Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka prvé dva boli od jednej kočky z modrého koníka a volajú sa tuším alice a tento je mamatest desiatkový
@vardzikova moja nemáš tam označenú dnešnú teplotku 🙂
@lucecita milačik manželik ťa musi v noci poriadne unaviť .. ja potom spim ako zarezana ale zasa ked si choručka tak nato asi ani nemaš chuť čo?
@azzura jaaaj že učiš sa už od skusenej hej? no my to robime ako kedy ... keksikovali sme včera takže tiež tak obden to teraz mame , my sme sa tiež minuly mesiac snažilkovali ako besny každy den a tiež bol prd s toho 😠
@azzura a ty to takto skušaš? 😲
@lucecita no tak ja som uplna blondyna .. matičko skakava ... no dobre ale tak teraz som v uplnej riti 😀 😀 😀 milačik a keksikovať budete kedy?
@purina12345 ale ved som si to tam pisala .. čo mi to zasa robííí 😒 😒 😒 😒
@vardzikova neskúšam, iba to chcem tak skušat, ale ked ten moj by chcel furt 😉 . Ale mozno fakt nejde o kvantitu ale o kvalitu 😒
@vardzikova asi si len zabudla kliknúť na save, tak šupito napraviť lebo som zvedavá 😉
@vardzikova vsak @purina12345 by nam mala dat navod keby sa snazit aby to vyslo 😀
@vardzikova práveže ja som večer chuť mala, problém bol niekde inde 😖 😖 prečo si zasa v úplnej riti? 😀 kedy budeme keksíkovať na mne nezáleží, ale ja už to nejdem riešiť...
@azzura @vardzikova tak ja by som povedala že treba pred ovu nechať aspoň tri dni dozrieť kamošky a potom každy druhý deň a hlavne v deň prvého vzostupu teploty, lebo čítala som že to je najplodnejší ale v ten deň nečakať do večera
@purina12345 ozaj moja a vy ste sa ako dlho snažili? 😉
@purina12345 aha, ale kedze si nemeriam od zaciatku teplotu, tak to asi tazko zistim kedy bol prvy den vzostupu 😒
@fifitko25 určite, rastú folikuly a už sa tam niečo chystá, tak zajtra budeš vedieť presne 😉
@azzura mysliš že ked keksikujeme každy den že maju menšiu kvalitu ako ked je to obden? .. ja neviem .. a je ich potom aj menej alebo je to stale rovnako?
@azzura tak treba merať, ja som merala aj deň pred vzostupom večer o 22.00 bola 36,54 tak sme to nechali na poobedie, to som vedela že bude ovu podľa testou a doktor vravel že približne vtedy bude a ráno bol malý vzostup kuk graf http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@vardzikova ked sa sexikuje kazdy den tak oni nestacia dozriet, ci co.... Neviem, minuly mesiac sme aj my vsadili na kvantitu a aj sme to tak chceli
@purina12345 milačik a s čim nečakať do večera s keksikovanim?
@lucecita a čo manželikovi sa nechcelo? čo to čo to neplni si manželske povinnosti? 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 myslis to kde mas XX 😀
@vardzikova aj chcelo aj nechcelo 😀 😀 vraj mám radšej vyležať chorobu.... 😠
@azzura mala som to posunuté, teraz to je správene, tie dva xx je po piatich dňoch a plus asi účinok macy 😀

@azzura by jej pomohli pri tom 😀 ja som aj včera ležala, ale nie a nie zaspať a už vôbec nie vypotiť sa....a telku som mrkala preto, lebo som sa len prevalovala, tak som pri tom zapla telku a bol tam akurát nejaký vraždiaci krvák 😀 😀 😀