Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jasnééé, už si spomínam 😵 😵 a teraz v marci už budeš dávno tehu 😀 tak to som fakt rada, že som ti toto poradila...som na seba hrdá a aj na vás, že ste ma vzali za slovo a už je tam tá fazuľka 😉
@purina12345 @spula22aj ja dúfam, sa neviem dočkať, kedy budem testovať...mám doma len dva testíky a to tie 10, tak čakám na správny okamih 🙂
@kikaneu ja si to tiež myslím, no uvidíme, aj tak ma stále škrábe v hrdle a som vyslabnutá, tak ešte poprosím doktorku, nech ma nechá ešte doma...
@purina12345 áno, ja mám tie....aj ovu som mala od nej...a to mám vďaka tebe, takže, ak to vyjde, tak ty za to budeš zodpovedná 😀 😀
@lucecita no super, tak to by som brala 😉
@lucecita @purina12345 odkoho mate testy?aj ja chcem take,co ukazuju babo 😀
@purina12345 dúfam, že to vyjde a nebudem sklamaná 😠
ahojte, boli sme sa s manzelikom lyzovat v Jasnej, troska sa vyvetrat... a urobili sme si radost a kupili nabytok do pracovne a hostovskej izby... a teraz ma caka kooopa pradla, tak idem zehlit... neskutocne ste sa rozbehli v pisani, ledva stiham citat 🙂 drzkajte sa a krasny vecer prajem
@purina12345 a ja by som bola ešte viaaaaaaaaaac šťastná, ale uvidíme čo ukáže testík 😉
@lucecita @purina12345 dakujem baby 🙂 a co nie je,moze byt 😉
@l_e_n_o_c_k_a aj tebe pekný večer, nech ti ide žehlenie ako po masle
@mata_ba presne ako vravíš 🙂
@purina12345 dakujem, popri tom vas budem citat, aby mi nic neuniklo 🙂
@purina12345 🙂 ved to vyzera nadejne,tak co 🙂
@purina12345
@lucecita
@kikaneu tak,tak zienky dufam,ze purina ma pravdu a nakazili sme vas dostatocne 😀 ved nie darmo sme vam posielali vyrusiky o stoooo6 😀 😀 😀 😀
ja chcem tiež v stredu testnúť, ak nebude dovtedy MS... aj keď teda na 99% počítam, že bude 😉

@lucecita až po 10 dňoch, pokiaľ viem, ale ja sa v tom až tak nevyznám