Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivka228 : tak,tak ..aj ja som si uz slubila,ze z tych 3 testov,co mam schovanych v skrini, musia byt aspon 2 pozitivne..takze testovat budem tiez az ked milostiva nedojde,akurat,ze nemam cyklus ako hodinky,mavam vacsinou 27 ale uz bol aj 31,tak to bude boj o nervy..ale ak bude mat dobry koniec,tak nech..🙂
@ivka228 : ja som ovu testy tento mesiac setrila,kedze akurat na cas ovulky sme odchazali na sviatky k rodicom,takze nic nebolo..ale teraz to lutujem mohla som si aspon mrchu vypocitat..mala som sice bielkovy hlien aj ovu bolesti,ale na FF pisu,ze tie nie su jednoznacnym ukazovatelom ovulky..
@fifitko25 : velke sance nie su a navyse ja tie negativne testy nesiem dost zle, tak si nezabijem celu sobotu rumazganim..priznaky nemam, snazenie bolo v plodnej dobe len jedno,aj to sa netrafilo do ovulky,lebo teplota dalsie 2 dni este nestupala,tak bohvie ci sa vobec do niecoho trafilo..
oukey dievčatá, pekný večer, ideme s mm k našim známym na pohár vínka 😉
babizne,opustam vas..idem s manzelikom na gyrosovu bagetku alebo na steacik 🙂 mozno este dnes pridem,mozno nie..tak krasny vecer vam zelam 🙂
baby, píšete tu o káve...ja som silná kávičkárka, ráno po prebudení musím mať hneď kávu, ale predtým musím dačo spapať, lebo na lačný žalúdok ee....ale od pondelka som kávu nemala a vôbec mi nechýba...ani mi nepríde na um si ju uvariť...a predtým, keď som si nedala kávičku, tak som bola nervózna, klepalo so mnou, príšerne ma hlava bolela....dneska ráno mi manželko vraví, že mi spraví kávu a ja som ju odmietla... 😀
aj ja sa pre dnesok lucim,pekny vecer a caute zajtra slniecka 🙂
@lucecita no mojka to som si mohla myslieť že takto dopadneš aspon si nehladovala 😀 ale manželik sa vynašiel no klobuk dole 😉
@purina12345 no mojka tak už ked to hovorili v horoskope tak to bude asi pravda .. budem ti veriť 😀 😀
@ivka228 dobru noc? mojka a nieje to nahodou ešte trošku skoro? 😀
@kandee1201 jaaaj takže kamionista? no ale tak to ti aspon niekedy vyjde ked je doma? že maš ešte aj plodne? 😲
@spula22 dobru nocku? milačik ale ja sa ešte nechystam spať alebo ano a ani o tom neviem? 😀 😀 😀 😀
@mata_ba no tak to si len o rok staršia ako ja no už ani nie rok iba pol roka .. uff ale ten čas leti ako voda 😝

@ivka228 este som nesledovala,co tehulky mozu a co nie..ale tiez si myslim,ze slaba kavicka neublizi...
@delideli tiez ma dnes napadol psychiater 😀