Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahoj chcem sa spýtať či ste skúsili nejaké veštecké metody určenia oplodnenia?? 😝 😝 😲
@kikaneu no to by bolo super juuuuuj uz niekedy si zacinam mysliet ze ten cas kym pride budem o niekolko rokov starsia. kedy ocakava tu mrchu?
Ahojte sedim v čakárni medzi tehulkami a asi sa stupnuje moja depka 😖
A Akurát tu Prišla jedna kočka, Čo má pozitívny test, ide na krv.... Bože toto je Skúška nervov ☹
@zuzanka9999 myslis fertility, kliniku umeleho oplodenia, tam mame termin, neskor, ked sa bude chciet mojmu vyplnit vsetky papiere, asi potrebuje viac pokoja, a on nebol nikde vysetreni este a ja len bezne gynekolog 😉
konecne sa tuto noc mojmu chcelo, cize nieco bolo, cakala som tri dni 😀 😀 😀 😀 , ale zabudla som na tu novu metodu, ze nech sa nepodari, lebo teraz,,,,,,,
nevadi neskor 😀 😀 😀 😀
inac som bola vcera nahnevana, daju mi antikoncepciu, tento mesiac poctivo jem, lebo minuly som mala len dva dni menzes, som nejedla pravidelne, a aj tak ma picha vajecnik a mam bolesti, hlavna vec, ze doktor sluboval, ze pri tabletkach bude vsetko oki, a ten biely vitok na kila 😠
moj dnesny graf, nato ze je beznadejny a zazracny tak vyzera celkom dobre http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
ahoooooooooooooooooooooooooooj
@kikaneu čiže v podstate možme si to aj dlhšie platiť ako tych 270 dni
Dobre ranko lasky moje 😉
@vardzikova hello 😀 😀
@azzura DNES som si merala teplotku a už sa pomaličky zvyšuje .. jupííí 😀 😀 😀 aj ked tomu trošku nechapem lebo mam hlien slizky takže už ovu mala byť ..
@vardzikova super, a si ju pekne zaznač do grafu 😉 . Ja mam uz mam z tých vsetkych metod chaos 😠
@azzura ja si značim do grafu ale neviem či mi to zasa dobre ukazuje počkaj pošlem ti a pozriem sa ako to tam vlastne je 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@azzura no kukam že mi tam zasa niečo zblblo.. hovadina to je joooj bože .. 😠
@mezike pozeram že máme nového člena vitaj 😉 🙂
@gelinka75 no a preto ja tak nerada chodim k dokymu .. kym sedim v čakarni tak je mi do plaču .. a povačšine mam take šťastie že každa jedna je tehu..
@danjelca : tak drzim palce,bay to vyslo..mne tiez ukazal ovu test ciarku den ked som mala ovu bolesti a aj v rovnaky den,ked mi ovulka vysla podla merania BT,takze neviem..ale kazdopadnespermie dokazu v pohode prezit v tele zeny aj 3 (niekde dokonca pisu az 7! )dni..tak dufam,ze ste boli uspesni 🙂
a odkial sa da stiahnut ten lunarny kalendar o ktorom si pisala?
@purina12345 pri prvom tehu asi tak od 2 mesiaca ☹ a vkuse az do porodu ☹.dufam,ze teba to necaka, lebo to bolo fakt neprijemne.aj z vody som mala kyselinu ☹

@mezike jasné, že môžeš...vitaj 🙂 dlho sa snažíte?