Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak som zvedaváááá 😉
@azzura budem budem som zvedava na zajtrajšiu teplotu .. ked hlien ukazuje žeby to už malo každu chvyľu prisť .. som zvedava 😒
@azzura no dúfam,že ja sa do tej závislosti nedostanem 🙂))) ale nikto nevie? 🙂 tak ale aspoň sa tu jedna druhú povzbudzujete...a to je super...poteší to ..dodá síl 😉
@vardzikova vsak aj ja som zvedava, že ako dopadnes celkovo, vsak mi slubila II 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 sme tu seper kolektiv a kazdej ide o to iste, byt tehu, resp. nejak sa k tomu dopracovat 😒
@azzura noo tak to uvidime ..aj ked tento cyklus to ešte určite nebude to by bolo veľmi jednoduché .. ja si určite počkám ešte min. 2.. čakam kedy mi pride maca aby ju papal moj mangelko .. aby tych žralokov bolo čo najviac.. inak to zavisi aj od toho kolko ich je?
Ahojte, po dlhšom čase som zas tu, čítam vaše komentáre, vidím že pribudli aj nejaké tehu?? To je super, mne tiež pár dní meškala M, tak som sa začínala trocha tešiť, že snáď som jedna z tých čo sa im zadarilo na prvý krát 😀 Ale nakoniec nič z toho, tak už nech sú tu ďalšie PD 😉
@vardzikova neeeeeeeeeeeeeeeeeee, vsak si ma nechcela pockat 😒 😒 😒 . Pekne pozitivne mysli a co ked motyka vystreli a macu nebudes potrebovat 😀
@azzura tak ti ju potom pošlem 😀 😀 😀 😀 aj ked sa hovori že šťastie sadne iba na somara .. tak uvidime .. inak tehulkam sa za môj vyrok ospravedlnujem 😉 😀
@kikaneu a to ťa môže len tak vypisať ty si platiš DNP? 😲
@vardzikova 😀 😀 aj ja by som to tak pomenovala, že ked bude stastie hrozne unavene tak sadne aj na mna a budem tehu. OK, beriem od teba potom macu 😀 😀 😀
@mattuliatko30 sticky? to je anglický v preklade lepkavý keď oddelíš prsty tak ti zostane akoby ježko 🙂
@kikaneu ja som si este min. rok so sefkou sadla a dali sme rozhovor, že co a ako, a proste sa vyskytli problemy a potrebujem aby ma pustala k dokymu ked to budem potrebovat a tie ostatne suvisiace veci. Takze tento rok som hodne vymeskala a som rada ze mi tak vychadzala v ustreti, buduci rok pokracujem 🙂 . Ona tiez v minulosti bola v podobnej situacii, tak ked ma svetle chvile tak ma chape 😠
@vardzikova no asi nemôže....platím, už mám 270 dní, tehotenstvo nikde, tak nech sa mi aspoň čosi vráti...a nie som 100% zdravá...mám problém s hlienmi, cítim, že stekajú, ale nejdú vykašľať....možno by som sa preliečila aj nejakými voľnopredajnými liekmi, ale tak čo sa budem, nie? 🙂

@azzura prídi 🙂 ponúknem ťa 🙂