Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok : my sme mali sklamania 3, nie je to fakt nic prijemne,zakazdym to nesiem zle, den dva popalcem,potom je faza nasratia,potom sa ukludnim a potom sa snazim znovu naladit pozitivne..dvakrat som sa aj testovala a to som znasala tiez dost zle..takze dalsi tehu testik mam pripraveny uz ne 2 ciarky 🙂 a urobim ho najskor po tyzdennom meskani..
@azzura milačik možno ju ani ty nebudeš potrebovať 😉 😀
@kikaneu no jasnačka .. ja to budem asi tiež takto potom riešiť .. ak nebudem tehu tak sa potom hodin na marodku ale aspon na mesiac alebo dva aby som mala aspon z toho niečo 😉 najlepšie je marodovať so ženskymi vecami ale vieš len tak akože .. 😉
@delideli Aj ja som si robila test, ale mala som taký nejaký preexpirovaný, a ukázal len jednu čiarku, tak som myslela že chyba bude v teste, že je starý. Asi si musím zvykať na neúspechy.. Ale zatiaľ sa až tak nedepkujem, však je to len prvý krát čo sa nezadarilo a možno to vyjde nakoniec tak, že sa budeme sťahovať do nového aj s bábätkom 🙂
@vardzikova myslíš? no idem 2. aj na gyndu, tak žeby som povedala tam, či by sa nedalo? 🙂
@vardzikova : ja by som tiez brala aspon mesiac, blbe je,ze u nas to v jednej praci funguje tak,ze si to potom riadne nadrobim,co zameskam a jednak netusim, s cim by ma na ten mesiac mohli vypisat,ked mi nic nie je ☹ ☹ ☹ co doveryhodne by sa dalo zahrat?🙂 nechce sa mi velmi skusat na lekara,ci by sa nedalo..lebo nikdy nevis ci bude ci nebude ochotny a potom uz sa nic zahrat neda..🙂
@vardzikova
@delideli ja som ešte rozmýšľala, že povedať, že sme psychicky vyčerpané....no ale teraz po sviatkoch? čudné by to asi bolo, nie?
@vardzikova haha, si myslim že to stastie tak skoro unavene nebude
@kikaneu no ja mam takeho dokyho že on by mi dal ved on ma chcel nechať doma po laparke mesiac 😀 😀 😀 takže on mi da určite .. už mam taky plan kdybi neco 😠
@vardzikova a čo povieš? že čo ti je? a ja neviem, ja som menila doktorku a ešte som bola pri nej len raz 🙂
@delideli no .. tak maš to ťažke .. chora asi niesi,, a nemaš niekeho dokyho čo by ti dal marodku? lebo ako si pisala len tak vymyšľať zasa nemožeš .. 😖
@kikaneu prečo? ved ked pracuješ cele sviatky tak určite .. ja ti poviem pravdu že som psychicky vyčerpaná .. 😖
@azzura moja vidiš to mne kažeš aby som uvažovala pozitivne a ty čo? hm? no ved na laparku ideš vo februári takže najneskôr do maja už by si mohla byť tehu čo povieš? a to hovori ta prava že? 😅

@luciok , @azzura : u nas nikto nema pochopenie pre nic, kolko mas narok, tolko mozes a potom mas smolu.. 😠 resp. si mozes vziat akurat dovolenku..dokonca babam,co maju deti, strhli aj hodku dve ak prekrocili ..co dodat.."ludsky" pristup...a v druhej robote to zas mame odstupnovane,podla toho kam ideme na hodiny..