusia.....podla mna staci chodit na pravidelne kontroly ku gynekologovi..
@chorucka v prahe🙂 no ja som co sa tyka lekarov dost pesimisticka...vacsinou neriesia zarodok problemu ale utlmuju jeho prejavy...to ze ta boli hlava moze byt spojene totalne s hocicim, mozes mat zle drzanie tela, chrbtica ti niekde zle tlaci na nejaky nerv a oni ti na to daju antidepresiva...akoze podla mna to je chore
@mel84 rtg chrbtice ok oci ok krv ok EEG sa jej nepozdavalo A este ze mam zvysenu svalovu drazdivost ale ze to je psych. povodu tak ze antydep. ale ani jednu som neuzila co ja niesom debko aby som jedla take lieky Moj problem je ze ma bolieva hlava a niekedy mam zavrate Uz ma to sere ze od oktobra nie je schopna mi povedat ze s coho to mam jej oblubena veta je "SA VELMI POZORUJETE"
paaaaaa
@azzura tak ty maš moja čo robiť ...hlavne plnu peňaženku penazíí 😀
@carie32 ahooooj konecne mam internet no ako sa mas???? chcem ti popriat krasne sviatky vianocne. uz som konecne prestahovana, ale krabice mam ete stale poroztahovane.
tak dnes 37DC a mrska stale nikde 🙂 uz by ani chodit nemusela 😀.ako zienky napecene a nachystane na viacoce ? 😀
no ahojte 🙂 ja už prázdninujem, respektíve dovolenkujem 🙂 čakám na manžela a ideme piecť koláčik, teda on bude vylizovať misku 🙂 ale som rada, keď je v kuchyni so mnou keď niečo robím 🙂 a tu je môj graf dnešný: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
ja som dnes slamená vdova ☹ manžel punčuje s kolegami v meste, bohvie, kedy sa vráti.... upratala som a máčam nohy v lavóre 😀 😀 dnes som 4DC a už žiadna mrcha 😉
@kikaneu @gelinka75 ahojte babule...aj ja už dovolenkujem...dnes poslednýkrát v práci, tam sa vrátim až 28.12 🙂 ja by som chcela ešte dačo zajtra spraviť, ale už mi to nevyjde...ale som sa aspoň rozhodla, že si spravím vaječný likér, na ktorý sa tešíííííím 😉 nie je nad domáci a jeho vylizovanie počas prípravy 😀 😀 😀
@fifitko25 aj ja som slamená vdova...manžel hrá bowling s kolegami na vianočnom posedení...pozerám telku s noťasom na nohách...dnes som 6DC a mrcha končí, zajtra len špinenie... kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@gelinka75 periny prezliekať, prať, dočokoládovať metrový koláč, dačo na obed navariť, do mesta na posledné tri darčeky, k našim pre koláčiky, a samozrejme ten vajčák spraviť....recept, ktorý robím už roky každý Štedrý večer :
6 žĺtkov miešam so 4 polievkovými lyžicami práškového cukru a dvomi vanilkovými cukrami do hladkej peny (pol hoďku), potom pridám 1 sladené salko, mlieko na zriedenie a samozrejme rum podľa chuti
@fifitko25 myslím si, že ti spojí prerušovanou čiarou prvý deň mrchy a zajtrajší dátum...ale nie som si istá...skôr by ti poradila @purina12345
@zuzanka9999 ahoj a ja že kde si sa stratila 😉 ja som sa konečne dožila mrchy a teraz som 20DC a čakám čo bude... a ty ako?? ktorý DC si? ja poctivo meriam teplotu, som zvedavá či graf vyznačí ovu, či vobec bude... teraz dva dni po sebe som robila ovu test, je tam zatiaľ taká slabšia druhá čiarka, hádam postupne zosilnie..
Aj ja Ti prajem krásne pohodové vianoce a ešte nám prajem aby sme sa stali v roku 2012 mamičkami 🙂 🙂

@mel84 ja som sa ties cudovala ze taka stara krava ako ja a moze sa dat zaockovat Mudra hlava povedal ze hej tak hej a viac som to neriesila