icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
25. dec 2011

@eri28 dakujem , ani ja neverim 😀

kikaneu
25. dec 2011

@delideli to sme teda dopadli, ja síce egg hlien nemám, ale zato mám kopu vodového a zistila som, že ešte aj egoistického manžela ☹ nesexikovali sme už tri dni a mňa už ani nebaví stále na neho vyliezať, prpipadám si ako blbá....kašlem na to celé, idem pozerať rozprávky.... a aha, skoro som zabudla na dnešný graf, asi už umieram, pozri:http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
25. dec 2011

@kikaneu my sme si Včera zad užili, mrcha je fuc a po tyzdnovej pauze.... 😀 ale chápem ta, niekedy som v tejto istej situácii, bud je unavený alebo prejedeny a ja si pripadam ako nejaká nymfa 😠

kikaneu
25. dec 2011

@fifitko25 akože ja už nechápem.....a potom keď príde ms, sa ma opýta, že ako je to možné, že sa nám nedarí.....no hrôza, ale ja už neviem čo mám robiť, nútiť ho do sexu ma nebaví, neviem čo sa mu stalo, voľakedy taký nebol.....aspoň niekto si užíval pod stromčekom 😉

gelinka75
25. dec 2011

@kikaneu ahoj, teraz sa ta ovulka s tebou zahrava, ale vyzera ze si tesne pred nou a mozno uz dnes, by bolo dobre aspon dnes to skusit, ale je mozne, ze uz ho to nebavi, my sme tiez niekedy tak na tom, ze ani nechceme a ideme nato, zatial to mojmu nevadi, ale mne uz ano, pricom nesexikujeme vela, tento cyklus o nieco menej a po ovu vobec 😒 sme unaveni uz

fifitko25
25. dec 2011

@kikaneu chlapi 😠 😠 Moj sa ma zas počas ms pýta, že kedy uz skončí a ked skončí, tak potom je to častokrát ako som pisala - hlavne príde domov z roboty úplne rozbity... Ale musím ho aj pochváliť, dost sa teraz snaží ked máme plodne dni aby vladal 😀

kikaneu
25. dec 2011

@gelinka75 už včera som si myslela, že je to včera.... 🙂 ovu bolesti mám už od štvrtka, len také mierne, ale aj teraz cítim ten vaječník......však sme to tento mesiac vôbec nepreháňali, každý tretí deň, potom každý druhý a teraz nič už tri dni, ja nechápem, manžel niekedy ani jeden deň bez nevedel vydržať.....

gelinka75
25. dec 2011

@kikaneu to je podla mna normalne, mozno ma len take obdobie, alebo sa uklada na zimny spanok 😀

purina12345
25. dec 2011

@kikaneu tak chlapy sú niekedy nepochopiteľný, možno vie že práve teraz musí a nezvláda ten psychický tlak
možno by stačilo keby si sa teraz tvárila že si možno aj po ovu a kamošky sa za tie tri dni tiež mohli dobre vytrénovať tak nezúfaj, niekedy mám tiež nervy a cítim sa ako píše fifitko že nymfa 😠

gelinka75
25. dec 2011

baby moj zazracny graf 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

carie32
25. dec 2011

@purina12345 ahoj moja, tak aspoň raz je ovu test dúfam pozitívny 😀

kikaneu
25. dec 2011

@purina12345 však ja mu ani nevravím, že ešte ovu nebola....tvárim sa nenápadne a aj tak stále nič....no musím sa s tým asi zmieriť alebo čo ja viem čo....
@gelinka75 že zimný spánok, sranda 😀

zuzanka9999
25. dec 2011

@fifitko25 jj stáva sa aj takí ludia musia byť. aj ja Vám prajem aby ste sa už malého anjelika dočkali. 🙂 a berieš aj nejaké vitamíny??? ja papam iba femibion 800.

zuzanka9999
25. dec 2011

@carie32 hallo no pekne pozitívny ovu test, budem držať palčeky. 🙂)))))

delideli
25. dec 2011

@kikaneu : ja som sa dnes uz radsej ani nemerala, aj tak sme spali u svokrovcov..takze ani so snazenia nic.. ☹ a nic si z toho nerob,ja si uz tiez obcas pripadam ako chybna, ked zakazdym vopred do grafu zaznacim snazenie a potom sa dozadujem,aby to bolo splnene,lebo to tak vychadza..🙂 tak si oddychni, ved aj to treba..

carie32
25. dec 2011

@zuzanka9999 ahooj, ďakujem moja, už sa len silno snažiť 🙂 a ty ako?

