Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 jeeeej, dakujem velmi krasne 🙂 Som z toho smutna, ale uz si taku hlavu z toho nerobim, proste to vyjde, ked to bude mat vyjst, ja stale verim, ze sa to raz podari. Ked my snazilky si toho naozaj tak vela namyslame...ale naozaj som sa rozhodla, ze ziadne sledovacky, ked to pride, tak to pride a basta!!!!!
@delideli caf, inak ja mam toto presen už od minulého týždna aj celý víkend teraz ma pobolieva vaječník až podbruško celé, prisa nehoroviac, a dnes mám dokonca pocit že žalúdok nie je v svojej koži.. ale testla som sa v nedelu a nič.. je možné žeby začali predmenštruačné bolesti týždeň pred? 😲 všetko možné ..
ja uz chcem babo 🙂
@snazilkas tak to sme dve 🙂 začiatkom oktobra som mala svadbu, pred ňou som pekne zdravo papkala, cvičila pravidelne, bicyklovali sme, cvičila som doma aj som chodila, ešte aj na spoločenské tance sme chodili, super som schudla a teraz už som pribrala zo tri kilká čo sa lemraviem 😲
@barushkaaam blahoželám k bábätku 🙂 a veľa zdravia obom 🙂
@barushkaam Gratulujem k dvom ciarockam ! prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂
babyyy odkedy som vysadila antikoncepciu moj cyklus je 35dnovy :(
ja som to vecer zabalila skor potom hlad o 11 som robila v noci palacinky a dnes len teraz stiham sem a pojdem papat zase som hladne este stiham povinnosti s priatelom, to bol vtip, myslela som sleeping, a vy ste tu vykuzlilili tolko stran, ze nestiham citat, dufam, ze tak aj snazilkujete, ako pisete.
gratulijem k tehu tej kocke nepametam meno, som nova , ale daj recept ako na to teba som nepostrehla, predtym, ze by si pisala, a zrazu taka novinka, inac ja som tu kratko.
a neviem kto pisal o tom hliene, to je nivinka pre mna, ze den potom snazilkovat, ja som vzdy nabehla vtedy, ze je plodny den ked sa lepi , tak neviem
u mna ziadna zmena, len 2 sluky v robote je taka chut fajcit, a cigi su nechutne, to je moja jedina nadej, ze mozno sa tam nieco rysuje, a este si stale drzim brucho to nezvyknem, aj ked s mojim spinkame to mi je novinka, psychika asi pracuje a papam za dvoch, v robote skonstatovali, ze nie tehu, ale obezita, sa bude risovat, ale brusko mam velke aj nad pupkom, aj pod no neviem vyzera to smiesne.
to je dnes odo mna vsetko, cakam od Vas spravy, ale zienky toto fakt, nestiham citat, mne staci strucne a ja pisem litanie hi hi 😀 😀 😀 😀
treba , ked nas nikto iny nepocuva, ze muzi nikdy nebudu tehu, a ja som v zahranici o to viac mi chyba moja rec
idem papat, pridem neskor, a snazime sa na tie vianoce, aby neboli slzy, ale zrnka, ktrore rastu v brusku, povinne 😉 🙂 🙂 🙂
@carie32 aha to je zaujimave a kedy presne vies kedy je ovulka?ked je teplota najvyssia?
@purina12345 aha a opytam sa ovu mam vtedy ked teplota nabehne najyssie?
@zuzanka9999 nie moja, Keď ti teplotka stúpne zvyčajne sa to priblíži 37.00 a neklesne pod úroveň čo je za poslených 6 dní najvyššia teplota, keď máš ms tak môže byť vyššia okolo 36.9 pretože máš ešte zvyšky progesterónu v tele, postupne klesá a pribúda estrogén, ten spôsobuje pokles teplotky, keď je najvyššia koncentrácia LH (hormón ktorý vypudzuje vajíčko, vtedy máš ten bielkový hlien) tak teplotka klesne, môže viditeľne ale nemusíš to trafiť, ale je tam vidieť pokles vtedy je najlepší čas na keksík, uvolní sa vajíčko a progesterón spôsobí zvýšenie teploty cca o 0,1-0,2°C a drží sa až do mrchy hore, ak si tehotná teplotka neklesá, ak nie deň pred alebo v deň mrchy teplota klesne snáď som to napísala tak že tomu porozumieš ak nie pýtaj sa 🙂
@jorgie ahojky, ako sa darí? snažilkujeme? ktorý si dnes DC? už si prekročila 10-tku, že?
@purina12345 ja rozumiem , ale preco mne klesa 😀 😝 😝 😝 😝

@snazilkas mrzí ma to, ale možno to je najspravnejší prístup zisťujem, kašlať na to a neriešiť.. ale keď to niekedy ťažko..