icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mmarianka
29. dec 2011

ahojte kamoška mi odporučila tento portál, aj my sa snažíme o bábo v januári to bude rok a stáále nič.. nejak sme to neriešili iba ja u môjho doktora a ten mi dával čas do konca roka a potom že začneme údajne na tom pracovať :D neviem ako to myslel ale vyznelo to humorne 🙂 tak som zvedavá ako v januári dopadnú naše práce na bábätku 🙂

kikaneu
29. dec 2011

jáj, dievčatá, taká dobrá sa mi tá pizza podarila 🙂 teraz oddychujem a o chvíľu pôjdem von s havom 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka vitaj, držím palce, aby boli čo najskôr úspešné 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. dec 2011

@kikaneu precitala som si koment co si pisala vardzikovej o tom, ze ti uplynulo 270 dni v novembri a ze si ides platit dalej... to sa da? mne to v socialke nepovedali... potom sa predlzuje termin?

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu dakujem pekne som tu nova tak celkom nechapem o com sa tu bavite 🙂 a vobec neviem co za cisla a pismenka spominate ja som si nic take este nerobila ani tie ovu testy...mam s tym zacat?

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a jasné, že dá...oni ti to zrušiť nemôžu, iba ty sama môžeš 🙂 a rušiť to budú automaticky k 1.2.2012 všetkým, ktorí majú zaplatených 270 dní

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka to už je na tebe....meriame si bazálnu teplotu, používame ovu testy, pcháme do seba vitamíny, ľanové semienka 🙂 snažíme sa pozitívne myslieť a podporujeme sa 🙂 ak niečo potrebuješ, rady ti tu poradíme 🙂 stačí sa spýtať konkrétnejšie 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. dec 2011

@kikaneu mne uplynulo 270 dni teraz v decembri... a kedze to budu k 1.2. rusit automaticky tak neziskam tym nic ked si to bude platit. Znama mi hovorila, ze ak dovtedy neotehotniem, tak ak si chcem vycerpat tie peniaze, tak najneskor 7.2.2012 sa mam dat na PN, je to tak?

fifitko25
29. dec 2011

Dievčatá vrátila sa mi chut do jedla, jupí 😉 zjedla som 2 zemle a asi 5 kolacikov 😝

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a tak, tak...najneskôr.....ak by si zaplatila ešte január(čo musíš, ak si to k 31.12. nezrušíš sama) tak sa ti predĺži ochranná lehota na materskú o 1 mesiac, čiže z konca augusta 2012 na koniec septembra 2012

fifitko25
29. dec 2011

@kikaneu kedy je ideálny čas na ovu testik? Môžem aj teraz o pol šiestej? Nepila som od 14tej

kikaneu
29. dec 2011

@fifitko25 tak to určite môžeš...neviem kedy je ideálny čas, ale všeobecne sa vraví, že popoludní, 2 hodiny predtým nepiť a robiť ho každý druhý deň potom v približne rovnakom čase 🙂 takže pokojne môžeš ísť na to 🙂 držím prsty

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu jaaaj tu podporu potrebujem 🙂 ja som zacala brat iba tu kyselinu mliecnu ... nic ine som este neskusala lebo som o nicom nevedela...zajtra pojdem kupit tie ovu testy 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka mliečnu? nie listovú? to tu potrebujeme všetky 🙂 tak kedykoľvek sa podelíme 🙂

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu ano ano listovu som sa pomylila 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka 🙂 to je dobre 🙂 tá neuškodí 🙂

micak
29. dec 2011

@vavenecka veru, tiez sa snazim mysliet pozitivne. i ked niekde zistim nieco o PCO, zostresuje ma to trochu. V septembri sme si povedali, ze nebudeme mat ziadnu antiko a ked sa podari tak fajn, ked nie tak nie. V novembri som sla doktorke s tym, ze nemam menzes no test je neg. A zistila mi PCO, odvtedy uzivam duphaston a po novom roku idem na hormonalny profil. Takze tak 🙂

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu no ja asi po vybrati asi pol balenia som mala problem s kvasinkami tie sme zaliecili a o tyzden sa mi zas vratili..tak som sa zlakla ci to nieje koli tym tabletkam..tak som ich nedobrala..neberem ichuz a kvasinky sa mi nevratili..tak neviem ci to malo nejaky ucinok...ale to je jedno nepodstatne 🙂 vy sa kolko snazite o babetko ak sa smiem opytat?

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka teraz pred Vianocami uplynul rok 🙂 hm, ktovie no....ja som ju už tiež prestala brať, balenie došlo a bola som nahnevaná, tak som sa rozhodla, že už nekúpim

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu poznam tieto stavy...🙂 tak to ste na tom podobne ako my, my tiez v januari mame rok... a boli ste aj na nejakych testoch? my nie...ale v januari sa chystame ...tak som zvedava..

bleble
29. dec 2011

Milé maminky, rada by som vám predstavila hojdaciu postieľku Mawok vyrobenú vo Švédsku, ktorá pomáha deťom zaspať, pomáha predchádzať syndrómu náhleho úmrtia dojčiat , kolike, predlžuje čas spánku, zlepšuje rozvoj svalstva a motoriku a zaručuje prirodzený a hladký prechod z matkinho lona do života "vonku" 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka mne už brala lekárka krv na hormonálny profil, ale ešte neviem výsledky a mám jej doniesť ukázať moje grafy bazálnej teploty a aj manželovu vzorku spermií na spermiogram...no dohodli sme sa s drahým, že počkáme ešte či príde ms a keď nie, tak potom odnesieme 🙂
aj ja som zvedavá, čo z toho bude

fifitko25
29. dec 2011

Tak dievčatá, na ovu testíku mám slabučkého ducha, no je to silnejšie ako Včera 😀 ovulka by mohla byt cez víkend, Dúfam 😅

kikaneu
29. dec 2011

@fifitko25 tak to je super 🙂 držím palce, aby bola 🙂

fifitko25
29. dec 2011

@kikaneu sa Teším ako dieťa, su to moje prvé testy, tak sa vytesujem 😀

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu fuuu...🙂 toto aj mna asi caka 🙂 jhaaaaj tak drzim palce aby nedosla... budem na teba mysliet aj ja dufam ze by uz nemusela dojist...bola by som najstastnejsia na svete keby sa aspon raz objavili dve ciarky na teste ...

kikaneu
29. dec 2011

@fifitko25 aj ja som sa z prvých tešila, hoc boli negatívne, lebo prišli až po ovu 🙂 a teraz som nejak pozabudla, že ich mám a pila som...a keď som zas robila, tak už bol zas negatívny 🙂 čiže ja som ešte žiaden pozitívny test (môj) nevidela

kikaneu
29. dec 2011

@mmarianka tak si budeme držať prsty navzájom 🙂

mmarianka
29. dec 2011

@fifitko25 aj ja sa chystam kupit si tie testy este som sa netestovala tak som zvedava, ako dopadnem..🙂 tak drzim palce aby to cez vikend bolo 🙂

mmarianka
29. dec 2011

@kikaneu jasnacka diky ze si sa mi ozvala..🙂 pojdem ja majkaj sa teda a pekne pracovanie vecer v postielke prajem 🙂