Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Nesťažujem sa, ale až na to, že sa mi to všetko ukladá len do bokov a stehien
@azzura moja nestíham tak len v skratke, myslím že si ešte pred ovu že to je len mierne zvýšenie a klesne keď si mala nega testíky
@purina12345 dik, dnes dufam ze bude ta testovacia ciarka rovnako silna, a kedy mame sexikovat?
@kikaneu milačik tak sa nalaď pozitivne 😉 🙂 ale myslim že chudnutie pri tom ako chceš otehotnieť nieje dobra možnosť.. ked tam prijimaš menšie množstvo potravy obmedzuješ určite jedlá a ked chceš byť tehu tak musiš papať všetko . Ja som tiež chcela držať dietu ale som si to hned aj rozmyslela.. my sme si objednali z poľska dali sme za nu 4000 Eur a vy? my mame taku rustikalnu a z masivneho dreva .. veľmi sa mi pačila ..
@azzura neboj mojka ked to ma prisť tak to pride a hlienik ako?
@azzura joooj pociťujem v sebe zaavisť 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja chcem byť domaaaa
@luciok no ved to je natom jahoršie ja by som brala keby sa mi to ukladalo do cicušiek 😀 😀
@azzura tak najlepšie každý druhý deň a keď si doma a dá sa ti zbehni si na folikometriu, nemáš nič lepšie 😉
@vardzikova No tak to sme na tom úplne rovnako. 😝
@vardzikova hlinik furt vodovy. tento tyzden sme oba doma, resp. mm ide zajtra doobeda do prace. Aj vcera chcel, ale som ho zrusila a tak sme na nette hladali co a ako, a aj som mu povedala že na to pojdeme vedecky na zaklade purininých rad 😀 . Uz mi z toho hrabka 😉
@azzura ale maš ho viac ako minuli cyklus? lebo si mi pisala že to maš vačšinou minimum 😖 , no tak porad nieake vedecke rady .. sem s tym 😀
@vardzikova som si prenasala 20 dni dovolenky. A co ty uz ste po snazilkovani? 😝 😝
@purina12345 doky ma dovolenku, tak sa musim spolaknut na seba 🙂, ale dik za rady. Ako sa mate vy 😉
@vardzikova joj moja, ja som myslela skôr na viac pohybu (mám rotoped, tak ho začnem využívať pravidelne a chcem chodiť aj na prechádzky so psom častejšie) 🙂 nejdem držať nijakú diétu, iba obmedzím sladké, lebo ho jem kvantá 🙂
hm, tak to ste si peknú vybrali určite 🙂 my budeme mať skôr niečo v modernom štýle....ja som ešte nevidela vzorky, zajtra nám ich donesú, lebo zrušili svoje kuchynské štúdio kvôli vysokému nájmu 🙂 tak som sama zvedavá, ale už sa na ňu veľmi tešíme s manželom 🙂
@vardzikova nemam ho viac, ja este nemam hlien len vodicku a sommokra, ale este nelepim 😀
@azzura 20 dni dovolenky? paaanečku ja mam iba 6 starej .. vyberiem si ich ked sa budem sťahovať aby som potom nestresovala že nič nestiham.. ano už sme po snažilkovani.. chvalabohu lebo poviem ti pravdu už som ani nevladala.. som bola ubitá k smrti.. ale manželik by ešte chcel.. musela som rázne zakročiť že dnes milačik nie až najskôr o týžden.. ostal z toho prekvapkani lebo sa mu to pačilo 😀 😀 😀 prišla mi maca tak si po nu idem dnes na poštu a hned mu to nasadim nech to pekne krásne papká,, inak pozerala som video čo mi poslala link purinka.. bolo uplne perfektne ,, normalne ukazovali ako sa tie spermije dostanú do tela ženy a ako plávajú a take .. bolo to super.. pozerali sme spolu s manželikom ... mne z toho už tiež trošku hrabe
AHOJTE a zelam vam vsetko dobre v novom roku a same tehulky tu chcem uz mat z vas
@azzura
@gelinka75
@vardzikova
@luciok
@purina12345
@kikaneu
@delideli
@zabka88

@vardzikova hej, teraz som sa vykotulala z postele 😀