icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
29. dec 2011

@azzura prídi 🙂 ponúknem ťa 🙂

mattuliatko30
29. dec 2011

@kikaneu tak som zvedaváááá 😉

vardzikova
29. dec 2011

@azzura budem budem som zvedava na zajtrajšiu teplotu .. ked hlien ukazuje žeby to už malo každu chvyľu prisť .. som zvedava 😒

azzura
29. dec 2011

@kikaneu fuuu si daleko, ale kebyze som niekde na okoli na lyzovacke, tak by som si dosla zobnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja budem mat zemiakový prívarok 😝

mattuliatko30
29. dec 2011

@azzura no dúfam,že ja sa do tej závislosti nedostanem 🙂))) ale nikto nevie? 🙂 tak ale aspoň sa tu jedna druhú povzbudzujete...a to je super...poteší to ..dodá síl 😉

azzura
29. dec 2011

@vardzikova vsak aj ja som zvedava, že ako dopadnes celkovo, vsak mi slubila II 😀 😀 😀 😀

kikaneu
29. dec 2011

@azzura 🙂 lyžovačka? skoro žiaden sneh už nezostal 🙂 všetko sa včera roztopilo... 😠 aj ten je fajn 🙂

azzura
29. dec 2011

@mattuliatko30 sme tu seper kolektiv a kazdej ide o to iste, byt tehu, resp. nejak sa k tomu dopracovat 😒

lucecita
29. dec 2011

@azzura no vidíš, čiže mám pravdu 😀 😀 😀 to sa nedá prestať s tým, je to ako droga 😀 😀 😀

vardzikova
29. dec 2011

@azzura noo tak to uvidime ..aj ked tento cyklus to ešte určite nebude to by bolo veľmi jednoduché .. ja si určite počkám ešte min. 2.. čakam kedy mi pride maca aby ju papal moj mangelko .. aby tych žralokov bolo čo najviac.. inak to zavisi aj od toho kolko ich je?

luciok
29. dec 2011

Ahojte, po dlhšom čase som zas tu, čítam vaše komentáre, vidím že pribudli aj nejaké tehu?? To je super, mne tiež pár dní meškala M, tak som sa začínala trocha tešiť, že snáď som jedna z tých čo sa im zadarilo na prvý krát 😀 Ale nakoniec nič z toho, tak už nech sú tu ďalšie PD 😉

azzura
29. dec 2011

@kikaneu ale tento rok, resp. ani buduci rok sa lyzovacka nekona, ja uz 2 mesiace kaslem a musim sa dat do prefukov do poriadku, lebo ma neuspia. Ale potom by sme chceli ist na nejaky welnes pobyt 😀 😀 😀

azzura
29. dec 2011

@lucecita nooo, ja som zavisla od merania teplot 😀 😀 😀 😀

azzura
29. dec 2011

@vardzikova neeeeeeeeeeeeeeeeeee, vsak si ma nechcela pockat 😒 😒 😒 . Pekne pozitivne mysli a co ked motyka vystreli a macu nebudes potrebovat 😀

kikaneu
29. dec 2011

@azzura wellnes pobyty sú to anjlepšie čo kedy kto vymyslel 🙂 zbožňujem ich, tak si tam človek oddýchne...och, aj ja by som šla 😉

azzura
29. dec 2011

@kikaneu som naplanovala, že po prefukoch a pred ovulkou pojdeme, som to uz zahlasila v praci a nech sa sefka zariadi. Ja jej musim vsetko dopredu zahlasit, lebo potom robi obstrukcie 😒 😒 😒 😒

vardzikova
29. dec 2011

@azzura tak ti ju potom pošlem 😀 😀 😀 😀 aj ked sa hovori že šťastie sadne iba na somara .. tak uvidime .. inak tehulkam sa za môj vyrok ospravedlnujem 😉 😀

kikaneu
29. dec 2011

@azzura mňa by ani nepustili, rozmýšľam, že v pondelok pôjdem za lekárkou, že nech ma vypíše aspoň na 2 týždne....potrebujem si oddýchnuť ešte....ale naplánovala si si to dobre ;)

vardzikova
29. dec 2011

@kikaneu a to ťa môže len tak vypisať ty si platiš DNP? 😲

azzura
29. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 aj ja by som to tak pomenovala, že ked bude stastie hrozne unavene tak sadne aj na mna a budem tehu. OK, beriem od teba potom macu 😀 😀 😀

purina12345
29. dec 2011

@mattuliatko30 sticky? to je anglický v preklade lepkavý keď oddelíš prsty tak ti zostane akoby ježko 🙂

azzura
29. dec 2011

@kikaneu ja som si este min. rok so sefkou sadla a dali sme rozhovor, že co a ako, a proste sa vyskytli problemy a potrebujem aby ma pustala k dokymu ked to budem potrebovat a tie ostatne suvisiace veci. Takze tento rok som hodne vymeskala a som rada ze mi tak vychadzala v ustreti, buduci rok pokracujem 🙂 . Ona tiez v minulosti bola v podobnej situacii, tak ked ma svetle chvile tak ma chape 😠

delideli
29. dec 2011

@luciok : z bab,co sem chodia cez vianoce pribudli 2,pokial som dobre odsledovala 🙂 : spula22 caka 2.he a purina12345 si tiez nasla pod stromcekom najkrajsi darcek.. 🙂
mrzi ma,ze u vas to nevyslo a este ta aj mrcha ponatahovala,dufam,ze nabuduce to vyjde,drzim palce..

luciok
29. dec 2011

@azzura Je super keď zamestnávateľ má ľudský prístup, Ja som sa ku koncu roka už neodvážila ani vyčerpať paragrafy, na ktoré som mala nárok, pretože sa u nás prepúšťalo :(

fifitko25
29. dec 2011

@azzura potom ho pošli za mnou - to šťastie, keď si u teba posedí... pošlem adresu 😀

kikaneu
29. dec 2011

@vardzikova no asi nemôže....platím, už mám 270 dní, tehotenstvo nikde, tak nech sa mi aspoň čosi vráti...a nie som 100% zdravá...mám problém s hlienmi, cítim, že stekajú, ale nejdú vykašľať....možno by som sa preliečila aj nejakými voľnopredajnými liekmi, ale tak čo sa budem, nie? 🙂

spula22
29. dec 2011

@azzura my sme hned po mrske snatzilkovali kazdy 2 den 😀

azzura
29. dec 2011

@luciok ja som vycerpala paragrafy do poslednej sekundy 😀 😀 😀 . Tak vsetci mi to praju, zial to nejak dlho trva 😒

kikaneu
29. dec 2011

@azzura to máš šťastie, na mňa pozeral šéf ako na blbú, že idem na preventívku....pako jeden

azzura
29. dec 2011

@fifitko25 ok, jasne 😎 😎 😎