icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
31. dec 2011

@lucecita moja, príznaky len občas našťastie, niekedy mi je strašne zle od žalúdka a mám nízky tlak 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@kikaneu si myslim, ze ti nespravne posunulo graf, asi kvoli tomu, ze tie dalsie teploty si mala tiez vyssie ako po tom prvom vyskoku, ale ked zoberies hlien si mala vodovy a v den ovulky uz nema byt hlien vodovy asi preto to tak vyhodnotilo, zobralo 2 parametre pozitivne a posunulo

gelinka75
31. dec 2011

@kikaneu dakujem, je to nas 3 cyklus, tak sa nic nedeje 😀 z toho 2 ovulky som mala na nespravnej strane, takze zatial to ide super 😀 😀 no stress

lucecita
31. dec 2011

@vardzikova milač, podobne aj tebe a potom popíšeme 😉 😉

kikaneu
31. dec 2011

@gelinka75 no, asi máš pravdu, lebo keď som ten posledný vodový zmenila na sucho, tak ju vrátilo na 18DC....no ktovie ako to bolo...ale už je to jedno 🙂 počkáme si na výsledok 🙂
tak to teda je, dvakrát na nesprávnej strane, no nie veľmi príjemná štatistika, však? ale oni vás v tom centre poriešia a bude bábo 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@kikaneu no statistilka priam katastrofalna, zial, ale vsak nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie 😀 😀 alebo lepsie? 😉 nejak ma to netrapi, v podstate sme v rieseni tak skor ci neskor bude OK.
ano mas pravdu, ci ti to posunulo ci nie, hlavne, ze snazilkovanie bolo a uz len cakat na super vysledok 🙂

gelinka75
31. dec 2011

ja som uz obliala torticku, idem popratat, nech mame poobede klud pri telke 😀

kikaneu
31. dec 2011

@gelinka75 ja som teraz povysávala mame dole a my keďže nebudeme doma, tak nám upracem cez týždeň, dnes si robím voľno....manžel od rána leží pred telkou a čučí na somariny....už mi lezie na nervy.....

fifitko25
31. dec 2011

Ahojte 🙂 my sme dnes u našich, v dome je plno a som zvedava ako si s mm nájdeme chvíľku pre seba 😒 Včera som podľa vašich pokynov lezala v posteli Ešte hodinu po 😀 podvečer som mala take jemne pichanie v podbrusku, dnes je to uz Ok. Od rana zo mňa čosi tečie, Dúfam že je to hlienik, testnem sa tak o hodinku 😉

lucecita
31. dec 2011

@fifitko25 ajojky mojka, aj zo mňa od rána čosi tečie 😀 😀 😀 a čo ideš testovať? ovu?

fifitko25
31. dec 2011

@lucecita ahoj Lucka 🙂 hej ovu testnem, ak Ešte bude, musíme sa aj dnes posnazit.... Len su všetci v dome a neviem ako to Urobime...

vardzikova
31. dec 2011

@kikaneu tak tak moja maš pravdu .. premyšľad nad tym je o držku .. 😖

vardzikova
31. dec 2011

@bubacik5 tak plodny bude určite 😀 😀 😀

lucecita
31. dec 2011

@fifitko25 však uvidíš či bude, a neboj, zamknite sa v izbičke a šup šup na to 😀 😀 😀

sandy3911
31. dec 2011

@nikinka1111 áno partner to vie, ale zatiaľ nikto iný..chcem to povedať, až keď to bude potvrdené od doktora..a ako sa cítiš teraz? máš nejaké nevoľnosti alebo tak?

l_e_n_o_c_k_a
31. dec 2011

ahoooojte, ste sa riadne rozpisalli... ako pokracuju pripravy na silvestrovsku noc?

spula22
31. dec 2011

Do pohára šampanské, do srdiečka lásku, k tomu božtek pre šťastie, zdravia plnú kapsu. Všetko najlepšie do nového roku babuľky moje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
PS: pre tehuľky len detské 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sandy3911
31. dec 2011

@delideli ďakujem pekne

carie32
31. dec 2011

@purina12345 včera si mi Ty písala že stresujem a dneska Ti to musím napísať zase pre zmenu ja 😀 Vykašli sa na meranie, veď si tehotná 🙂 Buď v kľude, počkaj na návštevu doktora a hotovo. Neboj sa, všetko je v najlepšom poriadku 😉

fifitko25
31. dec 2011

@lucecita na ovu testíku zas kolajnice 🙂 musíme to s mm nejako poriesit 😝

kikaneu
31. dec 2011

@fifitko25 niečo už len vymyslíte 🙂

kikaneu
31. dec 2011

@vardzikova už nepremýšľam 🙂 najlepšie by bolo vypnúť mozog, keby sa to dalo 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@fifitko25 podla mna zbytocne robit ovu testiky ked ti pichli hormon 😀 a to sa jasne ze ukaze na teste, ovulka bude, alebo mozno aj bola, nejak to este poistite, aspon budete mat zmenu, ze na nezvycajnom mieste 😀 😀 😉

fifitko25
31. dec 2011

@kikaneu uz ma napadlo že skocila k nám na byt po šampanské, ktoré sme zabudli 😀

fifitko25
31. dec 2011

@gelinka75 niekde som čítala že by to nemalo mat vplyv na ovu test, ale je to možné, lebo su tie ciarky dost silne 🙂

gelinka75
31. dec 2011

@fifitko25 hlavne, ze su kolajnice, to je dolezite a to si dobre vymyslela s tym bytom 😀

fifitko25
31. dec 2011

@gelinka75 Ved sa Snažím Ešte nepit aby som to mohla odsoferovat 😀 a Naši sa cuduju, že Čo Ešte neoslavujem 😀

kandee1201
31. dec 2011

@fifitko25 od ktoreho dna mam zacat robit ovu testy? ako to robite kocky?ja mam teraz mrchu ale chcem tento mesiac skusit testovat 😉

fifitko25
31. dec 2011

@kandee1201 záleží od dĺžky cyklu, ja mavam 29dnovy a ovu mavam okolo 12DC. Kľudne začnite aj ty skúšať okolo 11-12 DC v popoludňajších hodinách, pred tým treba 2 hodiny nepit 😉

delideli
31. dec 2011

aj ja sa pripajam- vsetko dobre v novom roku- tehulkam nech sa drzia,pekne gulatia a su aj s fazulkami zdrave a snazilkam vsetkym do jednej v novom roku kraaasne 2 ciarocky..a vsetkym vela zdravicka, stasticka,lasky a pohody.. 🙂
a takisto sa idem vrhnut na chlebicky.. 🙂