icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
5. nov 2011

@gelinka75 sranda, nie? to je manželova robota, to sme mali ešte predtým, než sme začali pracovať na bábätku 😀

gelinka75
5. nov 2011

@kikaneu a ake ste vybrali? :D

lucecita
5. nov 2011

@kikaneu ja som mala ovu štvrtok ale snažíme sa od minulej soboty, tak taktiež čakáme ak oto tento cyklus vyjde... držím Vám palčeky, nech tam to mimčo konečne je 😉 a ja tým grafom akosi nerozumiem, pozerám ich keď ich tu dávate, ale som z nich mimo 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. nov 2011

@gelinka75 my sme sa o nich bavili ešte sme ani svadbu neplánovali a dieťa už vôbec nie...len tak sme sa bavili, že keby náhodou niekedy, tak aké mená sa nám páčia.. 😀

gelinka75
5. nov 2011

@lucecita ved to je jednoduche s tymi grafmi, po ovu sa vzdy zvysi teplota takze isto vies, ze bolo ovu, je to dobre pre baby aby vedeli ci vobec maju, hlavne tie co maju dlhe cykly

kate27
5. nov 2011

Ahojte, rada by som sa k vám pridala. Moj manžel si tiez myslel, ze ma tie naj spermie a po prvom pokuse ostanem urcite tehotna. No zial nevyslo. Uz sa snazime 4 mesiace, zatial neuspesne, vcera som to dostala. Tento mesiac to snad vyjde, aby sme to stihli do vianoc 🙂))

gelinka75
5. nov 2011

@kate27 ahoj kate, tak hura na vianocne darceky 😀

rybicka3
5. nov 2011

caute baby 🙂 tak ja dnes uz lepsie, bolesti ustali, aj ked stale si citim podbrusko...a pridavam sa k vam ktore uz vyberate detsku izbu, kociky a mena 😀 som na tom rovnako...

kate27
5. nov 2011

@gelinka75 presne tak. Tento mesiac to asi prvý krát beriem tak, že teraz to proste vyjde. A snáď konečne nebudem mať stresy v práci, to je asi našim najväčším nepriateľom.

kikaneu
5. nov 2011

@gelinka75 manžel zakázal komukoľvek prezradiť 😎

kikaneu
5. nov 2011

@lucecita ja si meriam tú teplotu prvý cyklus....tiež som z toho bola donedávna mimo, no už mi to je jasnejšie, aj keď ešte si to zvyknem nechať prekontrolovať skúsenejšími 🙂
tak aj ja vám držím palce, nech to do Vianoc stihneme a môžeme rozdávať ten najkrajší darček 🙂

roka84
5. nov 2011

ahojte dievčatá 🙂 ... ako tak čítam, sme na tom všetky rovnako, Aj ja už pozerám kočíky, výbavičku, ... Mám pocit, že mi to začína pomaly, ale isto udierať na mozog!
Ešte sa spýtam, aký máte názor na oplodnenie tesne pred očakávanými kramami? Myslíte, že to funguje? Ja mám dostať okolo 10.11 (+/- 1 deň). a tento víkend to asi ešte poistíme 🙂

aliaxa
5. nov 2011

Ahojte baby chcela by som poprosiť o radu, už druhý mesiac sa snažíme s priateľom o bábo, ja viem, že to je príliš krátko ale chcela by som to nejak urýchliť ak sa podarí, doposiaľ sme to nechávali na náhodu či sa podarí alebo nie a dnes prišla mrcha , chcela by som si vyskúšať vypočítať plodné dni len ja som v tejto oblasti neskúsená 😖 vedeli by ste mi poradiť ak teda správne tomu rozumiem keď som dostala mrchu dnes čiže 5.11 plodné dni by som mala mať od 19 do 25. 11?

lucecita
5. nov 2011

baby, u mňa to vyzerá akosi divne, lebo aj dneska sa mi zdá, že mám bielkový výtok a troška sa aj naťahuje..je to normálne, keď to mám už od štvrtka? A keď idem pondelok ráno na gyndošku, môžme ešte dneska "skočiť na to"? 😀 😀 😀

eri28
5. nov 2011

zavisi od cyklu mozes aj pred aj pocas menzes, ked ma zena kratky cyklus vtedy ma plodne pre mna sice cudna matika, ale je to tak
dnes som mojmu vysvetlovala tencipok, a pytala som sa ci nieco citi aj on 😀 😀 😀 , strasne sa smial ked som mu povedala, ze dnes by to slo, ze to proste samovysetrujem a skusam, aj hlien mi dnes lepil medzi prstami, ale ovu test negativ, to je haluz 😀 😀 😀 😀 , uvidime, ci z toho nieco bude 😀 😀 😀 😀 😀 , dievcatko, alebo chlapec 😀 😀 😀 😀 😀 , inac ja som dobre chora na tuto stranku hned utekam a citam a pisem novinky 😉

