icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
31. dec 2011

@kandee1201 : ja som zacinala podla doporuceni z pribaloveho letaku, vypocitala som si priemernu dlzku cyklu a podla tabulky som od toho dna zacala robit testiky..ale kedze som po 2-3 cykloch vypozorovala,ze ovulka byva u mna trosicku neskor,tak som to o den dva posunula,nech neminam testy zbytocne..

danjelca
31. dec 2011

@kandee1201 ja mám 30 dňový cyklus a testovala som 12ty deň-nič, 14-slabý duch a 15- ovulácia, 17-ty už zase nič.Takže testujem budúci mesiac od 13 dňa..ale rada by som bola ak by som už kupovala iný ako ovu test 🙂

danjelca
31. dec 2011

Inak stala sa mi taká vec že 7 DPO mám biely výtok mierne bolesti v podbrušku ako pri menzese a vlhko. Mala som to už aj minulý mesiac ale skončilo silnou menštruáciou. Predtým som nič také nemávala.ani výtok po OVU.Tak možno..dúfam..🙂

danjelca
31. dec 2011

No a prajem Vám dievčence nech to výjde a môžeme sa tešiť..bolo by úžasné otehotnieť v tomto prelomovom roku 2012..Ja som síce mala vysnívané novembrové dieťatko ako som ja ale ak by prišlo v Septembri nevadí 🙂 🙂

vardzikova
31. dec 2011

@danjelca zaleži to aj podľa toho aky maš ovu test,, ja čo som mala predtym tak vždy som mala iba ducha a teraz som si kupila repi clear včera som si robila a bola tam krasna čiaročka.. ešte silnejšia ako kontrolna

vardzikova
31. dec 2011

Inak babky je lepšie ked aj žena ma pri milovani orgazmus 😅 alebo to nema vplyv na spermoše?

alyce
31. dec 2011

@vardzikova no huraaaa. Tak konecne ti testy funguju? Aj ste vcera poistili? 🙂

kandee1201
31. dec 2011

@danjelca dakujem tak skusim okolo 12teho podla hlienu mi to vychadza tak okolo 14ale neze prepasnem 😉

kandee1201
31. dec 2011

@delideli dakujem 😉

danjelca
31. dec 2011

@kandee1201
ved prvý mesiac si to vysleduj poriadne a druhý už možeš počet testov znížit.Buduci ja budem testovat až 13-ty deň.Lebo by som sa utestovala k smrti.

danjelca
31. dec 2011

@vardzikova ma to vplyv na proces ..že pri orgazme tomu vlastne stahmi pomôžeš.Ale akože podmienka to jasne že nie je.

vardzikova
31. dec 2011

@alyce ahoj moja 😉 ano konečne funguju.. včera no jasnačka.. taka bola sexovačka že až 😀 ešte to poistim aj dnes a potom už iba obden keby nahodou 😀

spula22
31. dec 2011

@vardzikova vraj je to lepsie,lebo stahmi si spermosky lepsie plavaju tam,kam maju 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
31. dec 2011

@spula22 ale vieš akoto je .. ale včera sa nam to podarilo uplne na rovnako 😅 😅 😅 😅 😅 až sa červenam ako to tu pišem

aliaxa
31. dec 2011

Pekného Silvestra prajem bambulky a do Nového roka samé tehuľlky 🙂

kikaneu
31. dec 2011

@vardzikova no čau 🙂 tak mne jedna holka z grafov BT poradila vymazať negatívny ovu test z 18DC a tak mi vrátilo ovu na ten 18 DC, tak teraz je ten môj graf taký, celkom pekný 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a inak, nám sa naraz podarilo asi len raz, keď si dobre spomínam 🙂 to keď sme išli prvýkrát na ostro 🙂 (len to už bolo po ovu vtedy) 🙂

lucecita
31. dec 2011

@vardzikova nám sa podarilo v pondelok narovnako 😀 😀 😀 😀 a teraz sa nám to nepodarilo, ale tak keď už mám v sebe potvorky, tak sa buď urobím sama alebo mi mangelko pomôže 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
31. dec 2011

Kočeny moje....všetko najsamlepšie želám do Nového roka....budúcim mamičkám s fazuľkou pod srdiečkom želám príjemné tehulkovanie a nám bezfazuľkovým želám krásnu fazuľku v čo najkratšom čase 😵 😵 mám vás všetky rada a o polnoci si na nás všetky spomeniem a pripijem 😉

purina12345
31. dec 2011

@kikaneu no super 🙂 teraz to presne vyzerá tak ako má

purina12345
31. dec 2011

@lucecita pekne si to napísala moja, aj ja budem na vás myslieť 😉

kikaneu
31. dec 2011

@purina12345 som rada 🙂 idem dnes žúrovať 🙂 už sa teším 🙂

kikaneu
31. dec 2011

dievčatá, aj ja vás mám veľmi rada a tiež si budem pripíjať na úspešné tehulkovanie budúcich mamičiek a aj aby nám ostatným rýchlo fazuľky v brušku ostali 🙂 prajem vám všetkým úspešný a pohodový nový rok, plný lásky a zdravia pre vás aj vašich blízkych 🙂
p.s. pridávam ešte aj fotky z kostola a z hostiny, tak môžte mrknúť, ak budete chcieť 🙂

vardzikova
31. dec 2011

@kikaneu jeeeej mojka maš krasny grafik .. no vidiš a ty si sa bala že ste to prešvihli ..nič sa neboj .. bude ako ma byť... nam sa len dva krat podarilo naraz .. a to bolo akurat včera 😀 dufam že to pomohlo

vardzikova
31. dec 2011

@kikaneu aj tebe mojka .. všetko dobré

vardzikova
31. dec 2011

@lucecita ty si neskutočnaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj tebe milačik prajem krasny novy rok.. 😀

l_e_n_o_c_k_a
31. dec 2011

Krasneho SIlvestra vsetkym... Nech je rok 2012 lepsí a uspesnejsi ako tento rok... vsetkym snazilkam prajem // na testiku... 🙂 🙂 🙂

lucecita
31. dec 2011

@vardzikova MOJKAAA, dobre som to napísala, nie? 😀 😀 😀

lucecita
31. dec 2011

dnešný ovu test mi potvrdil, že ovu bola na 13DC...

eri28
31. dec 2011

baby stastny novy rok, ja uz cucam, lebo zajtra idem do prace, cize tehu deske sampanske, a snazilky robalte to. cmuk , v novom roku 😉

gelinka75
31. dec 2011

baby krasneho silvestra a este krajsi buduci rok s fazulkami v brusku a potom s babatkami 🙂