icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. jan 2012

kočky, toto sú moje ovu testy, vyzerá to tak, že ovulujem ešte v plnom prúde 😀

lenkahh
1. jan 2012

@fifitko25 dakujem, takáto cena je celkom prijateľná. skúsim ich zháňať v inom meste 🙂

fifitko25
1. jan 2012

@lenkahh nemáš za čo 😉 už len dúfať, že poslúžia a potom si budeme hľadať dve čiarky na tehu teste 😵

delideli
1. jan 2012

@fifitko25 : ja som mala na zaciatku od biogemy, jeden stal skoro 4 eura,urobila som 2,jeden mi neukazal ovulku aj ked podla BT bola a na druhom pre istotu nevysla ani kontrolna ciarka.. 😠
takze urcite sa oplati kupit najlacnejsie ake sa da, tie drahsie nemaju ziadnu pridanu hodnotu,skor naopak..

fifitko25
1. jan 2012

@delideli waaaaaaau, to čo je za úžeru, pýtať za jeden test 4 eurá 😨 😨 😨

delideli
1. jan 2012

@fifitko25 : a to je slovenska alebo ceska firma ,co ich vyraba..ale keby aspon za tu sialenu cenu boli spolahlive a nie toto.. 😠 kupila som ich hned na zaciatku,nebola som este znala problematiky .. 😖 a to som nastastie nevzala rovno 5 ako odporucali..

purina12345
1. jan 2012

@fifitko25 moja, skús večer okolo desiatej odmerať teplotku a ak bude nízka, približne rovnaká ako dnes ráno tak presuňte snažilkovanie na ďalší deň ráno ale poobede, takto sa budú mať čas kamočky vypracovať a ak bude vyššia radšej to poistite večer, ja som to takto urobila a v ten deň som mala ráno tuším 36,60 a večer iba 36,54 tak sme to nechali na poobedie, to druhé ráno bola 36,80

fifitko25
1. jan 2012

@purina12345 ked ja som si dnes nemerala teplotu..... úplne mi to vypadlo, spala som do 9.00 hod.... mm chce dnes snažilkovať, ale skôr, okolo 10tej večer sme už unavení a vtedy nám to tak dobre nejde 😅

fifitko25
1. jan 2012

@purina12345 ale hlieniku mám dosť, aj na gaťkách cítim 🙂 a pobolieva ma pravý vaječník, tam som mala tento cyklus folikul

fifitko25
1. jan 2012

@delideli no pekne, slováci úžerníci 😠

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

baby, mrchana sa mi vratila ☹

fifitko25
1. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a čo???? 😖 mala by si zájsť k dokimu .....

l_e_n_o_c_k_a
1. jan 2012

@fifitko25 ide ma porazit... 😠

co sa tyka ovu testov, kuknite sem http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trk... pravdepodobne si objednam odtial

alyce
1. jan 2012

@vardzikova no super, tak dufam, ze vam to teraz vyslo 🙂 uz len cakat... a z priznakov si nic nerob, ani ja som ziadne nemala 😉

fifitko25
1. jan 2012

@alyce ahoj moja, držala som sa tvojich "nechutných" pokynov aj v piatok, aj včera a aj dnes sa budem 😀 potvorkám som trocha prstíkom pomohla 😀

vavenecka
1. jan 2012

@lenkahh skus kuknut aj v DM drogerii,aj tam som videla ovutesty 🙂

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka ahoj, ty si zo ZA?? ja tiež 😀

alyce
1. jan 2012

@fifitko25 😀 no ak ti to vyjde, dam si tuto metodu patentovat, aj ked mam pocit, ze nie som prva, co to vyskusala 😀

fifitko25
1. jan 2012

@alyce ale budeš prvá s patentom 😀 😀 😎 😎

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova robila som si pred chvilkou ovu test a on je pozitivny 😨 kukam nato ako puk. neocakavala som, ze uz by mohla byt teraz ovulka....uvidim co mi test ukaze zajtra...ale pre istotu ideme na to 😀 😀 😀

alyce
1. jan 2012

@vardzikova
@fifitko25
no mam pocit, ze pri takomto presnom a cielenom snazeni tu o 2 tyzdne budu svietit tehu testy s 2 ciarkami 😉

fifitko25
1. jan 2012

@alyce joooooooooooj moja, bodaj by si mala pravdu.... po toľkých snaženiach by som bola asi najšťastnejší človek na tejto planéte 😉

@bubacik5 a koľký si DC?

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 jj,sice nepochadzam,ale byvame tu s manzelikom od jula 😉

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka jeeeeeeej, tak to je super, ak sa nám podaria //, budeme spolu kočíkovať 😀

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 no to by bolo uplne najsuper 😉 hodil by sa mi veru niekto,bo malo ludi tu este poznam...a kde byvas?my na vlcincoch 🙂

bubacik5
1. jan 2012

@fifitko25 som 10 DC a tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359 , mne sa to moc nezda

fifitko25
1. jan 2012

@vavenecka bývame na Hlinách, blízko sídliska Solinky 😉 môžeme dať niekedy spoločné kafé v meste 😉

@bubacik5 hm, teplotka ti išla hore, nie som ešte znalec grafov, ale to vyzerá na plodné dni, takže by ovu test nemal klamať 😉 šup šup na manžela 😀

lucecita
1. jan 2012

ahojte bambuľky...tak ja po silvestri nevládzem...na obed som vracala a ani teraz mi nie je najlepšie...a to som skoro nič nepila, tak neviem čo to je....graf mi vyznačil ovulku v deň ako som aj predpokladala http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@purina12345 micka, ďakujem za odpoveď, potešila ma a presne tak ako som si myslela...
@gelinka75 už si v poriadku?
@vardzikova mojka nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

vavenecka
1. jan 2012

@fifitko25 super,tam mi byva byvala spolubyvajuca,tak poznam 🙂 po ziline sa uz ako tak orientujem,len tych ludi malo poznam 🙂 no jasneee,kludne mozme,ale radsej zensky caj ako kafco 😀 😀

bubacik5
1. jan 2012

@fifitko25 ani ja sa v tych grafoch nevyznam...ale potesilo ma to, lebo minuly cyklus som nemala vobec silnu ciarku, stale len slabunku...a nie na manzela 😨 na snubenca 😝 😀 😀 😀