Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tu som moja 🙂 na fertilityfriend som čítala že teplota je platná po troch hodinách spánku ale do grafu sa dá zaznačiť aj to že si pila alebo niečo podobné tak si to tam zaznač ale myslím že to je normálna teplotka po ovu
@purina12345 no je, ale u mňa taká bola len raz za tieto tri cykly aj to až tesne pred ms 🙂 tak vypila som necelé tri poháre vína, ale môžem to zaznačiť 🙂
@monika707 v tomto som neni moc ista myslim od zaciatku, mne to neako sestricka u lekara vysvetlovala v strede cyklu ten zhruba 26 dnovy 13 , 14 den , asi ci od zaciatku, alebo to beries od konca, vzdy by to malo byt v strede, vtedy som sa dozvedela, ze je to len 1 - 2 dni cumela som ako puk 😀 😀 😀 , ale par dni pred tym je okej snazilkovat...
@bubacik5 moja no šup šup na drahého 🙂 a prajem úspešné snažilkovanie a ktorý si DC?
@purina12345 som 10 DC a moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359
nemala by byt tt dneska ina ked je ovu pozit? som z toho zmetena 😨
@monika707 cez ovulku urcite, ostatne dni tvrdia, ze su neplodne cize vtedy sa o plodeni deti neda hovorit 😀 😀 😀 😀 , ine priciny su , ked menzes rapluje, takzvane neviem ci nazvat potraty, tvrdia, ze skor tehu skoncilo ako zacalo...., to asi byva u kazdej ani o tom nevieme, vtedy maju baby pred menzesom duchy na teste a potom dojde mrcha a oni sa cuduju ☹
@bubacik5 môže pred ovu mierne stúpnuť, v deň ovu klesne a zasa hore šup šup
@lenkahh no ja mam repi clear stoja okolo 6 eur a maš tam 5 ovu testov
@eri28 no uvidime ako to dopadne u nas to bude len druhy mesiac snaženia a neako to zatial nesilime ked to pride bude to tu a budeme sa tesiť prvy krat sa nam to tiež podarilo na nahodu aj ked nie až do konca mala som zamlkli potrat či ako sa tomu hovori tak dufam,že teraz to bude až do konca 🙂
@bubacik5 tak tak pre istotu .. lebo sklamanie je najhoršie ... ak nebudem testovať a pride mrcha tak ma to nebude tak mrzieť akoby som si mala robiť tehu test a neboli by tam //
@purina12345 aha dakujem 🙂 tak som zvedava ako sa to tento cyklus ukaze, a ci mi uz aj program vyznaci neskor ovulku 🙂
@alyce tak tak mojka .. už len čakať čo bude .. dufam že sa nam to podarilo .. 😉 a ty ako?
@bubacik5 milačik ale prva čiarka musi byť silnejšia ako kontrola .. inak ovulka ešte nieje .. a ty si to mala ako? skus mi to odfotiť 😉
@vardzikova to ano. ale ked sa budes citit divne a tt sa bude drzat vysoko? ta nebudu palit prstiky? 😉
@vardzikova co ti mam skusit odfotit? 😨
@alyce milačik bodaj by si mala pravdu .. chcela som povedať že ak to bude tak sa opijem ale to už nebudem môcť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ahooj mojka.. a z čoho ti je zle? zjedla siniečo čo ti nesadlo? no čo ešte včera ste to poistili? my pre istotu ano ,,, 😀 😀 😀 😀 😀 ale išla som spať uplne dobita ako pes.. no fu potrebujem oddych od sexovania lebo ma to uplne vyčerpalo .. a ty si aky mala mojka silvester? zabavila si sa?
@azzura aj ja som ju tento cyklus mala posunutu ved mi prišla až na 17 DC .. a to je už podľa mna neskoro .. povačšine som ju mala tak na 12 den ale to tiež neviem presne lebo som ti to tak presne nemerala ani nerobila ovu testy
@bubacik5 noo tak to je veľmi ťažka otazka.. mojka uvidim nechcem to brať uplne pozitivne ale ani negativne .. takže budem čakať 😉
@bubacik5 no ten ovu test čo si si robila 😀 😀 😀 😀
@vardzikova presne tak, uvidis co bude a podla toho sa rozhodnes. ale som zvedava na vysledok, strasne drzim palceky, aby to vyslooo 🙂

@kikaneu ja som zas dnes nemerala, zaspala som 😀 ale ovu test som mala pozitívny, tak sme snazilkovali aj dnes 😉