Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu eej tak riadne vyskocila 😀
@vardzikova dakujem, skúsim sa na ne pýtať 🙂
@vardzikova ale ved to je ok, ja v poslednej dobe sa stale prezieram, a je mi zleee 😒
@lucecita no dobre mojka ale kedže my sme svoju už vyše roka tak vieš si to predstaviť? na infarkt .. 😔
@bubacik5 no mojka ja nie vposlednej dobe.. ale len teraz cez sviatky .. cely rok nepriberiem ani kilo a teraz naraz dva .. už sa mi robia pneumatiky na bruchu 😀 😀 😀
INAK DOBRE RANKO lasky moje 😉 🙂 ako pozeram tak pozeram som asi jedina čo som v praci ...
@vardzikova dobre ranko milacik 😀 ja sice este v robote niesom,ale na 11 idem k dokymu a potom na poobednu do roboty ☹, takze nebudes jedina 😀
@vardzikova Dobré ráno. Ja idem do práce až zajtra, takže užívam si slobody 🙂
@vardzikova aj ja pracujem a je to tu dnes blázinec 😖
@spula22 a ja už poctivo zarezavam.. dnes sa mi vôbec nechcelo som neskutočne unavena.. potrebujem dovolenkúúúúúú 😝
@luciok och zavidim ti ... 😉 🙂
@fifitko25 u nas nieje až taky blazinec .. ale robotky mam dosť .. len keby sa tak chcelo ako sa nechce 😝
@vardzikova Aspoň jeden voľný deň, len na obed idem strážiť dieťa švagrinej. Tak si to ešte užívam.
@vardzikova no tak to ti verim.ani mne sa nece.ked si predstavim ze pridem domov o pol 11....ide ma porazit 😠 😠 😠 😠 😠 😠 .ale co uz. ked musis, tak musis 😀 😀 😀
@luciok jooj brala by som jeden den volna ja som nemala vôbec dovolenku ani pred sviatkami ani medzi sviatkami ani teraz ... ale citim že už to potrebujem ako soľ
@spula22 tak tak .. ja si len hovorim že už len tri dni lebo v piatok je voľno .. chvala bohu 😀
@vardzikova To verím, ja som sa už na voľné dni veľmi tešila. Ja pracujem v jednom zdravotníckom ústave, ktorý je na sviatky vždy zavretý, takže to je super, ale zas je nevýhoda, že si musím nechať dovolenku na tie dni.
@luciok tak ja dovolenku mám ešte 6 dní starej ale čerpať ju nemožem .. citim ako sa mi cele telo dava do nudzoveho režimu.. naposledy som dovolenku mala v lete .. hruuuza 😠
Dobre ranko, tak ja hlasim 1DC konecne, aspon v tomto cykle mam trocha nadeje 😵
@gelinka75 dobre ranko milačik.. ty sa tešiš že si dostala mrchu? mojka nemaš nahodou teplotu?

@vardzikova ani ja to nemám rada, ale tehu gŕcanie by som brala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som to čítala, kašli na to, mňa sa už naši ani svokrovci chvalabohu nepýtajú...asi pochopili všetci, že keď to bude tak to bude...