Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 to ma mrzi ze sa mrcha ohlasila...potvora jedna! nuz co, treba zacat dalsie kolo :o) uspesne snazilkovanie prajem 🙂
@purina12345 ah jaj baby, bodaj by to bolo ok 🙂 ale masaz by sa mi uz zisla teraz co ma bolia krize :D
@purina12345 och, keby nám to tu tak rýchlo pribúdalo a všetky by sme už boli tehu, to by bolo super 🙂 aj tému by sme potom mohli premenovať na prvotehulky 🙂
@carie32 ahoooj no ako si sviatkovala? ja som sa dnes vratila, bolo pekne pocasie. uz 5 dni mi meska mrcha, ale zatial test mi ukazal ze nic. a ty ako?
@cmeliatko pripajam sa a gratulujeeeeem k dvom ciarkam, nech ste zdravuckí 🙂
@cmeliatko gratulujem aj ja, no to je asi fakt pravda, cim menej sa tym zaoberat tym je to rychlejsie :D ja uz som kupila aj vitamin E 😀 dala som aj muzovi, vravim, ze tu mas nieco som kupila a on kuka nato a hodi to do seba ako cukrik, ja ze vsak to zapi vodou nie? :D :D si myslel, ze je to cukrik, lebo to vyzera ako draze 😝
@gelinka75 my sme stavili na pohodu, pravidelny sport, a zdrave jedlo - ziaden fastfood atd.
ten selen podla mna nemusel brat, podla mna je to blbost. ale bral no 🙂 dostal tip od kamosa lebo sa tiez snazili otehu ci co. hlavne ze fajciari by mali viac zeleniny v kt je selen papat
@gelinka75 no vyslovene snazili praveze vobec. ja som bola pred svadbou u gyndosa na kontrolke a povedala som zeby som rada vedela ake mam hormony, ci tam je vsetko ok, v pripade ze pojdeme na ostro. tam sa ukazalo ze prolaktin mam nizky a ze mi moze branit otehu. tak mi dal injekciu na tri mesiace a dal mi tabletky ktore som mala brat vzdy 17den po menzese a to nasledovne 10 dni - no nie papat, ale oralne si to davat lebo tam to posobi kde ma.
a vlastne sme tento mesiac (vlastne po svadbe hned 🙂 sli na ostro, ze pome. a bol to super pocit. nebabrat sa s gumickami a blabla takze sme si to uzivali. uz pred svadbou som si davala pozor celkovo na zdravie aby som neochorela ako na schval. takze som relativne mimo ze je vlastne pozitivny. pretoze tie hormony neboli okay a uz to vyslo? ja som si len tajne predstavovala ze co keby hoci som si myslela ze jeziiis co tu riesim ked sme len prvy mesiac sli na ostro.
@purina12345 prepáč že odpisujem tak neskoro, ale vobec som teraz nemala čas... no tie semiačka som neskúšala, možno neskor uvidím... a dávkovanie si dám také ako si popisovala že máš ty.
@zuzanka9999 ahoj zuzi, tak sviatkovaním by som to v mojom prípade nenazvala lebo som bola aj v sobotu a aj v pondelok v práci 😖 budeme mať tento týždeň vo firme audit tak sme pripravovali všetko možné aj nemožné...
teraz vám vyšlo fakt super počasie, bolo krásne, túžobne som pozerala von oknom z kancelárie 😒
takže mrška mešká ??? že by sa zadarilo??? no ja už len mrchu čakám ale tá by mala prísť tak za 6 alebo 8 dní, uvidíme. a kedy si testovala?
@carie32 joooj v robotoke tak to ti nezavadim a co robis? vies co testovala som vcera rano a dnes rano ale oba testy vysli negativne, takze vyzera ze nic a ze iba meska, ostala som smutna, bo som dufala ze to uz vyslo. niekedy ked ostanem takto sklamana potom som dost podrazdena na okolie 🙂)))))) tak dufam ze nebudem, v praci by sa mi to fakt najmenej hodilo, bo mam sibnuteho sefa a este s nim aj sedim v kancli.
dobre ranko vsetkym 🙂
mne dnes na grafe oznacilo ovulaciu : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
ale mala som v ten den negativny ovu test, takze nejak tomu nerozumiem..moze byt,ze neovulujem a napriek tomu mi takto vyleti teplota, alebo cim to moze byt?a to som si este v ten den robila ten pomerne drahy biogema de luxe test- tak vidim aky je deluxe 🙂)
tento mesiac som si hlavne chcela zmapovat ovulaciu, ale som z toho nejaka zmatena..
@delideli ahoooj ja som mala presne ten isty problem, podla vsetkeho som mala za oktober tri ovulacie 😀 skusala som merat teplotu to mi ukazalo inak nez ovu test a takisto mi inak ukazal ten mikroskopik na sliny. takze ja uz vobec neviem, ktorým z tych troch veci mam verit. 😠
@zuzanka9999 : tak to je "parada" ked je to take spolahlive..najhorsie je,ze nez sme zacali so snazenim,vedela som si ovulaciu pekne vysledovat aj sama - podla hlienu, nalady, bolesti vajecnikov a tak..a teraz nic..:(

@kikaneu ja ti neviem :D mne je to nejako divne :D ja som si len zo srandy urobila test lebo mi meska menzes a je mam take navaly tepla proste. a si este hovorim ze to bude zbytocne tych 10 eur, lebo aj tak to bude negativne.
a pozeram ze coze?:D jake dve jasne ciarky :D prva moja veta: no do kelu, a to som chcela schudnut :D