Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ahoj, prosím ťa ten graf ti sám zaznačil ovu?...či ako to tam na tom grafe funguje?...treba tam len tie teplotky zadať..a on to sám vyhodnotí?...díky 😉
@gelinka75 : ja si stale spomeniem na jednu babu, bola o par rokov starsia, chodila na vedlajsiu strednu, takmer s nikym sa nekamaratila,bola taka utiahnuta, hanbliva, extremne slusna a ticha..rodicia ju nikam nepustali,az raz na 18tku ju konecne pustili na dedinsku diskoteku..a bolo ..takze niekomu staci aj raz vrznut 🙂
@mattuliatko30 áno, áno...len zadávaš teplotu, keď sleduješ hlien, tak aj ten, prípadne ovu testy ak si robíš a graf sám vyznačí ovu, také tri dni po nej 🙂
@purina12345 aký je to ten scitický hlien?...
@kikaneu prečo až po nej?......to zaznačí?....skôr to nejde?
@fifitko25 tak ja som sa cez sviatky krotila v jedení ( a mne ani neulahodili, lebo ja ani šalát nemusím, ani rezne nemusím) iba na štedrý večer som sa najedla tak riadne 🙂 potom už nie...a prišli sme ku svokrovcom a zas šalát.....som vravela, že ho do Veľkej noci nechcem už ani vidieť 🙂
možné to je a absolútne nič ti nechutí?
@azzura : tak,tak, dobre pises 🙂 ja to tiez rozoberam horom, dolom az si pripadam ako pako..aj ten blby bielkovy hlien,len ,co som sa zacala sledovat uplne zmizol a vratil sa az teraz pred vianocami,ked som niec nestihala,tak som na na hlien,krkcy a podobne vyprdla..takze psychika je silna a podla seba vidim,ze viac nez by bolovhodne.. 😖 😖
@mattuliatko30 nie, ak to chceš vedieť skôr, tak použi ovulačné testy....skôr to nevyznačí, je to len počítačový program, nevie dopredu aké budú tvoje ďalšie teploty....a ten hlien čo si sa pýtala puriny je lepkavý(sticky)
@delideli ja teraz neberiem ziadne vitaminy ani nic, cakam mrchu, ani priznaky nesledujem, som tu lebo ste tu super baby, tento cyklus to nejak neprezivam aj preto, lebo je velmi mala sanca az ziadna na otehu, tak tu len labzujem, teplotu vsak meriam a skace jedna radost, ale citim mrchu uz 2 dni tak pride 😠
kamoska mi vravela o svojej znamej,ktora otehotnela,ked sa jej priatel ako to slusne povedat..vylozil na brusko a nebola to prerusovany styk, ten v klasickej podobe vraj vtedy este vobec nemali.. 🙂
@gelinka75 : aj ja som tento posledny cyklus bola nejaka vystavena a okrem alchemilky,lebo som jej nakupila ja na 6 tehotenstiev a vitaminov na podporu rastu vlasov,ktore obsahuju aj listovku nebrala nic ine..akurat sme objednali macu a zeleny jacmen na detoxikaciu,ale tie sme akurat stihli ochutnat..ani snazit nebolo kedy,ani merat,takze ani neviem kedy bola nebola ovu,lebo testy som nepouzivala..ani oddych na chvilu nezaskodi.. 🙂
tiez sem len tak zaskocim,ze co nove a zlepsit si naladu 🙂
@kikaneu jáj...ja mám graf takýto...neviem,či už sa dá hovoriť o ovu....🙂 kedže mávam cyklus tak 25,27 dňový...
@purina12345 Dakujem mojka 😉
@lucecita milačik ja viem že si robiš prču to by si nebola ty že? 😀 😀
@mattuliatko30 no uvidíš podľa zajtrajšej teploty ;)
@kikaneu takže ak klesne..tak ešte ovu nebola, nie?....pozerám, že babám sa tá teplota drží tak pod 37...ja ju mávam najmenej tak asi 36,7
@azzura tak meráš aj tento mesiac? 😉
@azzura ale mojko to meranie pomôže iba tebe takže určite meraj ja som si tiež merala 😀
@mattuliatko30 😀 noo, dnes som si odmerala, lebo mi to nedalo, že vsetky meriate a porovnate a ja nic 😉 , to uz je zavislost 🙂
@vardzikova no ved meriam 😀 a aj ty meraj dalej 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 tak, tak pravdu máš, ak klesne, tak si ešte počkáš 🙂

@azzura možno áno, možno nie...ale tak dokázala by si teraz vypnúť, nemyslieť na tehu a nechať meranie, listovku, alchemilku, semiačka a ja neviem čo ešte len tak za hlavou? asi nie...ja proste ani neverím rečiam, že dlho to takto praktizovali, potom zrazu prestali vo všetkom a zrazu otehotneli...to sa proste nedá podľa mňa....