Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ahoooj boli sme na predstavení Lordi fakt to bola sranda 🙂)))
@eri28 a uz ste boli aj na vysetreniach nejakych?
@zuzanka9999 ahoj 🙂 tak to je super, že ste si to užili 🙂
@kikaneu jj aspon chvilku som nemyslela na snažilkovanie 🙂))) aky si mala den?
inak kočky mám otazočku, ovu test si robim uz styri dni po sebe mam dve ciarky ale slabucke na kazdom teste aj na dnesnom , su slabsie nez kontrolná, je možné ze ovu sa tak dlho rozbieha???? som 23 DC cyklus mavam 33 dnovy vacsinou
@zuzanka9999 celkom pohodový, bola som dosť dlho sama doma a to ja rada 🙂 mám pokoj, môžem si upratovať, variť čo chcem, kedy chcem 🙂 nikto sa mi nemotá popod nohy 🙂
@kikaneu tak to mas super, ja som bola v robote a neviem sa uz dockat na dovolenku už potrebujem vypnut z prace🙂)) aj ja mam rada ked som sama niekedy stihnem porobit domace prace
@zuzanka9999 Zuzi, a teplotu si nemeriaš? lebo podľa mňa by si na 23DC už mala byť po ovu pri 33 dňovom cykle 😕
@zuzanka9999 tak ja mám dovolenku teraz 🙂
@purina12345 cicka, robila som si ten ovu testík a aha čo sa z toho vyklulo :
@kikaneu nemeriam, bo ja som v tom merani strasne nezodpovedná, cez tyzden vstavam do roboty o siestej a cez vikend som vzdy vypla s polospanku budik a spala dalej. ale asi zacnem to tak vidim bo tie ovu mi moc nepomahaju zistit kedy ju presne mam. a mozem sa opytat ja som uz zabudla ked je ovu tak teplota v ten den je najnizsia, ci najvyssia???
@zuzanka9999 ja vstávam do práce 5:20 a vstanem aj cez víkend v pohode 🙂 pomeriam, vycikám sa a spím ďalej.....v deň ovu by mala byť najnižšia, ale to nezistíš len jedným pomeraním, no ale to predsa vieš 😉
@kikaneu jj viem, tam sa robia tie grafy,vies co kedy je najlepsie zacat???myslis ze aj zajtra mozem zacat?
@zuzanka9999 pokojne môžeš 🙂 malo by sa začínať po skončení ms, ale nevadí ak začneš teraz, aspoň si zvykneš na merania ;)
@kikaneu ahaaaa no som zvedava ms mam mat 7. januara, tak dovtedy sa natrenujem v merani a potom pojdem na ostro .🙂))) dakujem za rady. tebe kedy cca vychadza ovu na ktory DC
@kikaneu ako zrusit sama? v soc.poistovni mi povedali, ze jednoducho prestanem platit a tym to hasne, ci?
@zuzanka9999 ja som čudný prípad 🙂 teraz si meriam teplotu tretí cyklus....ovu som mala na 18DC,14DC a teraz zas vyznačil graf na 18DC
@l_e_n_o_c_k_a nie, tak ti povedali zle...musíš ísť a povedať, že si chceš zrušiť DNP...keď prestaneš platiť ešte aj penále ti môžu účtovať
@kikaneu to vazne? tak tam robia riadne kravy 🙄 lebo mi povedali, ze ked zrusim DNP, tak nebudem mat narok na vyplatenie penazi
@kikaneu tak ja už vyrážam 😉 😉 😉
@fifitko25 ďakujem moc, verím, že mi toto pomôže v našom snažení 😵 😵 dnes som 13DC a tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu jaaaaj to mas zaujimave 🙂)) som zvedava co ti ukaze dalsi cyklus 🙂 idem sa okupat potom este pridem

@mmarianka 🙂 Ďakujem, no ja som už po ovu 🙂 ale nejak sa manželovi teraz chce, tak možno zase niečo bude 🙂
aj tebe pekný večer 🙂 papa