Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
babyyyy, práve som vyšla zo sprchy a skúšala som si aký mám hlien, teda či vôbec 😀 ....a je ako bielko a dooooosť ťahavý...akože teraz je ten správny čas?
@carie32 no ja som zacala dnes spinit tak asi rcha prichadza a sa pomalicky hlasi na prichod, uvidime, aj tebe pekne meskaju- ze by sa zadarilo? bolo by to super. vies co brala som 5 rokov Regulon a potom som mala chvilu Qlairu ale tam som mala pri nej mrchu kazde dva tyzdne tak potom som nakoniec este rok mala YAZ a ten bol dobry aale vysadila som pred rokom v decembri antikoncepciu- na prikaz neurologa, bo som pacient s migrenami. Preco, ty si ich brala?
@lucecita no jasné a neodkladať na zajtra lebo môže byť potom neskoro 🙂
@purina12345 aj som si myslela a manželko už má oznámené, že práve dneska je to tady 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita tak držím palce, vypadá to dobre, preto si zrejme aj cítila ten vaječník, tak za dva týždne dúfam že uvidíme // 😵
@purina12345 asi áno, lebo som zistila že chvíľu pred krámami, a pár dní po nich ho cítim a poriadne...ale teraz mi ten hlienik len potvrdil čo tu čítam už pár dní...ale uvidíme ako to všetko dopadne, ale určite sa pochválim 😉
@purina12345 ahoj, no môj graf zatiaľ takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913, pozri ak chceš, myslím, že pohoda, no som zvedavá, čo bude ďalej 🙂
@kikaneu no tak to vyzerá ok, a máš dosť nízko teplotku to si tak skoro meriaš?
@purina12345 o pol šiestej ráno, tak skoro vstávam do práce, tak musím aj skoro merať....nemám na výber 😉
@purina12345 mozem este otazku , ty to budes vediet .... ja tam na tom grafe mam ako keby podtrhnute dvakrat datum 18 nov, to je akoze dead line cervenej alebo ako mam tomu chapat ?? 😅 😅 😝
@nativanativa mne tam neukazuje 18. november posledný je tam dnešný dátum a to máš akože pri tom dátume stasts označené červeným?
@purina12345 nie , to vidim iba ja , take ako keby dve elka vedla seba , neviem co to je 😖
@nativanativa hmmm, rozmýšľam a veru ani nemám tušenie čo by ti to chcelo tým povedať, s ničím podobným som sa nestretla, ale na toho 18-teho by môhlo sedieť že už môžeš testovať
A ja sa chcem pridat🙂))
@manamani1 vitaj, ako dlho sa snažíte? a ktorý si DC?
@purina12345 druhy mesiac po vysadeni HAK.....51DC🙂)))....ty?
@manamani1 my máme za sebou piaty mesiac snaženia. dosť žien sa tu sťažuje na tie hrozne dlhé cykly po HAK
nechceš skúsiť kvapky Gynex? tie to vedia upraviť na 28-29 dňový . Dnes som dokonca našla stránku kde sa o tom spomínalo, sú to štúdia z gynekologickej praxi : http://www.cestykezdravi.cz/co_vedet/gynex_stud...
@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
mame zapal mechura od vcre , sme na antibiotikach 😢 😢 , a s nadchou tiez , takze asi preto ta teplota hore
Ahojte babule, mozem sa aj ja pridat?Som tu novacik 🙂 my sa s priatelom resp. snubencom snazime od maja a zatial nic 😢 😢 mestruaciu mavam tak 28 den +/- 2 dni. Ale ked, tak mi pride skor ako neskor. Mala som dostat vcera na 28 den. Dva dni predtym mi bolo uz tak cudne, trosku ma pobolievali prsia a krce v podbrusku. Tak ja ze pridu po tychto priznakoch ako kazdy mesiac. No neprisli vcera. Robila som si vcera aj testik Rapidclear ale nic 😢 😢 Pred menstruaciou mavam dva dni vopred aj take spinenie dohneda a teraz neprislo. Vcera, ked som mala take silnejsie bolesti v podbrusku, tak som mala len taky biely vytok, najskor priesvitny a potom taky hustejsi ale uz nie je. Teraz mam len take take tlaky ako keby v podbrusku, ako mrvenie a sem tam trochu pichne. Stretli ste sa s takym niecim niektora baby?
PS: vsetkym tehulkam gratulujem a prajem, nech je cele tehotenstvo pohodove bez problemov a krasne 🙂
A babulkam snazilkam aby sa to coskoro podarilo, nech si najdu na testikoch tiez onedlho dve kolajnicky 🙂
@zuzanka9999 ja som ich brala kvôli veľmi nepravidelným cyklom skoro 8 rokov v kuse, konkrétne Belaru. v auguste som ich vysadila a proste ten problém sa znovu vrátil.. u mňa si nemyslím že by sa zadarilo, pretože normálne (ak za normálne môžem považovať odsledovanie dvoch cyklov) mám dĺžku 40 dní.
aj ty mávaš migrény?? aj ja! a aké katastrofické!! teraz je to už trošku lepšie, neurologička mi predpísala tabletky a tie to dosť tlmia, ale zase na druhý deň ma pekelne bolí žalúdok... a neurolog ti povedal že migrény môžeš mať z HAK?
@purina12345 ahoj dnes je to 36.30
@nativanativa no pekne... si dakde prechladla? prajem skoré uzdravenie.
@purina12345 no pocula som uz o Gynex, lenze mne dal lekár clostyl, ktory mam zacat 5DC lenze ak mrcha nedojde,tak neviem...mozem to s tym kombinovat,podla teba?
Baby poradte...26DC som si urobila test, zdalo sa mi, ze je tam duch, ale skor neviditelny ako viditelny, len taky naznak, tak som ho zahodila, myslela som, ze je to vyplod mojej snazilkovskej fantazie...A vcera mi to nedalo, tak som ho vybrala z kosa a pozeram a tam riadna druha ciarka, dost silna, ale bolo to po dvoch dnoch, neviem sice, kedy sa tam objavila. A teraz neviem, ci si mam robit nadej. Som aj po Pregnyle tento mesiac, ale to som si robila test 18DC bola tam ciarka a 22DC a tiez tam bola ciarka, ale na tychto testoch nezosilnela takto ako na poslednom. Co si mam o tom mysliet????

@delideli to faaaaakt, tak to je sila fakt s tymi testami, bodaj by sa zadarilo ale pochybujem bo dneska som zacala spinit, cize asi sa mrcha rozbieha 😀