yvi83
5. nov 2011

Ahojte , ja som tiez prvosnazilka no uz sa snazime nejake 2 roky...dost mame toho uz za sebou, vela sme toho uz vyskusali, momentalne mam dva dni co mi robili laparoskopiu, no ani tam nenasli ziadny problem ...takze co nam ostava ak nie cakat a cakat 😉 ...raz to musi prist...drzim palce aj Vam 😵 😵

kikaneu
5. nov 2011

@yvi83 aj ja ti držím palce 🙂 , musí to byť hrozné na psychiku, takto dlho čakať

zuzanka9999
5. nov 2011

@carie32 no ono pri migrene aspon moj doktor neodporuca uzivat stale tabletky. imigran je fakt super v tom ze si ho das na zaciatku migreny a zaberie a ak ti mozem poradit, kup Magne B6 sa to tusim vola v lekarni a tam si davaj jednu denne, magnesium vemi pomaha k predchadzaniu migren, j uz to pouzivam pravidelne alebo si kup sumive tablety magneska.ja mam cyklus 31-33 dnovy a ty?

eri28
5. nov 2011

dokonca som mu ukazovala fotky ze si mna odfoty a ked nic ideme spat, ja sa z toho pocikammmmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , neberte to v zlom, zajtra konecne do prace, uz mi to ide na hlavicku

yvi83
5. nov 2011

@kikaneu veru je to tazke cakat kazdy mesiac ☹ , ale hlavne to netreba vzdavat.....tento mesiac mame koli laparoskopii pauzu takze v decembri zaciname znovu a dufajme ze Novy Rok nam nieco prinesie 😉

purina12345
5. nov 2011

@roka84 všetky suché dni sú neplodné po MS je to ťachšie povedať pretože ak má žena krátky cyklus môže byť ovu aj skôr, po ovu sa počítajú ešte 2-3 dni za plodné (pre tie ktoré nechcú otehotnieť) potom je už žena neplodná ale vieš, ľudské telo je nevyspytatelné 😉

purina12345
5. nov 2011

@aliaxa ahoj, skôr by som odpočítavala 12-16 dní od očakavánej MS, Ak si si neni istá môžeš si začať merať teplotku ale tam vieš už len určiť kedy bola ovu, ale je to výborné pretože tiež môžeš sa uistiť že ovu bola 🙂

tehulkake
5. nov 2011

@delideli dakujem krasne, a ty si na tom ako 😎 ?

tehulkake
5. nov 2011

@kikaneu ahojky dikes. ja som tu na fore uz rok a tak sledujem novinky a kamosky s ktorymi sa snazime, ze ktorej sa to konecne podari 😀

kikaneu
5. nov 2011

@tehulkake a aké sú výsledky? 🙂

tehulkake
5. nov 2011

@kikaneu hm zatial bieda, ☹ ale po burke vijde slnko 😀

kikaneu
5. nov 2011

@tehulkake aj ja si to stále vravím....raz sa to na dobré musí obrátiť 🙂

spula22
5. nov 2011

bolest v podbrusku ...asi sa uz hlasi mrcha 😠 .mala by prist 10,tak uz asi dava na znamost,ze snazilkovanie zasa neuspelo 😠 😠 😠

eri28
6. nov 2011

konecne do prace, nevyzera to tu ruzovo, baby snazte sa, ja som druhy den po laproskopie, skocila na mojho a myslel si, ze mi sibe, tusim som ho zlomila na dalsi den, ale ranu okolo bruska som mala chvilu cervenu, kym mi to preslo, teraz super laparku,mi robili 19.10.2011, ale u mna bolo najhorsie ta mrcha a tie bolesti, uz som myslela, ze som tehu, aj ked mi to neslo do hlavicky..
ja mam asi pomaly uz po ovu, takze cakanie ci tento mesiac sa stal zazrak ma najviac bavi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a teraz zacnu vsetky priznaky tehu sugercia funguje a potoooooooooooom, dojde mrcha a ja cakam na december 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , tomu sa vravi pozitivne myslenie, moj by povedal, ze z jedneho sexiku, chcem baby, ale uz to nebol len jeden, cas beziiiiiiiiii, a tak uvidime ci mimi chce moje brusko, alebo nie 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
a ci ti princovia utekali do ciela ako maly rychlo a presne 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , krasne dni mrcha az 20. 11 dovtedy
vsetky snazilky makajte, aby boli krasssssssssne deti, ja hovorim perne po mne a mudre po priatelovi, naopak nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
6. nov 2011

to malo byt pekne po mne a mudre po nom hi hi 😉 😉 😉