Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dievčatá, mám asi depku... pozerala som si teraz pár albumov a pri toľkých // a malých ďetúrencoch môžem len 😢 😢 😢 cítim, že sa nám to ani tento mesiac nepodarilo, taký divný pocit, .... och, asi to tu musím vypnúť na pár dní 😢
@purina12345 tak to si teda mala krasne vianoce! Este raz ti moc gratulujem!
Dakujem moc za tehu virus...dufam, ze nam to tento krat vyslo, ak nie, tak sa chystam doktorke ze nech s nami nieco robi...
ahojte 🙂
Žienky, teraz ma napadlo, na čo je dobrý ten grepový džús? ja si práve šúpem čerstvý grep, tak ma to napadlo, že či to k tomu pomôže aj totok čerstvé....len neviem na čo to má pomôcť 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita grepak je dobry na hlien...ja sa teraz nalievam akurat apotom kuk na krabicu a ze obsah ovocnej zlozky 4% 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Čauteeeeeeeeeeeeeeeeeeee babky 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 no mne zistil akurat to že som zdravučka .. takže babo by nemal byť žiadny problem
@chorucka no pekne teda si začala ráno 😀 môj odišiel ráno o 5 do roboty a príde tak o pol hoďku, som tu sama jak prst...tak sa na neho tešííííííííííím 😵 😵 😵
@palculienka2011 jáááááááj, tak ja hlien už nepotebujem, ja sa už len uhniezďujem (dúfam) ale tak čerstvý je lepší ako tie akože šťavy 4%....no to potom teda pomôže tomu hlienu asik 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@chorucka tak ja už som tu 😀
@vardzikova jeeeeeeeeminko, láska moja, blondínečka je tuuuuuuuuuu....ako sa má kuchyňa, lásko?
@vardzikova heeelooou, ako domcurik?
@lucecita čau cicka 😀
@fifitko25 mojka .. ale čo to čitam ,,, aka depka,,, ale .. čo sme si hovorili že depkovať nem nepomôže ,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takže usmev prosím 😀 😀 😀 😀
@lucecita ano mojka prišla som pred hodinou osprchovala som sa a sadla k netu .. a moj mi povedal no jaaaaaasne čo ine ona vie robiť 😀 😀 😀 počkaj pridam foto ..
@palculienka2011 domčurik stoji aj moja novaaa kuchyna .. yes
@vardzikova Jééj tak vy ste už pekne ďaleko s bývaním, je to krásne 🙂
@luciok ano ano .. tak po dvoch rokoch by sa aj patrilo konečne niečo mať .. a dakujem moja vysnivana kuchyna
@vardzikova Hmm po dvoch rokoch ano 😀 Ti normálne závidím, môj drahý tam teraz ešte len naťahuje novú elektriku ☹
@luciok och nechcela by som ,,, hrúúza druhý krát by som sa už nebudovala
ahojte bubulky ako sa dnes mate? 🙂
@monika707 ahoj dobre a ty?
@vardzikova chlapov si nevšímaj, oni tiež stále robia to isté 😀 😀 😀 😀 a my tu predsa rozoberáme dôležité veci 😀 😀 tá kuchyňa je bombová, bude sa ti v nej dobre variť.... počuj mojka, musíme nejako @fifitko25 dostať z depky, ako to urobíme?

@chorucka a ja som si myslela, že by som už mohla 😒 😒 tak budem musieť vydržať, lebo ja milujem chlebík vo vajíčku 😀