icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 tak sa mi to potvrdilo. Ale aj prsia? Ved to ma pomahat na PMS a bolave prsia su PMS, nie?

lucecita
26. dec 2011

@alyce no vidíš, dúfam, že mi prinesú šťastie 😉 vkladám aj obrázok, je tam taký slabučký dúšik a je aj na foto vidno 😵 😵

alyce
26. dec 2011

@lucecita mne priniesli 😉 kolky den mavas obvykle ovu?

gelinka75
26. dec 2011

@fifitko25 no tak to neviem, uz som mavala egg hlien aj na 6DC, takze mozne je vsetko 🙂

lucecita
26. dec 2011

@alyce prvýkrát som si teplotu merala minulý cyklus a označilo mi ju na 17DC...tak uvidím ako tento mesiac, ale podľa egg hlienu ako kedy 14-17DC v minulých cykloch, lebo som sa pozorovala len podľa hlienu...

fifitko25
26. dec 2011

@alyce fakt ma z neho bolia prsia, su citlivé na dotyk a aj väčšie, ked som ho prestala užívať, do dvoch dni to uz bolo v pohode

alyce
26. dec 2011

@lucecita mne hlien zacinal 8DC, takze 4 dni pred ovu. Podla toho dusika na teste je mozne ze si este par dni pockas na ovu. Skus radsej 12DC, 14DC a potom kazdy den nech ich tolko neminies. Drzim palce. My sme sa posnazili v den ked bola silnejsia ako kontrolna a podarilo sa 🙂

fifitko25
26. dec 2011

@gelinka75 no uz niečo cítim, hlienik sa tvorí ale nie je zatiaľ bielkovy. Neva, uz som poslala manžela pod sprchu 😀

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 to som nevedela, ze to vplyva aj na prsia. Tak uz viem. Drzim palce, nech vam to sikovne vyjde 🙂

lucecita
26. dec 2011

@alyce díky za radu, ja som aj tak chcela testnúť, že je slabučká čiaročka, tak to mám zajtra zbytočné...skúsim stredu a uvidím...a skôr ste sa nesnažili, len v ten deň?

lucecita
26. dec 2011

@fifitko25 ja frčím pod sprchu teraz a neviem či dnes dačo bude, sme skapatý po včerajšej párty 😀 😀 😀 😀

fifitko25
26. dec 2011

@alyce Ved ani ja som nečakala take vedľajšie účinky, ale su tam... Musím sa opýtať doktora, či nie su nejake insie lieky, lebo uz len pri predstave, že ich musím brat další mesiac, tak mi je zle 🙄 a Ďakujeme, Dúfam, že to čoskoro vyjde všetkým chtivym maminam 😉

alyce
26. dec 2011

@lucecita este den pred tym.Ale myslim, ze sa to podarilo presne v ten den silneho testu, lebo na druhy den ma bolel spodok brucha, ze som si cely den skoro nesadla... No inak som nemala jediny priznak, len mi vynechala MS a je to tu...

fifitko25
26. dec 2011

@lucecita no Moj mm je tiež zničený po Vianoce tour 😀 ale povedal, že sa skúsi obetovať 😀

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 no ak otehotnies, asi sa ich nezbavis, aj ja ich beriem na udrzanie tehu..

lucecita
26. dec 2011

@alyce to hneď ťa takto bolelo v podbrušku?

fifitko25
26. dec 2011

@alyce no parada .... Ale pre babo Urobím čokoľvek 🙂 v ktorom si týždni? 😉

alyce
26. dec 2011

@fifitko25 mala by som byt v 7. Vo stvrtok idem na sono 🙂

lucecita
26. dec 2011

@fifitko25 uvidíme ako sa to tu vyklube 😀 😀 😀 idem ja pod tú sprchu...pre istotku 😉
@alyce tak držím pästičky, nech pekne vidíte fazuľku 😉

vardzikova
26. dec 2011

@carie32 mojka ja tomu hovorim už uplne zufalstvo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
26. dec 2011

@lucecita mojka a podľa toho ovu testu čo si pridala už si mala alebo len budeš mať ovulku? lebo ja som natom podobne .. tiež tam mam len dušíka 😖 😖 😖 😖

vardzikova
26. dec 2011

@spula22 jeeeej mojka to je super 😉 😀

alyce
26. dec 2011

@lucecita no vtedy som tomu nepripisovala vyznam, ale teraz si myslim, ze to s tym suvisi. Idem kukat panelak dievcata, a vy sup do postele snazilkovat 🙂

vardzikova
26. dec 2011

@fifitko25 jedine čo by mi z toho vyhovovalo su tie prsia lebo tie moje su no nič moc čo ti budem hovoriť 😅

purina12345
26. dec 2011

@fifitko25 @lucecita @gelinka75 @kikaneu @delideli @nativanativa carie32 @nikinka1111 @monamo @spula22 babenky, dnes sme sa vracali z oravy a rozbaľovali sme si doma darčeky a pod stromčekom som našla ešte jeden naviac a je to najkrajší darček 🙂

vardzikova
26. dec 2011

@lucecita mojka ja som dnes tiež pridala fotky neviem či si si ich pozrela ale mne sa nezda žeby mi ta druha čiaročka silnela a aj ja mam ovu test značky Alica 😉

fifitko25
26. dec 2011

@purina12345 to je tehu test??? 😀

vardzikova
26. dec 2011

@purina12345 mojka to je tehu ?????????????????????????????

purina12345
26. dec 2011

@fifitko25 @vardzikova ááááno, tehu, tehu

fifitko25
26. dec 2011

@alyce nech je Všetko v poriadku 😉 Blahozelam 😵