zuzanka9999
25. dec 2011

@carie32 ja som si dnes robila ovu test som 19 DC a už sa ukazáli dve čiarky, ale ešte nie je taká silná ako tvoja je oveľa slabšia, tak skusím si to podchytiť nejako.silno sa snažte teda, aby to vyšlo 🙂)))))

carie32
25. dec 2011

@zuzanka9999 ja už testujem asi 10 dní... a včera som čumela ako puk že konečne je tam niečo... síce viac by sa mi páčil takýto tehu test 😉 pekne testuj ďalej a čiarka bude určite silnieť 🙂 ! a nezabudni ma informovať ako sa to vyvíja 😉

zuzanka9999
25. dec 2011

@carie32 ja som dnes skúsila testovať, bo vybaľujem krabice ešte zo sťahovania a našla som až jeden ovu testík, tak som skúsila, tak musím dnes v nejakej lekárni zohnať, snaď bude nejaká otvorená .))))) jj budem informovať, že ako sa to vyvíja a aj ty dúfam, že čoskoro budu tie čiarky na tehu teste 🙂)))) oki moja idem off, bo môj nastavajúci už na mna kuká, že : zasa si na internete, to vybaľovanie krabíc ti dlho nevydržalo 🙂)))))) xixi pozdravuje. oki tak zatiaľ papaaaa

fifitko25
25. dec 2011

@zuzanka9999 beriem lieky na rast folikulov, inak papam len ľanové semiačka a alchemilkovy cajik 😉

lucecita
25. dec 2011

ahojte dievčatá...tak ja až teraz pri nete...boli sme u našich na obed a potom u mojej babky...Vianočná večera bola vo dvojici fantastická, ale potom ten večer nedopadol dobre ako som očakávala, podobne ako ty @kikaneu keď som ja nemala chuť bolo zle, akonáhle ja môžem alebo mám plodné dni, manžel sa zasekne a trt z toho 😠 😠 😠 pripájam aj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a dnes som okolo obeda cítila pravý vaječník, dúfam, že tento cyklus funguje ten a nie to naľavo! 😅

kikaneu
25. dec 2011

@lucecita
@delideli tak, tak...aj u nás to je tak, že keď chce on, tak musím byť po ruke, ale ak ja, tak sa tvári, že nevidí a nepočuje.....a poobede už konečne chcel, ale celé poobedie sa nám tu striedali návštevy, tak nič nebolo....no vypínam, či sa náhodou už nepošťastí teraz....konečne sme sami 🙂 dobrú noc dievčatá 🙂

eri28
26. dec 2011

@kikaneu skus pohar vinka, moj tiez uz druhy den do mna nalieva, a tak mu hovorim, ze ked ma opije nic zo mna nema, a celkom sa z toho tesi..... 😀 😀 😀 😀 😀
ale alkohol trosku uvolni, kym nemame miminka.... 😉

eri28
26. dec 2011

@kikaneu a to este nie sme svoji, ale poznam to , ked chce chlap a ty , ten rozdiel......
tiez som mu pred par dnami povedala no pockaj, ked sa ty budes dozadovat, poslem ta do druhej izby, tak radcej isiel na to, ze by som ho tak vyplasila 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
26. dec 2011

baby ja idem aj dnes do prace, bola som vcera aj pred vcerom, a asi aj zastra a pozajtra....
nekonecne.................
ale vcera som pocula ako moj volal s kamaratom, ze asi pojde vybavit si novy pas do nigerie, aby bola svadba, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tam je to trosku komplikovane , ale proste musi ist do nigerie, tak to sa tesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, aby to bola pravda 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
26. dec 2011

aspon jeden den stiham citat a nepisu sa litanie vydno, ze su vianoce................
pekny den vsetkym........................
asi este zo mna vyprchava vinko, a susiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , suchotyyy 😀 😀 😀 😀
na silvestra mam pripravenu 1,5 vodky filandia hotova alkoholicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
26. dec 2011

@spula22 blahoželam mojka 😀

vardzikova
26. dec 2011

@gelinka75 milačik musime byť trpezlive a aj my sa dočkame nič sa neboj 😉

vardzikova
26. dec 2011

@fifitko25 ahoj mojka, tak naše vianoce boli skvelé, bola som u našich takže som si to poriadne užila, nedela už bola trošku horšia pretože sme išli k svokrovcom ale prežila som to je hlavné a dnes budem už iba oddychovať a zajtra ma čaka praca ... uff nieako to zvladnem 😖 😀

vardzikova
26. dec 2011

@kikaneu
@fifitko25 my sme si na štedry večer tiež užili keksikovanie aj ked moja ovu neviem či už bola alebo nie lebo moje ovu testy vykazujú stale iba ducha no hrôza ozaj, ked už mam taky vodovy hlien to je koniec ovu alebo ako?