icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
29. dec 2011

@luciok , @azzura : u nas nikto nema pochopenie pre nic, kolko mas narok, tolko mozes a potom mas smolu.. 😠 resp. si mozes vziat akurat dovolenku..dokonca babam,co maju deti, strhli aj hodku dve ak prekrocili ..co dodat.."ludsky" pristup...a v druhej robote to zas mame odstupnovane,podla toho kam ideme na hodiny..

luciok
29. dec 2011

@delideli Vďaka, ja by som za to dala aj neviem čo keby to vyšlo, desím sa ďalšieho sklamania..

azzura
29. dec 2011

@spula22 takze ty si na to nesla vedecky, proste kazdy druhy den 🙂 😀 😀 😀 , hned som spokojnejsia. asi musim zatrhnut to jeho že furt 🙂 🙂

azzura
29. dec 2011

@kikaneu chlap, co od neho mozes ocakavat, oni nic nechapu. nas bývali primator neznasal tehotne. Mal sekretarku tehotnu a ked mu to povedala, tak ju preradil na ine oddelenie.

spula22
29. dec 2011

@azzura sme to takto skusili 🙂 lebo uz sme skusali vseliake techniky-aj ze stale a toto vyslo 😀

delideli
29. dec 2011

@luciok : presne viem o com hovoris..

azzura
29. dec 2011

@spula22 ok, budem praktizovat 😀 😀 😀

kikaneu
29. dec 2011

@azzura veru tak, chlap......hm, ktovie prečo bol taký....

spula22
29. dec 2011

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
29. dec 2011

@kikaneu debil 😒 😒 ale niekedy zeny vedia byt hnusnejsie

fifitko25
29. dec 2011

@spula22 túto metódu sme teraz zvolili aj my - každý druhý deň 😀 dúfam, že bude aj u nás úspešná 😉

kikaneu
29. dec 2011

@azzura mám takú kolegyňu, viem o čom hovoríš.....väčšiu protivu som ešte nestretla 🤐

luciok
29. dec 2011

@delideli To sklamanie prišlo len prvý krát, ale ak sa to má opakovať častejšie, tak neviem neviem ☹

delideli
29. dec 2011

@luciok : my sme mali sklamania 3, nie je to fakt nic prijemne,zakazdym to nesiem zle, den dva popalcem,potom je faza nasratia,potom sa ukludnim a potom sa snazim znovu naladit pozitivne..dvakrat som sa aj testovala a to som znasala tiez dost zle..takze dalsi tehu testik mam pripraveny uz ne 2 ciarky 🙂 a urobim ho najskor po tyzdennom meskani..

vardzikova
29. dec 2011

@azzura milačik možno ju ani ty nebudeš potrebovať 😉 😀

spula22
29. dec 2011

@fifitko25 pevne verim 😀, ze bude 😀.drzim palce aj na nohach 😀

vardzikova
29. dec 2011

@kikaneu no jasnačka .. ja to budem asi tiež takto potom riešiť .. ak nebudem tehu tak sa potom hodin na marodku ale aspon na mesiac alebo dva aby som mala aspon z toho niečo 😉 najlepšie je marodovať so ženskymi vecami ale vieš len tak akože .. 😉

luciok
29. dec 2011

@delideli Aj ja som si robila test, ale mala som taký nejaký preexpirovaný, a ukázal len jednu čiarku, tak som myslela že chyba bude v teste, že je starý. Asi si musím zvykať na neúspechy.. Ale zatiaľ sa až tak nedepkujem, však je to len prvý krát čo sa nezadarilo a možno to vyjde nakoniec tak, že sa budeme sťahovať do nového aj s bábätkom 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@vardzikova myslíš? no idem 2. aj na gyndu, tak žeby som povedala tam, či by sa nedalo? 🙂

delideli
29. dec 2011

@vardzikova : ja by som tiez brala aspon mesiac, blbe je,ze u nas to v jednej praci funguje tak,ze si to potom riadne nadrobim,co zameskam a jednak netusim, s cim by ma na ten mesiac mohli vypisat,ked mi nic nie je ☹ ☹ ☹ co doveryhodne by sa dalo zahrat?🙂 nechce sa mi velmi skusat na lekara,ci by sa nedalo..lebo nikdy nevis ci bude ci nebude ochotny a potom uz sa nic zahrat neda..🙂

delideli
29. dec 2011

@luciok : drzim palce aby to tak bolo..my do noveho planujem az tak za 2 roky ak sa podari..to by som uz rada mozno aj s druhym bruskom,ak by sa postastilo..ale to je este daleko..vdacna by som bola aj za jedno..🙂

kikaneu
29. dec 2011

@vardzikova
@delideli ja som ešte rozmýšľala, že povedať, že sme psychicky vyčerpané....no ale teraz po sviatkoch? čudné by to asi bolo, nie?

luciok
29. dec 2011

@delideli My tiež skôr ako za rok sa nedostaneme do nového domčeka, ale aspoň to sa dúfam nebude naťahovať, lebo u svokrovcov v jednej izbe a spoločnej kuchyni ma to už fakt nebaví..

azzura
29. dec 2011

@kikaneu aj u nas sa par takych najde

azzura
29. dec 2011

@vardzikova haha, si myslim že to stastie tak skoro unavene nebude

vardzikova
29. dec 2011

@kikaneu no ja mam takeho dokyho že on by mi dal ved on ma chcel nechať doma po laparke mesiac 😀 😀 😀 takže on mi da určite .. už mam taky plan kdybi neco 😠

kikaneu
29. dec 2011

@vardzikova a čo povieš? že čo ti je? a ja neviem, ja som menila doktorku a ešte som bola pri nej len raz 🙂

vardzikova
29. dec 2011

@delideli no .. tak maš to ťažke .. chora asi niesi,, a nemaš niekeho dokyho čo by ti dal marodku? lebo ako si pisala len tak vymyšľať zasa nemožeš .. 😖

vardzikova
29. dec 2011

@kikaneu prečo? ved ked pracuješ cele sviatky tak určite .. ja ti poviem pravdu že som psychicky vyčerpaná .. 😖

vardzikova
29. dec 2011

@azzura moja vidiš to mne kažeš aby som uvažovala pozitivne a ty čo? hm? no ved na laparku ideš vo februári takže najneskôr do maja už by si mohla byť tehu čo povieš? a to hovori ta prava že? 😅