Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a ale dajak sa to vyriesi
@fifitko25 28 - 29 dní
@simonkazga tak to je na ovu ozaj neskoro... no možno už tvoje telo začalo reagovať na oplodnené vajíčko 🙂
@fifitko25
@kandee1201 v poslednom case chodim len po doktoroch... sa to na mna pekne vali... nemoze to byt vitaminami?
@l_e_n_o_c_k_a myslíš, že ich máš veľa alebo málo?
@kandee1201 ano,aj ja si myslim..a ti co nemaju znamosti mozu aj od hladu umriet 🙄
@fifitko25 zaujimavy je,len hovorim,ze som si mohla radsej nejaku strednu s vyucnym urobit a pracu by som mala pomaly hned...ale tak snad sa aspon to babo podari a potom sa uvidi,nastastie aspon manzel dobre zaraba,ale dalsi prijem by sa hodil
@fifitko25 bola by som najšťastnejšia žena na svete, ak by si mala pravdu. 😀 presnejšie, aby som nebola taká negatívna, budem najšťastnejšou ženou sveta, ak máš pravdu. Včera sa švagrina prekecla, že zajtra musí testnúť, lebo jej mrcha mešká. A to sa vôbec nesnažili. Akurát prvý mesiac po vysadení HAK sa nechránili. My sa už trápime 3/4 roka ☹
@fifitko25 tento mesiac som zacala uzivat kyselinu listovu aj vitamin E + som zacala pit caje asi 3 druhy (ale tie striedam)
@simonkazga poistite aj dnes - pre istotu 😉 veď ako na nový rok, tak po celý rok 😉 a so snažilkovaním to poznám, tiež sa "trápime" takmer rok.... veľmi mimčo chceme a nie je nám zatiaľ dopriaté a niektoré ženy ani nechcú a majú hneď..... ☹
@l_e_n_o_c_k_a to by ti uškodiť nemalo... tiež som mala kyselinu listovú, aj železo som brala, aj céčko, pijem alchemilku... to je všetko v norme, problém je niekde v tvojom systéme, ale to ti doki povie, neboj 😉
@l_e_n_o_c_k_a neviem ci vitaminami.Nechcem ta strasit moja kamoska bola chora jedla antibiotika potom dostala silnu ms a mala ju dlho tak sla k doktorovi.Povedal jej ze bola tehotna a asi tym ze jedla tie tabl.tak potratila.
@fifitko25 niekedy mám dojem, že som prekliata. Nevieš si predstaviť koľko žien otehotnelo v mojom okolí odkedy sme začali. Budem Vám silno držať palce nech máte úspešný nový rok 😀
@kandee1201 presne to som chcela napísať, že aj ja som včera čítala, že dlhá ms môže znamenať spontánny potrat...tak @l_e_n_o_c_k_a šup šup doktorovi radšej, nech niečo nezanedbáš, držím palce
@kandee1201
@anait boze baby nestraste, az mi hrdlo zovrelo od strachu, radsej nejdem nad tym rozmyslat, alebo asi do rána porazi
Tak ste ma tu tak nažhavili, že som si počítala, že mám dnes 19.DC ... a ešte mi prosím vás povedzte, že či je na niečo dobré si zapisovať BT do tej tabuľky, čo tu ukazujete stále alebo či si to môžem do svojej písať...a ako sa to robí v tom pc prosííím?
@l_e_n_o_c_k_a ale to nebude tvoj pripad neboj asi som to nemala pisat
@l_e_n_o_c_k_a prepáč, strašiť ťa určite nechcem
@vardzikova u mnanic,tento cyklus ju mam nejak posunutu
@l_e_n_o_c_k_a to že máš ms neznamená že ťa doktor nevyšetrí, nič neboj a keď sa ti dá choď čo najskôr, a čo to za čaje piješ?
@l_e_n_o_c_k_a spontanny potrat môže byt jednou z príčin, no nemusí... Ked som mala tento problém ja, bol to polyp - vyrastok, Čo potom sám zmizol po liekocj....
@simonkazga aj vám to veľmi prajem, aby bol tento rok úspešný 😉
@fifitko25 ja som uz bola na dvoch pohovoroch do call centra a vzdy si vybrali niekoho "skusenejsieho" a ja si skusenosti asi tak z prsta vycucam 😀 a na jeden pohovor do call centra som ani nesla,lebo oni zamestnavaju cez agenturu a este ma dorazila,ze vyberove konanie trva 5 hodin!!! akoze keby som isla na riaditela banky,tak to pochopim,ale na pracovnicku call centra? 😕

@l_e_n_o_c_k_a neboj moja, len mysli pozitívne, nebude to také zlé, uvidíš... len to nenechaj zájsť do krajnosti, radšej choď čo najskôr 😉