icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
6. jan 2012

@ivka228 este som nesledovala,co tehulky mozu a co nie..ale tiez si myslim,ze slaba kavicka neublizi...
@delideli tiez ma dnes napadol psychiater 😀

ivka228
6. jan 2012

@delideli ja inak si tiez nebudem ziadnymi priznakmi radsej nic vysvetlovat a testovat budem iba po vynechani mrsky, predtym sa to pre mna neoplati. ved vynechanie mrchy je aj tak najlepsi priznak

mata_ba
6. jan 2012

@fifitko25 xixi 😀 ja si teiz niekedy davam rano..ale to taku,ze pol hrnceka kavy a pol mlieka 🙂

delideli
6. jan 2012

@fifitko25 : 🙂 ale musim sa este pozitivne naladit,kym pride mrcha,lebo potom si vzdy poplacem..a tu pri vas je vzdy veselsie 🙂

mata_ba
6. jan 2012

@ivka228 suhlasim s tou vynechanou mrchou..aj ked moja sestra mala po otehotneni este trikrat mrchu..sice slabsiu ale mala

fifitko25
6. jan 2012

@delideli a koľký si dnes DC?

delideli
6. jan 2012

@ivka228 : tak,tak ..aj ja som si uz slubila,ze z tych 3 testov,co mam schovanych v skrini, musia byt aspon 2 pozitivne..takze testovat budem tiez az ked milostiva nedojde,akurat,ze nemam cyklus ako hodinky,mavam vacsinou 27 ale uz bol aj 31,tak to bude boj o nervy..ale ak bude mat dobry koniec,tak nech..🙂

delideli
6. jan 2012

@fifitko25 : dnes som 27DC,ale nezvladla som si vystopovat ovulku,na FF mi vtipne napisalo,ze na zaklade mojich par nameranych teplot som ovulovala pravdepodobne medzi 10 a 24 DC,co mi teda fakt dost pomohlo 🙂 🙂 takze si tym padom neviem presne vypocitat kedy madam pride.. 😖

ivka228
6. jan 2012

@delideli ja mam tiez 2 schovane a s cyklom som na tom tak ako ty a preto som sa na tento mesiac vyzbrojila prvykrat ovulacnymi testami.

delideli
6. jan 2012

@ivka228 : ja som ovu testy tento mesiac setrila,kedze akurat na cas ovulky sme odchazali na sviatky k rodicom,takze nic nebolo..ale teraz to lutujem mohla som si aspon mrchu vypocitat..mala som sice bielkovy hlien aj ovu bolesti,ale na FF pisu,ze tie nie su jednoznacnym ukazovatelom ovulky..

fifitko25
6. jan 2012

@delideli a nechceš testnúť?? že či náhodou 😀

delideli
6. jan 2012

@fifitko25 : velke sance nie su a navyse ja tie negativne testy nesiem dost zle, tak si nezabijem celu sobotu rumazganim..priznaky nemam, snazenie bolo v plodnej dobe len jedno,aj to sa netrafilo do ovulky,lebo teplota dalsie 2 dni este nestupala,tak bohvie ci sa vobec do niecoho trafilo..

fifitko25
6. jan 2012

@delideli nezúfaj, nádej umiera posledná a možno už mršaňa nepríde a budeš prekvapená aj z toho jedného snaženia 😉

fifitko25
6. jan 2012

oukey dievčatá, pekný večer, ideme s mm k našim známym na pohár vínka 😉

ivka228
6. jan 2012

@delideli paci sa mi tvoj triezvy pohlad, drz sa!
@fifitko25 pekny vecer

mata_ba
6. jan 2012

babizne,opustam vas..idem s manzelikom na gyrosovu bagetku alebo na steacik 🙂 mozno este dnes pridem,mozno nie..tak krasny vecer vam zelam 🙂

ivka228
6. jan 2012

@mata_ba aj tebe prajem pekny vecer s manzelikom 🙂

lucecita
6. jan 2012

baby, píšete tu o káve...ja som silná kávičkárka, ráno po prebudení musím mať hneď kávu, ale predtým musím dačo spapať, lebo na lačný žalúdok ee....ale od pondelka som kávu nemala a vôbec mi nechýba...ani mi nepríde na um si ju uvariť...a predtým, keď som si nedala kávičku, tak som bola nervózna, klepalo so mnou, príšerne ma hlava bolela....dneska ráno mi manželko vraví, že mi spraví kávu a ja som ju odmietla... 😀

spula22
6. jan 2012

@mata_ba tehulky kavu mozu,ale len v primeranom mnozstve 😀 ja kavu zboznujem, ale som si ju obmedzila - namiesto mojej oblubenej silnej zrnkovej si davam nesku s mlieckom, alebo kapucino 😀

delideli
6. jan 2012

aj ja sa pre dnesok lucim,pekny vecer a caute zajtra slniecka 🙂

mata_ba
6. jan 2012

@ivka228 no tak nikam nejdem,lebo drahemu sa uz nechce..ach jaj..chlapi akisi 😀
@spula22 ja len nescu s mliekom,tak pohoda 😀

anett6212
6. jan 2012

@lucecita ja pijem 3v jednej a este si do nej d8vam aj mlieko. tak to je tiey len take slabe, ale obcas nemusim na rano kavu a namiesto toho som si zvykla robit zeleny caj a chuti mi to pritom ja caje vobec nemusim 🙂

lucecita
6. jan 2012

@delideli avooooooj
@anett6212 ja kávu už nepijem a nechýba mi a som aj rada, lebo som jej pila až až...aj keď to bola len nesca, ale aj tak...

ivka228
6. jan 2012

@delideli ahoj moja a pekny vecer

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita no mojka to som si mohla myslieť že takto dopadneš aspon si nehladovala 😀 ale manželik sa vynašiel no klobuk dole 😉

vardzikova
6. jan 2012

@purina12345 no mojka tak už ked to hovorili v horoskope tak to bude asi pravda .. budem ti veriť 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@ivka228 dobru noc? mojka a nieje to nahodou ešte trošku skoro? 😀

vardzikova
6. jan 2012

@kandee1201 jaaaj takže kamionista? no ale tak to ti aspon niekedy vyjde ked je doma? že maš ešte aj plodne? 😲

vardzikova
6. jan 2012

@spula22 dobru nocku? milačik ale ja sa ešte nechystam spať alebo ano a ani o tom neviem? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@mata_ba no tak to si len o rok staršia ako ja no už ani nie rok iba pol roka .. uff ale ten čas leti ako voda 😝