Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ja som pozerala že kočky tu majú taký graf zo stránky fertility.com, tak som to dneska ráno pokukala, a tam si budem značiť teplotku, merať treba ráno, teda aspoň si myslím 😕 je to tak kočky? a potom ten graf asi vyhodí nejakú krivku podľa ktorej zistím či bola alebo nebola ovulka.. ale pre istotu si to dám tu kočkám - profesionálkam /baby to v dobrom samozrejme/ skontrolovať... lebo kukám tu na tie grafy čo tu baby dávajú a som z toho trošku zmetená 😅
@purina12345 myslím že mám len jednodesatinový, musím to skontrolovať.
@zuzanka9999
@carie32 merať treba ráno po prebudení minimálne po 6 hodinovom spánku, teplomer treba mať hneď po ruke, meria sa približne v tú istú hodinu, značiť si môžete tu : http://www.fertilityfriend.com , tri dni po ovu vám ju graf vyznačí "krížom"
dievčatá, mňa by ešte zaujímalo, že kto posiela chlapa na spermiogram? aký doktor? gynekológ, či obvodný či aký? lebo manžel s tým dnes vyšiel, že on by chcel vedieť ako sú na tom jeho bojovníci 😎
@kikaneu neviem kto posiela ale viem že to neprepláca poisťovňa keď aspoň keď chceš na vlastnú žiadosť,skús pozrieť na google
Ja sa s manzelom snazim 2 roky, merala som si aj bazalnu, rozdiely v teplotach boli znacne, no ked som hovorila mojmu gynekologovi, tak povedal ze sa nemam na to spoliehat, ze to nie je najpresnejsie a najlepsie sa to zisti folikulometriou, co sa mi uz aj potvrdilo.. 🙂 , no zatial som tehu nezostala, lebo som na folikulometrii bola len raz, teraz som 3 dni po laparke a ked pride mrska tak mam znova prist na folikulometriu ci sa mi ovu nejak nepoprehadzovala tym zakrokom....drzim palce 😵
@purina12345
@yvi83 fajn dievčatá, pomohli ste mi 🙂 vďaka 🙂
@lucecita , @roka84 : tie priznaky zneju velmi slubne, velmi drzim palce..🙂 ja som 7DPO, zatial vooobec ziadne priznaky, to cakanie je des..keby uz aspon clovek mohol vediet ci sa zadarilo alebo nie a pokusat sa znovu,ale takto..
sice mi dnes trocha padla BT, ale to este nemusi nic znamenat.. : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
tak meriam dalej..
ja mam novinku dnes prvy priznak nechuti mi cigareta, ja tak rada som fajcila cigi, hlavne v robote, ked bol stres. a dnes, ze si ju vychutnam, uz dva dni som nemala nebola som v praci ja iba v praci, doma by ma moj zabil, a tak ma naplo na zvracanie, inokedy nemam problem, a isla som sa najest , ze neskor a nechutilo mi, nedat fajciarovi cigaretu, ja som sice taky slabsi, ale toto uz si nezapalim, fuuuuj, ked toto je k tehu, tak sa tesim a ked nie aspon nefajcim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a druhe neviem ci sa mi to pocita, ale par dni mam taku nechutnu chut v ustach, pomaha len trocha zuvacka, umyvam zuby a nepomaha, taku horku nieco ako horcik no neviem, ale je to neprijemne,,,,,,
na dnes by stacilo uvidime co dam zajtra hi hi
baby vy budete fakt tehotneeeeeee!!! prajem vam to 😀
aj ja neviem ako ratate to DPO sorry, menzes skoncil 31.10, a poto msme snazilkovali, ale novy cakam az 20.11., tak neviem, inac ovu test bol tento mesiac len slaba ciarka 2 neboli, ale bol lepkavy hlien a nizko krcok, a vyguglila som si chut horka chronicke zubky u mna moze byt a, nechut cigi okrem tehu zapal zaludka, a nepracuje pecen, alebo aj ta chut cukrovka, help mi mamicka moja, idem sa radcej napat, papam za dvoch a brucho mam ako v 2 mesiaci a strhna hroza aj sa hambim, neviem co som zrazu tak cudne pribrala 😀 😀 😀 😀 😀
ale kua to tehu chcem, hi hi
dakujem 😵 😉 🙂 😀
a zbudla som dnes ma bohovo bolia krize ako by mi sekly lopatou po nich,chodim ako ked sa chce zena z vozika postavit 😀 😀 😀 😀 , toto sa nada sugerovat to treba zazit, a bolesti raz pichne v pravo raz nieco v lavo raz v podbrusku, raz dole,a ked si lahnem na postel som ako napita toci sa mi svet, inac ked nebudem tehu vidim to aspon na tu opicu, lebo toto je na mna uz vela a v tehu a cez kojenie aj tak sa nepije alkohol 😀 😀 😀 😀
a vy piste som zvedava urcite tie kamosky nedosli@ nativa
este si zacnem merat teplotu a to uz je cista psychiatria 🙂 🙂 🙂 🙂
@eri28 maju dojst jahody , ale az niekedy ku koncu noveho tyzdna .. 🙂
prosim ta jahody su to co vsetci tak nechcene ocakavame, tak ty si blissie k vysledku ako ja hi hi
😉
ja neviem, ale u mna je to zatial tento mesiac napinave 😀 😀 😀 😀 😀
a inac moj partner je cernoch, takze so zvedava na ten misung 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@eri28 tak to bude krasny mulat 😉 😉 😉 mnamiiiii
Ahojte žienky:((((my sa snažime už 8 mesicov a nič:((((manžel berie profertil a nič:(((((poradte prosim:((
asi ano neviem sa dozit, on chce chlapca, nerad sa moj foti nemam jeho fotku v profile, ale ten velky hnedy a pekny nosik dude urcite aj raz na mimi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , teda mulat
peteese ja ti neporadim neviem co to je co berie tvoj, ale mi sa snazime dlhsie a cakam uvidime 😉 🙂 🙂
@peteese a co hovoril doki na teba ?? vysetrenia a tak...

@roka84
@lucecita baby šteklenie v podbrušku mam aj ja, zo začiatku az tak, ze som sa normalne škrabala na podbrušku, uz asi dva týždne, minuly tyzden ma trochu pobolievalo ako pred menst., hrozne ma bolia prsia a este sa mi trochu toci hlava, ale hlavne ked sedim.... ak dostanem M., tak sa uz nikdy nebudem sledovat 🙂 🙂
škoda, že veda nepostupila aj v tomto smere a nedá sa to zistit hned ☹