icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
1. jan 2012

@vardzikova ani ja to nemám rada, ale tehu gŕcanie by som brala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som to čítala, kašli na to, mňa sa už naši ani svokrovci chvalabohu nepýtajú...asi pochopili všetci, že keď to bude tak to bude...

gelinka75
1. jan 2012

@lucecita este nedosla, brucho neboli, ja neviem co chce, posledne cykly som mala 24-25DC a zajtra je 28DC 😕 ale predtym som mavala aj 27-28DC tak cakam zajtra, ze dojde 😠

lucecita
1. jan 2012

@gelinka75 tak možno fakt nedôjde...teplotu si meriaš? že či moc klesla alebo ee...

gelinka75
1. jan 2012

@lucecita no praveze vcera kleslo dost a dnes som nemerala, bolo mi zle ☹ a aj mna posielaju k dr. ale nejdem, lebo zas mi vypise nejake ATB a vlani som teda dost toho vybrala, musim sa dat do poriadku

kandee1201
1. jan 2012

@kikaneu eej tak riadne vyskocila 😀

lenkahh
1. jan 2012

@vavenecka u nás v DM majú ovu testy len pepino a neviem, či tie budú spoľahlivé. nemas s nimi skusenosti?

lenkahh
1. jan 2012

@vardzikova dakujem, skúsim sa na ne pýtať 🙂

lucecita
1. jan 2012

@gelinka75 idem si ľahnúť....tak sa dobre vyspi, nech to rýchle prejde a nech mrcha nezaklope... 😉

Dobrú noc dievčatáááááááá 😉 😉 😉

vavenecka
1. jan 2012

@lenkahh nemam veru,akurat tehotenske som si kupila pepino,su 10tkove,tak uvidime,ci ukazu,ak budu mat co 😀

lenkahh
1. jan 2012

@vavenecka držím palce, aby tam boli 2 // 😉

eri28
1. jan 2012

@lucecita okej sorry 😉 , ale niekedy tehu prve mesiace vr 😉 acia, az takto brutalne, uvidiz ako sa budes citit, len vela tekutin, u teba asi vody, a podla mna toto nie je prkotina, sorry 😉 😉

vavenecka
1. jan 2012

@lenkahh dakujeeeem 😵

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova ale ved to je ok, ja v poslednej dobe sa stale prezieram, a je mi zleee 😒

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita no dobre mojka ale kedže my sme svoju už vyše roka tak vieš si to predstaviť? na infarkt .. 😔

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 no mojka ja nie vposlednej dobe.. ale len teraz cez sviatky .. cely rok nepriberiem ani kilo a teraz naraz dva .. už sa mi robia pneumatiky na bruchu 😀 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

INAK DOBRE RANKO lasky moje 😉 🙂 ako pozeram tak pozeram som asi jedina čo som v praci ...

spula22
2. jan 2012

@vardzikova dobre ranko milacik 😀 ja sice este v robote niesom,ale na 11 idem k dokymu a potom na poobednu do roboty ☹, takze nebudes jedina 😀

luciok
2. jan 2012

@vardzikova Dobré ráno. Ja idem do práce až zajtra, takže užívam si slobody 🙂

fifitko25
2. jan 2012

@vardzikova aj ja pracujem a je to tu dnes blázinec 😖

vardzikova
2. jan 2012

@spula22 a ja už poctivo zarezavam.. dnes sa mi vôbec nechcelo som neskutočne unavena.. potrebujem dovolenkúúúúúú 😝

vardzikova
2. jan 2012

@luciok och zavidim ti ... 😉 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@fifitko25 u nas nieje až taky blazinec .. ale robotky mam dosť .. len keby sa tak chcelo ako sa nechce 😝

luciok
2. jan 2012

@vardzikova Aspoň jeden voľný deň, len na obed idem strážiť dieťa švagrinej. Tak si to ešte užívam.

spula22
2. jan 2012

@vardzikova no tak to ti verim.ani mne sa nece.ked si predstavim ze pridem domov o pol 11....ide ma porazit 😠 😠 😠 😠 😠 😠 .ale co uz. ked musis, tak musis 😀 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@luciok jooj brala by som jeden den volna ja som nemala vôbec dovolenku ani pred sviatkami ani medzi sviatkami ani teraz ... ale citim že už to potrebujem ako soľ

vardzikova
2. jan 2012

@spula22 tak tak .. ja si len hovorim že už len tri dni lebo v piatok je voľno .. chvala bohu 😀

luciok
2. jan 2012

@vardzikova To verím, ja som sa už na voľné dni veľmi tešila. Ja pracujem v jednom zdravotníckom ústave, ktorý je na sviatky vždy zavretý, takže to je super, ale zas je nevýhoda, že si musím nechať dovolenku na tie dni.

vardzikova
2. jan 2012

@luciok tak ja dovolenku mám ešte 6 dní starej ale čerpať ju nemožem .. citim ako sa mi cele telo dava do nudzoveho režimu.. naposledy som dovolenku mala v lete .. hruuuza 😠

gelinka75
2. jan 2012

Dobre ranko, tak ja hlasim 1DC konecne, aspon v tomto cykle mam trocha nadeje 😵

vardzikova
2. jan 2012

@gelinka75 dobre ranko milačik.. ty sa tešiš že si dostala mrchu? mojka nemaš nahodou teplotu?