Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli to sme teda dopadli, ja síce egg hlien nemám, ale zato mám kopu vodového a zistila som, že ešte aj egoistického manžela ☹ nesexikovali sme už tri dni a mňa už ani nebaví stále na neho vyliezať, prpipadám si ako blbá....kašlem na to celé, idem pozerať rozprávky.... a aha, skoro som zabudla na dnešný graf, asi už umieram, pozri:http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu ahoj, teraz sa ta ovulka s tebou zahrava, ale vyzera ze si tesne pred nou a mozno uz dnes, by bolo dobre aspon dnes to skusit, ale je mozne, ze uz ho to nebavi, my sme tiez niekedy tak na tom, ze ani nechceme a ideme nato, zatial to mojmu nevadi, ale mne uz ano, pricom nesexikujeme vela, tento cyklus o nieco menej a po ovu vobec 😒 sme unaveni uz
@gelinka75 už včera som si myslela, že je to včera.... 🙂 ovu bolesti mám už od štvrtka, len také mierne, ale aj teraz cítim ten vaječník......však sme to tento mesiac vôbec nepreháňali, každý tretí deň, potom každý druhý a teraz nič už tri dni, ja nechápem, manžel niekedy ani jeden deň bez nevedel vydržať.....
@kikaneu tak chlapy sú niekedy nepochopiteľný, možno vie že práve teraz musí a nezvláda ten psychický tlak
možno by stačilo keby si sa teraz tvárila že si možno aj po ovu a kamošky sa za tie tri dni tiež mohli dobre vytrénovať tak nezúfaj, niekedy mám tiež nervy a cítim sa ako píše fifitko že nymfa 😠
baby moj zazracny graf 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@purina12345 ahoj moja, tak aspoň raz je ovu test dúfam pozitívny 😀
@purina12345 však ja mu ani nevravím, že ešte ovu nebola....tvárim sa nenápadne a aj tak stále nič....no musím sa s tým asi zmieriť alebo čo ja viem čo....
@gelinka75 že zimný spánok, sranda 😀
@fifitko25 jj stáva sa aj takí ludia musia byť. aj ja Vám prajem aby ste sa už malého anjelika dočkali. 🙂 a berieš aj nejaké vitamíny??? ja papam iba femibion 800.
@carie32 hallo no pekne pozitívny ovu test, budem držať palčeky. 🙂)))))
@kikaneu : ja som sa dnes uz radsej ani nemerala, aj tak sme spali u svokrovcov..takze ani so snazenia nic.. ☹ a nic si z toho nerob,ja si uz tiez obcas pripadam ako chybna, ked zakazdym vopred do grafu zaznacim snazenie a potom sa dozadujem,aby to bolo splnene,lebo to tak vychadza..🙂 tak si oddychni, ved aj to treba..
@zuzanka9999 ahooj, ďakujem moja, už sa len silno snažiť 🙂 a ty ako?
@carie32 ja som si dnes robila ovu test som 19 DC a už sa ukazáli dve čiarky, ale ešte nie je taká silná ako tvoja je oveľa slabšia, tak skusím si to podchytiť nejako.silno sa snažte teda, aby to vyšlo 🙂)))))
@zuzanka9999 ja už testujem asi 10 dní... a včera som čumela ako puk že konečne je tam niečo... síce viac by sa mi páčil takýto tehu test 😉 pekne testuj ďalej a čiarka bude určite silnieť 🙂 ! a nezabudni ma informovať ako sa to vyvíja 😉
@carie32 ja som dnes skúsila testovať, bo vybaľujem krabice ešte zo sťahovania a našla som až jeden ovu testík, tak som skúsila, tak musím dnes v nejakej lekárni zohnať, snaď bude nejaká otvorená .))))) jj budem informovať, že ako sa to vyvíja a aj ty dúfam, že čoskoro budu tie čiarky na tehu teste 🙂)))) oki moja idem off, bo môj nastavajúci už na mna kuká, že : zasa si na internete, to vybaľovanie krabíc ti dlho nevydržalo 🙂)))))) xixi pozdravuje. oki tak zatiaľ papaaaa
@zuzanka9999 beriem lieky na rast folikulov, inak papam len ľanové semiačka a alchemilkovy cajik 😉
ahojte dievčatá...tak ja až teraz pri nete...boli sme u našich na obed a potom u mojej babky...Vianočná večera bola vo dvojici fantastická, ale potom ten večer nedopadol dobre ako som očakávala, podobne ako ty @kikaneu keď som ja nemala chuť bolo zle, akonáhle ja môžem alebo mám plodné dni, manžel sa zasekne a trt z toho 😠 😠 😠 pripájam aj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a dnes som okolo obeda cítila pravý vaječník, dúfam, že tento cyklus funguje ten a nie to naľavo! 😅
@lucecita
@delideli tak, tak...aj u nás to je tak, že keď chce on, tak musím byť po ruke, ale ak ja, tak sa tvári, že nevidí a nepočuje.....a poobede už konečne chcel, ale celé poobedie sa nám tu striedali návštevy, tak nič nebolo....no vypínam, či sa náhodou už nepošťastí teraz....konečne sme sami 🙂 dobrú noc dievčatá 🙂
baby ja idem aj dnes do prace, bola som vcera aj pred vcerom, a asi aj zastra a pozajtra....
nekonecne.................
ale vcera som pocula ako moj volal s kamaratom, ze asi pojde vybavit si novy pas do nigerie, aby bola svadba, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tam je to trosku komplikovane , ale proste musi ist do nigerie, tak to sa tesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, aby to bola pravda 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀
aspon jeden den stiham citat a nepisu sa litanie vydno, ze su vianoce................
pekny den vsetkym........................
asi este zo mna vyprchava vinko, a susiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , suchotyyy 😀 😀 😀 😀
na silvestra mam pripravenu 1,5 vodky filandia hotova alkoholicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 blahoželam mojka 😀
@gelinka75 milačik musime byť trpezlive a aj my sa dočkame nič sa neboj 😉
@fifitko25 ahoj mojka, tak naše vianoce boli skvelé, bola som u našich takže som si to poriadne užila, nedela už bola trošku horšia pretože sme išli k svokrovcom ale prežila som to je hlavné a dnes budem už iba oddychovať a zajtra ma čaka praca ... uff nieako to zvladnem 😖 😀

@eri28 dakujem , ani ja neverim 😀