icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lin123
7. nov 2011

ahojte dievcata, vcera vecer som si nasla typicky hlienik ako je vajickove bielko, pocitujem pobolievanie v podbruku a dnes rano mi klesla teplota, zvycajne mam 36.2,36.3 a rano som mala 36.0. Kedy je najvhodnejsi den na sexik? 🙂 Dnes som cely den bola bez manzela a mam nocnu, premeskame to?

jorgie
7. nov 2011

@purina12345 Ahoj. Ja som dnes 16DC. ovulka bola tento weekend tak sme sa posctivo snazilkovali ..aj v sobotu aj v nedelu 😀 😀 a pravdepodobne poistime aj dneska 😝
no a zacina mi to strasne dvojtyzdnove cakanie...este dobre, ze ideme prec na par dni (od stvrka do nedele) ideme na chatu takze aspon nebudem tolko nad tym rozmyslat a "vymyslat" si priznaky 😉
a vy ako? snazilkujkete? budes tento mesiac s tvojim drhym cez ovu? alebo ta praca vytiahne s domova?

purina12345
7. nov 2011

@nativanativa neviem moja micuška, zajtra budeme múdrejšie, snáď zasa vystrelí hore pekne na miesto kde má byť, ale v podstate si stále nad líniou, a ty máš ten hlienik teraz a tak ten spúšťa estrogén a ten spôsobuje pokles ale nemusí to fakt nič znamenať, držím palce

nativanativa
7. nov 2011

@purina12345 no len abych jaaaa nsla po tie jahody do pivnice 😀 😀 😀 😀 😀

purina12345
7. nov 2011

@jorgie tak ja som 7DC a ovu budem mať v práci a to potrvá asi do marca v tomto štádiu, tak nervy moje obrnte ma, joooj už viem že budem mať takú depku 😢
tak sa pekne pomuckajte a držím palčeky aby som sa môhla s vami tešiť 😉

@lin123 ťažko povedať môže aj nemusí, ovu je 12-16 dní pred očakávanou mrchou, bazálnou teplotou sa dá určiť ovu až tri dni po ovu, najlepší recept je pekne pravidelne každý 2-3 deň snažilkovať v období očakávanej ovu, máš grafík? pošli

purina12345
7. nov 2011

@nativanativa sa ti tá pivnica zapáčila 😀 nič neboj, ono je to tak ako to má byť tak to aj bude a my to bohužiaľ neovplivníme, tak nohy na stôl a pekne relaxuj 😵

janie80
7. nov 2011

ahojte dievcata... ja som dnes 7DC a konecne citim, ze sa nieco deje vo vajecnikoch... 😀 predosly cyklus bol 50 dnovy bezpriznakovy lenivy anovulak, tak dufam, ze teraz to ideme dobehnut... 😀

kikaneu
7. nov 2011

@lucecita pribúda nás tu 🙂

lin123
7. nov 2011

@purina12345 dakujem za reakciu..no ja som si zacala merat len od 22.10. ale robim tak, ze mavam aj nocne sluzby, tak sa obavam, ze mi to teploty skresli,ale fakt je,ze som od zaciatku cyklu mala teploty 36.2,36.3. Ziadne velke rozdiely az teraz ked mi klesla teplota na 36.0. Snazime sa o babo od juna tohto roka a ta snaha je kazde 2-3 dni...🙂

purina12345
7. nov 2011

@lin123 tak to robíte dobre, len si meraj teplotku aby vedela kedy bola ovu, teplotku si môžeš značiť aj tu :
http://www.fertilityfriend.com ono ti to samo označí ovu a aj pekne ukazuje DPO
a potom sa nezabudni pochváliť s grafikom, no o tom meraní ono to môže fakt skresliť, teplota sa má merať hneď po prebudení po 6-hodinovom spánku 😒

@janie80 tak to sme rovnaký cyklus 🙂 a ideš niečo skúsiť na úpravu cyklu?

janie80
7. nov 2011

@purina12345 2 cykly dozadu mi femi kvapky posunuli ovulu z obvyklych 26-27DC na 23DC.... len potom som ich prestala brat, nech neskreslia vysledky kvoli stitke... a zase som na nich nabehla a uz citim, ze sa tam cosi deje...

