icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
29. dec 2011

@vardzikova pozri na prispevok ktory som tu dala ako radi Mihal

kandee1201
29. dec 2011

takze teraz nam treba otehotniet kym nam prejde doba tych 270 dni a bude dobre

kandee1201
29. dec 2011

@natalinda88 klikni na blok ktory je vyssie.nemusis do februara

vardzikova
29. dec 2011

@azzura minule ani neviem presne zlatko lebo som si nemerala.. takže to som mala len tak od oka .. no ale minuly cyklus som mala 32DC takže no .. ešte som v norme 😀

luciok
29. dec 2011

@vardzikova Aaa nevieš mi povedať aspoň približne čo sa zmenilo?

vardzikova
29. dec 2011

@fifitko25 mojka ty maš v jeden den všetky potvory sveta alebo čo? Milačik už len chvyľočku a ideš domov koľko hodinu myslim že? a potom do postielky a vypotiť sa 😉 najlepšie telo o telo 😀

vardzikova
29. dec 2011

@luciok tak zmenilo sa ta vyška koľko si budeš platiť teraz si nejmenej mohla zaplatiť myslim 12e a najviac 50e a teraz po novom bude najmenej 100e a najviac 350e

fifitko25
29. dec 2011

@vardzikova veru, dnes všetko, čo sa len mohlo, sa nalepilo 😢 ešte školím o 14tej na hodinku a potom vypadnem do posielky.... zajtra ráno idem k dokimu a vezmem si asi celý deň voľno, aby sa nechytila nejaká chrípková pliaga 🤐

azzura
29. dec 2011

@vardzikova aha, kedze mas take dlhe cykly, tak to fakt ok

luciok
29. dec 2011

@vardzikova To myslíš vážne????? To hádam nie ☹ A z čoho potom budeme platiť úver, z čoho žiť a z čoho rekonštruovať????

vardzikova
29. dec 2011

@fifitko25 tak tak moja...len sa pekne vylieč aby ste sa mohli snažilkovať 😉 ja sa na počudovanie ešte celkom dobre držím 😀

vardzikova
29. dec 2011

@azzura no tak vieš ako to je kedy ako niekedy mam na 28DC niekedy mam až na 30DC kedy ako ..

delideli
29. dec 2011

@fifitko25 : tak nech si cim skor v posteli..a nebolo by odveci keby to nebola ziadna chripkova pliaga,ale kliciaca fazulka..tak tiez u niektorych bab narobi divy,vraj obcas aj nieco ako "chripka" 🙂tak drzim palce aby si bola "nakazena" 🙂

delideli
29. dec 2011

@luciok : tak toto nikoho z kompetentnych nezaujima..ved oni maju z coho zit, uvery si brat nemusia a dom si mozu nechat postavit na kluc..tak co by sa obtazovali nejakymi tehulkami,ci mamickami,ktore nevedia z tych biednych prijmov vyjst..neviem ako chcu zastavit pokles porodnosti (s vynimkou romskej populacie),ked o tom len recnia,ale podmienky stazuju.. 😠

vardzikova
29. dec 2011

@luciok no ved to ide o to aby si to malo kto zaplatil lebo boli logicky z toho stratovy .. preto som si to dala ešte v decembri aby som išla ešte po starom .. lebo po novom by sa mi to ani neoplatilo .. to by som nestihala platiť 🙄

natalinda88
29. dec 2011

@kandee1201 diki moc 🙂idem študovať 🙂

fifitko25
29. dec 2011

@delideli ďakujem moja, ale fazulka to asi ešte nie je, som 11DC.... i keď je pravda, že niektoré ženy majú aj počas prvých mesiacov tehotenstva mrchu.... ale túto možnosť vylučujem, včera som si robila ovu test a bol čistý len kontrolná čiarka a keby bola fazuľka, tak by tam snáď niečo bolo, či nie? .....

luciok
29. dec 2011

@delideli
@vardzikova Až sa mi žalúdok zdvihol keď som ministra počula hovoriť, že je nelogické, aby si mamičky platili po 50 euro a potom dostali po 500. Veď to takí zazobanci nepochopia ako je to keď si my obyčají musíme odrieknuť aj to čo potrebujeme a ešte aj rozmýšľať či si môžem kúpiť čižmy za 80 ečok, aby som už nemusela chodiť s mokrými nohami.. Svinstvo je to. Fuj, je mi zle z toho

milacik3
29. dec 2011

@purina12345 no som dnes v 24 DC pravee nie, vcera som mala troska a dnes ani nie iba ked idem na WC tak ked sa utriem tak trocha tam vidim cervene...uz to trva 3 den. Kvapky si davam 3x za den po 5 kvapkach, je to moc moze to mat nieco spolocne??

azzura
29. dec 2011

@fifitko25 aj ja som mala ovu test cisty a pritom ma bolia vajecníky, tak som zvedava kedy ovu dorazi

vardzikova
29. dec 2011

@luciok MOJA TAK v tom maš uplnu pravdu .. svine jedne nenažrate .. ešte aj platy si chceli zvyšiť idioti jedni bodaj by ich šľak trafil ... 😠 😠 😠 😠

delideli
29. dec 2011

@fifitko25 : to asi hej,aj ked si nie som ista..no nevadi..drzim palce aj tak..a ked nic,tak aspon nech nie si chora,aby ste sa mohli v klude snazit 🙂

kandee1201
29. dec 2011

Postup je jednoduchý: 😉
Pred samotným aktom si musí muž v duchu hovoriť, "toto nie je moja manželka" alebo "toto nie je moja priateľka". Takto informované spermie sa viac rozšantia a nabudia. Pred samotným vyvrcholením si zasa hovorte "Bože, veď máme len 17, sme na školskom výlete - snáď sa nič nestane a bude to bez následkov. Nemôžeme si dieťaťom pokaziť život, veď sme ešte mladí" ... a vtedy sa tie biele bičíkaté potvorky predbiehajú v škodoradosti ktoré nám urobí najväčšiu zlobu a ženské vajíčko bez problémov oplodní.

luciok
29. dec 2011

@vardzikova Nikomu nechcem priať nič zlé, len keby na tom svete existovala aspoň štipka spravodlivosti. Aby sme sa aj my obyčajní mali aspoň tak, aby nebolo zle. Aspoň istotu v zamestnaní a vyššie príspevky. Ale to je asi len utópia ☹ Idem už preč, drahý ide makať na stavbu, tak mu idem pomôcť koľko budem môcť. Prajem vám krásny deň.

lucecita
29. dec 2011

@kandee1201 lenže to sa takto asik nepodarí 😀 😀 😀 😀 či?

delideli
29. dec 2011

@kandee1201 : toto musime pri najblizsom cykle vyskusat..zatial sa mi to javi ako najspolahlivejsia metoda,s ktorou som sa kedy stretla 🙂

kandee1201
29. dec 2011

@lucecita 😀 skus 😀

lucecita
29. dec 2011

@kandee1201 😅 😅 skúsim 😵

eri28
29. dec 2011

@lucecita baby uvidite podai takto sa rodia nechcene deti a prekvapenia a ja som tak vznikla 😀 😀 😀 😀 , ocino mi povedal, ze si uzivali slnecny den pri dunaji 😀 😀 😀 😀 , skoro som padla na zem 😵

kikaneu
29. dec 2011

@vardzikova v novembri uplynulo povinných 270 dní.....no ale dala som na maminu radu a zapltím ešte za december a január, že keby som náhodou zistila v januári, že sa podarilo bábo, aby som stíhala tú ochrannú lehotu...