icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
23. dec 2011

@fifitko25 my sa nevieme dlho hnevat, poviem si svoje a hotovo...nastvalo ma, ze aj den pred vianocami vecer ide na montaz, pricom uz v utorok ma odstavil s tym, som chcela ist nakupit(cez den nestiham a ja to nebudem vlacit), ze v stredu a stvrtok nema akosik cas, lebo musi dorobit to a to, som bola normalne v strese, ze nebudem mat nakupene, a vcera, ze ved on pojde aj sam nakupit, no to je take, aj tak to musim napisat a ja nakupujem tak, ze som v obchode a ideme zaradom, nenavidim spisovat dopredu aj tak vela nenapisem, no a ze prelozil montaz na zajtra (akoze na dnes) vecer..preco sa den pred vianocami nemoze venovat mne a nasim spolocnym veciam? iba ja budem mat sviatky? iba ja cakam hosti? minuly vikend oslavoval narodky, som luxovala, lebo nam dosla aj navsteva, chodim do prace a pritom vecer stiham piect a navarit na kazdy den aby bolo..ja zas chapem, ze peniaze potrebujeme, ale raz do roka si prosim aj pre seba nejaky cas 🙄

aliaxa
23. dec 2011

@purina12345 a kde kupim ten cajik? a myslis ze chirurgicke tampony budu mat v lekarni?

gelinka75
23. dec 2011

@nativanativa to bola ovulka? tak skoro? 😕

aliaxa
23. dec 2011

@simonkazga vsak to ze mi nic nedal iba ze si mam ten aqvitox nastriekat na tampon a dat dnu na 12 hodin a potom druhy tiez na 12 hodin ...ved pojdem zachvilku do mesta tak sa spytam v lekarni nech mi poradia

fifitko25
23. dec 2011

@gelinka75 presneeeeeeeeeeee ako keby som videla situáciu u nás..... 😒

fifitko25
23. dec 2011

@aliaxa alchemilku kúpiš v lekárni, mne veľmi chutí 😝

aliaxa
23. dec 2011

@fifitko25 superky pozriem ju

chorucka
23. dec 2011

Ahojte baby Trosku som posondovala ze co nove ale vas dobehnut resp docitat je umenie 🙂 Mrchana dnes rano v plnom prude

vardzikova
23. dec 2011

@azzura niekedy začinam o sebe pochybovať 😖 😀

nativanativa
23. dec 2011

@gelinka75 akoze nevieeeeeeeeeeeeeeeem , mam chaosss 😖 😲

vardzikova
23. dec 2011

@gelinka75 včera bolo asi naozaj niečo v ovzduší 😀

chorucka
23. dec 2011

@aliaxa to su ti na co tie chirurgicke tampony

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 moja ja si v takychto situaciach hovorim že ved sme iba ľudia a nik nieje dokonalí ani ja a možno ani ty .. a robiť chyby je predsa ľudské 😉 😀

azzura
23. dec 2011

@fifitko25 no vidiš, ako ta ma rad 😉 . Tak uz sa nefuc. Ale to je zivot, o prisposobovaní sa a tolerancii. Este si mlada, to pochopis neskor

azzura
23. dec 2011

@vardzikova netrep, lebo dostanes po holej 🙂

fifitko25
23. dec 2011

@azzura ďakujem "mami" 😀 😀

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 no milačik ale on musi sam na seba vyrobiť takže v podstate ma na jednej strane aj pravdu .. ale na druhej maš pravdu ty pretože ty ho chceš mať pri sebe .. 😉

azzura
23. dec 2011

@chorucka 😠 😠 😠 😠 😠

vardzikova
23. dec 2011

@nativanativa čo sa to moja s tebou deje? 😲

vardzikova
23. dec 2011

@azzura milačik ty mi to dokažeš vždy tak jemne povedať 😀 😀 😀 😀 toto na tebe milujem 😉 si perfektna 😉

vardzikova
23. dec 2011

@chorucka milačik ako prišla tak aj odide 😉

azzura
23. dec 2011

@fifitko25 a moj je doma ale zas je aj do noci pri PC, je projektant a tak pracuje po veceroch, lebo cez den v praci nestiha, chodi po uradoch a investoroch atd.. Rano cev vikend vstane a uz zapina pocitac, ja len zakricim ze potrebujem zemiaky a tak ide po ne do pivnice a td, min vikend ani tam nesiel, lebo hoboleli krize a tak som ho setrila. Ja tiez robim ako mula, a kolkokrat mu vykrici, že nie zenu potrebuje ale sluzku, ale to len pretoz e som unavena. sadnem si vylozim nohy a za hodinku je dobre.

vardzikova
23. dec 2011

@nativanativa ovu testik si si nerobila? či náhodou? 😒

gelinka75
23. dec 2011

@vardzikova
@fifitko25 no problem je, ze my zeny dokazeme aj pri navale povinnosti mysliet este na dalsie veci, pricom muzi sa sustredia iba nato, co akurat robia... niekedy ma to stve 😠

vardzikova
23. dec 2011

@gelinka75 presne presne ... to sme my .. tie nežné pohlavia 😉 ja som si povedala že už sa nad takymi vecami nebudem zaťažovať.. pretože by som bola nahnevana asi každy den.. naučila som sa žiť s jeho chybami aj ked neviem čije to ta vyhra 😉

nativanativa
23. dec 2011

@vardzikova nie vobec , ale vcera som citila sem tam take jemne popichavanie na lavom ..... tak neviem 🙄 🙄

chorucka
23. dec 2011

@vardzikova ja sa uz tesim Uz by som aj dnes robila ovu test taka som nedockava Babky vy ste skusene uz v tom tak ma poucte prosim ked mam na ovu teste 2// jednu slabu to znamena ze coskoro bude ovu a ked su 2// rovnake tak to je uz ovu? A mozem mat aj 2-3dni 2// rovnake a ovu este nebude ci ako to

kikaneu
23. dec 2011

ahojte, to čo ste mali včera za deň? my sme sa chvalabohu nehádali, ale spať som išla urazená, lebo manžel ešte ostával v obývačke a aj telka zapnutá aj notebook zapnutý....ale už dobre...tak aj vy sa udobrite, nech máte pekné Vianoce 🙂
môj graf dnes takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@gelinka75 a na teba čo lezie? chrípka? nech sa skoro vystrábiš 😉

vardzikova
23. dec 2011

@nativanativa čiže teraz si mala alebo nemala ovulku? 😖 😖 😲

vardzikova
23. dec 2011

@chorucka moja podľa toho čo tu babky hovorili tak ak maš na teste // čiaročky to znamena že ovu pride takdo 36 hodin 😉