Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no hej ista slak ju trafi
@kandee1201 mojka tak už nič... len nech ti aspon rychlo skonči 😖
@l_e_n_o_c_k_a koksooooo, ale to je riadny skok, že najprv len 4 dni a teraz toto a také silnéééé...tak nech sa dáš čím skôr do poriadku 😉
@l_e_n_o_c_k_a a ja dnes letela kupit testy ze ked budem vecer sama tak testnem
@lucecita dakujem pekne, snad to bude OK
@kandee1201 ja som tak urobili minuly tyzden... ale uz sa nebudem tesit dopredu 😕
@vardzikova dufam aj ja ze skape cim skor a ze mi dalsia ovu aspon vinde ked budem mat mileho doma lebo to je tiez komplikovane
voláky útlm tu nastal 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ja som uz tu
volala mi kamoska ze ked chlapi vonku idu ja mam zbalit kefku
@kandee1201 mrchaňa hnusna pokazi každú radosť 😠
@fifitko25 uz som aj dufala ked nechodila a ked dosla no prvikrat mi az do placu je
no nic pojdem ku kamoske a zapijeme 😠
uz ma tu aj moj vycihal ja na hajzli a on tu cita lebo som mu nechcela ukazat kde furt pisem 😉
@kikaneu áno, odhadli sme to asi presne...uvidím čo spraví zajtra teplota...ale aj ma to prekvapilo, pretože minulý cyklus bola ovu 17DC a teraz to bolo asi 13DC...no uvidíme ako ráno s teplotou....
@fifitko25 jasnéééé, už som osprchovaná, manžel tam práve vliezol...dali sme si pohárik vínka, tak máme romantikuš atmošku 😅 😅
a kocky co su tu uz tehotne ako dlho snazilkovali?neviete?
@lucecita tak to potom ovulka bola milačik včera 😉 a ja ti pridam moj ovu testiiiiiik kukaj 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak dnes takto....myslíte,že už bola ovu???hlien je biely....naťahuje sa...
@kandee1201 práveže som si to nemyslela..snažíme sa len prvý mesiac .
@sandy3911 tak potom vam to vyslo super na supa a foto kde mame?
joooj, dievčatá....dnes mi spolužiačka poslala fotku jej bábätka v brušku, už má 3,5 cm....krásne také čosi....len vždy ma tak zabolí pri srdci, že my ešte nemáme také ☹
@kikaneu mne sa stalo nieco podobne predvcerom, spolužiacka z VŠ dala na FB fotku s bruskom, a s takym komentom, "že podarilo sa nám" no mala som slzy na krajicku 😔
@lucecita
@kandee1201
@fifitko25
@purina12345
@azzura
Tak babky môj vysnívaný ovu testík je tuuuuuuu 😀
@kikaneu mojka nič si z toho nerob.. bude dobre uvidiš inak mrkni na moj ovu test 🙂

@kandee1201 o to mi je ľuto ☹