icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. jan 2012

@vardzikova hej, teraz som sa vykotulala z postele 😀

delideli
2. jan 2012

@kikaneu :tak to je super, ze je vsetko ok..ja idem za 2 tyzdne na gyndu ,tak som zvedava..medzitym musim este na kontrolne sono prsnikov,lebo som mala cystu,ak sa nezmensi,budu mi do nej musiet pichnut 😖 tak dufam,ze sa zmrskla.. 🙂

luciok
2. jan 2012

@vardzikova Nesťažujem sa, ale až na to, že sa mi to všetko ukladá len do bokov a stehien

delideli
2. jan 2012

@kikaneu : ale grafik, je pekny, este zajtra by mohol preskocit tych 37 a bolo by to idealne 🙂

azzura
2. jan 2012

@luciok co baby riesite? Ja mam 168cm a 55kg

zabka88
2. jan 2012

@delideli dakujem 🙂 mne vychádzala ovulka akurát okolo vianoc(odhadom) takže to boli velmi pekné sviatky po všetkých stránkach 😀 😀 a všetko naj naj do nového roku 🙂

luciok
2. jan 2012

@azzura Priberanie a to nielen cez sviatky 😉

kikaneu
2. jan 2012

@delideli budem držať palce 🙂 ale určite bude všetko ok 🙂 neboj nič 🙂 no uvidíme, že aká bude zajtra 🙂 ale ďakujem aj tak 🙂

purina12345
2. jan 2012

@azzura moja nestíham tak len v skratke, myslím že si ešte pred ovu že to je len mierne zvýšenie a klesne keď si mala nega testíky

azzura
2. jan 2012

@purina12345 dik, dnes dufam ze bude ta testovacia ciarka rovnako silna, a kedy mame sexikovat?

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu milačik tak sa nalaď pozitivne 😉 🙂 ale myslim že chudnutie pri tom ako chceš otehotnieť nieje dobra možnosť.. ked tam prijimaš menšie množstvo potravy obmedzuješ určite jedlá a ked chceš byť tehu tak musiš papať všetko . Ja som tiež chcela držať dietu ale som si to hned aj rozmyslela.. my sme si objednali z poľska dali sme za nu 4000 Eur a vy? my mame taku rustikalnu a z masivneho dreva .. veľmi sa mi pačila ..

azzura
2. jan 2012

@luciok co si pribrala cez sviatky? Ja som tieto sviatky poho, tento rok som to moc neprehanala a ani mi moc nechutilo

vardzikova
2. jan 2012

@azzura neboj mojka ked to ma prisť tak to pride a hlienik ako?

vardzikova
2. jan 2012

@azzura joooj pociťujem v sebe zaavisť 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja chcem byť domaaaa

vardzikova
2. jan 2012

@luciok no ved to je natom jahoršie ja by som brala keby sa mi to ukladalo do cicušiek 😀 😀

purina12345
2. jan 2012

@azzura tak najlepšie každý druhý deň a keď si doma a dá sa ti zbehni si na folikometriu, nemáš nič lepšie 😉

luciok
2. jan 2012

@vardzikova No tak to sme na tom úplne rovnako. 😝

azzura
2. jan 2012

@vardzikova hlinik furt vodovy. tento tyzden sme oba doma, resp. mm ide zajtra doobeda do prace. Aj vcera chcel, ale som ho zrusila a tak sme na nette hladali co a ako, a aj som mu povedala že na to pojdeme vedecky na zaklade purininých rad 😀 . Uz mi z toho hrabka 😉

luciok
2. jan 2012

@azzura Asi len troška, nie je to také dramatické. Hoci mi chutí, stále sa dokážem kontrolovať. Nechcem mať nadváhu, to je pre mňa nočná mora.

vardzikova
2. jan 2012

@azzura ale maš ho viac ako minuli cyklus? lebo si mi pisala že to maš vačšinou minimum 😖 , no tak porad nieake vedecke rady .. sem s tym 😀

gelinka75
2. jan 2012

@azzura ano aj my ideme do boja aj sami aj s pomocou lekarov, uz sa neviem dockat, dnes som 1DC a ako vedecky si myslela?

azzura
2. jan 2012

@vardzikova som si prenasala 20 dni dovolenky. A co ty uz ste po snazilkovani? 😝 😝

azzura
2. jan 2012

@purina12345 doky ma dovolenku, tak sa musim spolaknut na seba 🙂, ale dik za rady. Ako sa mate vy 😉

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova joj moja, ja som myslela skôr na viac pohybu (mám rotoped, tak ho začnem využívať pravidelne a chcem chodiť aj na prechádzky so psom častejšie) 🙂 nejdem držať nijakú diétu, iba obmedzím sladké, lebo ho jem kvantá 🙂
hm, tak to ste si peknú vybrali určite 🙂 my budeme mať skôr niečo v modernom štýle....ja som ešte nevidela vzorky, zajtra nám ich donesú, lebo zrušili svoje kuchynské štúdio kvôli vysokému nájmu 🙂 tak som sama zvedavá, ale už sa na ňu veľmi tešíme s manželom 🙂

azzura
2. jan 2012

@luciok 😀 ale chlapom sa pacia oblinky na spravnych miestach. ten moj sa tesi ked mi narstu prsia a aj ja, lebo pocitim co to je ich mat 😀 .

azzura
2. jan 2012

@vardzikova nemam ho viac, ja este nemam hlien len vodicku a sommokra, ale este nelepim 😀

luciok
2. jan 2012

@azzura Chlapi sú radi, keď je za čo chytiť, ale chcú aj pekné štíhle baby, asi sami dakedy nevedia čo je lepšie 😀 A prsia? Ja dúfam že sa pekne zväčšia v tehu 😀 😀 😀

kikaneu
2. jan 2012

@gelinka75 takže zázrak sa fakt nekonal :/ ale dobre, že to berieš tak pozitívne 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@azzura 20 dni dovolenky? paaanečku ja mam iba 6 starej .. vyberiem si ich ked sa budem sťahovať aby som potom nestresovala že nič nestiham.. ano už sme po snažilkovani.. chvalabohu lebo poviem ti pravdu už som ani nevladala.. som bola ubitá k smrti.. ale manželik by ešte chcel.. musela som rázne zakročiť že dnes milačik nie až najskôr o týžden.. ostal z toho prekvapkani lebo sa mu to pačilo 😀 😀 😀 prišla mi maca tak si po nu idem dnes na poštu a hned mu to nasadim nech to pekne krásne papká,, inak pozerala som video čo mi poslala link purinka.. bolo uplne perfektne ,, normalne ukazovali ako sa tie spermije dostanú do tela ženy a ako plávajú a take .. bolo to super.. pozerali sme spolu s manželikom ... mne z toho už tiež trošku hrabe

chorucka
2. jan 2012

AHOJTE a zelam vam vsetko dobre v novom roku a same tehulky tu chcem uz mat z vas
@azzura
@gelinka75
@vardzikova
@luciok
@purina12345
@kikaneu
@delideli
@zabka88