icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

danjelca
7. jan 2012

Tak dnes ďalší test a dnes už normálna čiarka do 1 min nie tak silná ako kontrolná ale raz tak výraznejššia ako včera!ja tomu nemôžem uverit.som 1 DC do ms..

kikaneu
7. jan 2012

@danjelca blahoželám budúcej mamke 🙂

luciok
7. jan 2012

@delideli No veď aj my, ale riešime to teraz slinami 😅 A v jednom časáku som videla ponuku na lubrikant, ktorý sa dá použiť keď chce byť žena tehu, volal sa Yes baby a stojí cca 900 korún...

danjelca
7. jan 2012

@kikaneu všetky sme buduce mamky.Dakujem ja som z toho tak mimo že sa normálne vo mne zaseklo tešenie..🙂)len kukám na ten test.

luciok
7. jan 2012

@kikaneu Toto je pravda, keď sem chodím tak na to myslím ako keby ani nič iné neexistovalo... Možno si ozaj treba dať troška pauzu...

delideli
7. jan 2012

@luciok : uz som tu info o nepriatelskosti slin voci spermiam nasla aj na FF,tak to asi bude pravda..samozrejme najlepsi lubrikant je ziadny, resp. idealne je ak je vela plodneho bielkoveho hlienu,to je pre spermie najlepsie prostredie- lahko sa dostanu cez krcok, udajne sa v nom vyselektuju tie zdrave a schopne,vyzivi ich,takze si mozu na vajicko aj pockat..

kikaneu
7. jan 2012

@luciok tak, tak.....ešte počkám do stredy na testujúce dievčatá a ich výsledky a dám si s touto stránkou pokoj

luciok
7. jan 2012

@delideli Hej ale v neplodnom období si treba troška pomôcť 🙂

luciok
7. jan 2012

@kikaneu Ja tu "našťastie" nemôžem byť stále, ale zas rada sem chodím. Dozviem sa tu nové veci a je super, že viem, že v tom nie som sama 😉

kikaneu
7. jan 2012

@luciok to hej....ani ja nemôžem, už idem v pondelok do práce a po práci kopa roboty doma a ešte do práce, takže ak sa tu zjavím, tak len minimálne 🙂 to hej, ja som sa tu tiež veľa dozvedela a naučila a som za to babám vďačná 🙂

delideli
7. jan 2012

@danjelca : gratulujem 🙂
@kikaneu : jasne,treba to urobit tak,aby si bola co najmenej v strese a pod tlakom..sustredit sa na nieco ine moze pomoct..ja som si tiez par krat musela dat pauzu,ale velmi dlho som nevydrzala..🙂 zavisi to od toho ako som naladena..najma v dobe ked dojde mrcha,alebo mam negativny test,po tom,co som uz verila,ze by to mohlo vyjst, tak som rozcarovana a mam vsetkeho plne zuby- vitaminov, tabuliek, teplot, diskusii aj celeho sveta.. 😖

delideli
7. jan 2012

@luciok : v neplodnom to neriesim vtedy pouzivame co mame 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@delideli presne, celého sveta, dnes by som bola najradšej sama....no je sobota a všetci sú doma, nedá sa....tak sa musím pretvarovať, že mi je fajn 😅

luciok
7. jan 2012

@kikaneu
@delideli No, akosi nám to napokon aj tak nedá a prihlásime sa, však? 😉

luciok
7. jan 2012

@delideli Ja som ešte len začiatočník, tak si dávam pozor aj v neplodnom, veď čo keď... 😀 😀 Žartujem 😉

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : hmm..to je niekedy fakt tazke..ja som pri tych poslednych razoch,ked dosla svinucha a este som pred nou stihla aj negativny test ,bola uplne nepouzitelna,lezala som v posteli,poplakala si, ponadavala, pozlostila sa, a samozrejme vyrazne polutovala- to vtedy robim najradsej 🙂..(nastastie to vychadzalo na vikend,tak bol cas aj priestor)..vtedy je asi cloveku najlepsie ked nic nemusi a moze sa chvilu schovat pred vsetkymi..tak nech to je rychlo za tebou ,aby si si mohla oddychnut..

gelinka75
7. jan 2012

@kikaneu viem o com pises, ja teraz sem menej chodim, v praci kopa veci, nemam cas to ani zapnut..citim sa dusevne fajn, ono tato stranka je super, ale stale o plodeni sa neda hovorit, lebo sa furt sledujeme ☹ kocky su fajn, je tu sranda, ale nie na kazdeho to dobre vplyva

luciok
7. jan 2012

@delideli
@kikaneu Dievčatá, vy ste už pokročilé, máte pravidelný cyklus?

kikaneu
7. jan 2012

@delideli
@gelinka75 jááj, kamarátky moje, pravdu máte obidve 🙂 aj ja budem mať teraz toho v práci veľa, tak nebudem stíhať a som tomu aj rada 🙂 držte sa 🙂 zjavím sa niekedy večer a podám hlásenie, či mrcha prišla alebo nie 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@luciok ja viac-menej hej....mám obdobia keď aj pol roka je na deň presný, potom sa trošku o nejaké 2-3 dni predĺži, zase sa vráti na 28 dní....asi podľa stresu sa riadi, neviem 🙂

spula22
7. jan 2012

@danjelca gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
7. jan 2012

@kikaneu Uhm, tak ja som mala 27, potom 30 a naposledy 34 dňový a teraz mi poraď..

kikaneu
7. jan 2012

@luciok hm, neviem....ja si sledujem dĺžku cyklu už strašne dlho, možno aj viac ako 5 rokov....a prevažovali 28 dňové....neviem prečo by si mohla mať takéto, každý iný

luciok
7. jan 2012

@kikaneu Dúfam, že to nebude taká prekážka ☹

anett6212
7. jan 2012

@lucecita ja ju musim tie uplne vysadit 🙂

lucecita
7. jan 2012

Bré ránko babenky, tak ja som stále zaseknutá http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu mojka, to mi je ľúto, že nevyšli //, bola som si istá, že tentoraz ti to vyjde 😠

fifitko25
7. jan 2012

@kikaneu aj mňa to mrzí, podľa grafu to vyzeralo tak nadejne.... ☹ novy mesiac nová výzva 😉

anett6212
7. jan 2012

dobre rano dievcata, co nove? nestiham citat vsetky prispevky. Ja som dnes v praci a mam stale tie iste priznaky bolesti prsnikov uz tyzden, biely vytok a vcera sme boli na oslave a zacala som mat divne chute tak neciem no. o tyzden necakam mrchu, som zvedava, ci to konecne vyslo. Svagrina oznamila celej rodine, ze cakaju babo, skoro ma tam porazilo. ☹

delideli
7. jan 2012

@luciok : neviem co presne sa da nazvat este pravidelnym,lebo si dlzky znacim posledne dva roky a najkratsi som mala 25dnovy,najdlhsi 31 dnovy..ale plus minus mi to vychadza vacsinou na 27..

delideli
7. jan 2012

@anett6212 : nemusis byt smutna,podla tolkych priznakov naraz co mas je skor menej pravdepodobne,ze nie si tehotna 🙂takze myslim,ze coskoro budes moct podobnu radostnu novinu oznamit rodine aj ty 🙂