jorgie
7. nov 2011

@purina12345 dakujeme 🙂
to ma mrzi, ze ovu bude v praci 😒 dufam, ze sa ti to nejako posunie aby si nemusela cakat az do marca....a prajem pevne nervy!

purina12345
7. nov 2011

@janie80 tak to je super, držím palce 🙂

@jorgie ďakujem,tá myšlienka ma drží nad vodou že sa to posunie a bude to skôr ako predpokladám

eri28
7. nov 2011

citam vas ako novy cas hi hi a purina12345, asi som sa nakazila s tym grafom, to je pekne tam nakreslene vydno az do zaludka hi hi kazdy den super, asi si idem kreslit, pride mi tovesele, ked to cakanie na mrchu zabija, a nativa ja nemam ani pivnicu, kde by som skocila pre jahody, zeby ako v rozpravke, do zimy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kocky dnes do balim pomaly spinkat, dufam, ze sa nezoudim ako vcera na hlad a o 23, oo som robila palacinky 😀 😀 😀 😀 , zajtra do prace, no nie 😀 😀 😀 😀

eri28
7. nov 2011

tusim tu uz travim viac casu ako na fb, fecabook, zachvilu ma priatel zacne podozrievat, ze s kym pisem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
7. nov 2011

@barushkaaam aj ja sa pripjam ku gratulacii 🙂 🙂 🙂

spula22
7. nov 2011

@lulien17 ahoj a vtajj medzi nami 🙂

eri28
8. nov 2011

zienky zacinam mat trosku svrbenie od spodu asu neaka candida, ja tak nemam rada chodiy k doktorom som tam
kazdu chvilu a hlavne na gynde, pockam ci zintenzivnz sa to a nemam moc na vyber 😀 😀 😀
inac peknz den a sup do prace 😉 🙂

eri28
8. nov 2011

inac dnes som zacala bazal. tepl. ten graf je super mam 36,7 neviem vobec co to znamena, 😉
A ta moja laska neviem co je jej stalo, ale tento mesiac to mame pravidelne obden, co bol predtym problem jemu sa do toho moc nechcelo. neviem ci to niekde vycital alebo mu to niekto poradil, ale snazilkuje pekne 🙂 🙂 🙂
takze pomalz hura do prace pa

delideli
8. nov 2011

@eri28 : podla toho ,co som citala nie su dolezite absolutne hodnoty,ale skor tvar krivky..drzim palce, nech sa snaha vyplati 🙂

carie32
8. nov 2011

@zuzanka9999 tak purina nám to vysvetlila lebo niekedy tým grafom ani ja moc nerozumiem... a už si začala merať? či ešte len o tom uvažuješ?

zabka88
8. nov 2011

@delideli držme si palčeky navzajom 🙂 i keď ja skôr čakám ako nečakám ☹

delideli
8. nov 2011

@zabka88 : drzim do poslednej chvile 🙂

delideli
8. nov 2011

moj grafik dnes- pomalinky stupa, bohvie, kde sa zastavi .. : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

lucecita
8. nov 2011

@delideli na pol ceste u babätka 😀

tehulkake
8. nov 2011

@kikaneu 11 mesiacov sa snazime, a zatial nic, 😢

nikinka1111
8. nov 2011

baby, takže testova´t už nebudem. prišla mrcha. cyklus 24 dní- taký krátky som v živote nemala. niečo sa deje posledné dva mesiace sa mi môj krásny pravidelný cyklus skracuje. musím k dokimu ☹ ☹ ☹

purina12345
8. nov 2011

@nikinka1111 to mi je ľúto, len bež k dokimu nech to rieši, možno by bolo dobré aby si si začala merať teplotku aby si zistila ako to s tebou je 😒

nikinka1111
8. nov 2011

@purina12345 skončí mrcha a meriam. musí to byť v presne tú istú hodinu?

peteese
8. nov 2011

ano 🙂 tu som tiez prvo snazilka 🙂 🙂 🙂 🙂