Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok : uz som tu info o nepriatelskosti slin voci spermiam nasla aj na FF,tak to asi bude pravda..samozrejme najlepsi lubrikant je ziadny, resp. idealne je ak je vela plodneho bielkoveho hlienu,to je pre spermie najlepsie prostredie- lahko sa dostanu cez krcok, udajne sa v nom vyselektuju tie zdrave a schopne,vyzivi ich,takze si mozu na vajicko aj pockat..
@danjelca : gratulujem 🙂
@kikaneu : jasne,treba to urobit tak,aby si bola co najmenej v strese a pod tlakom..sustredit sa na nieco ine moze pomoct..ja som si tiez par krat musela dat pauzu,ale velmi dlho som nevydrzala..🙂 zavisi to od toho ako som naladena..najma v dobe ked dojde mrcha,alebo mam negativny test,po tom,co som uz verila,ze by to mohlo vyjst, tak som rozcarovana a mam vsetkeho plne zuby- vitaminov, tabuliek, teplot, diskusii aj celeho sveta.. 😖
@kikaneu : hmm..to je niekedy fakt tazke..ja som pri tych poslednych razoch,ked dosla svinucha a este som pred nou stihla aj negativny test ,bola uplne nepouzitelna,lezala som v posteli,poplakala si, ponadavala, pozlostila sa, a samozrejme vyrazne polutovala- to vtedy robim najradsej 🙂..(nastastie to vychadzalo na vikend,tak bol cas aj priestor)..vtedy je asi cloveku najlepsie ked nic nemusi a moze sa chvilu schovat pred vsetkymi..tak nech to je rychlo za tebou ,aby si si mohla oddychnut..
Bré ránko babenky, tak ja som stále zaseknutá http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu mojka, to mi je ľúto, že nevyšli //, bola som si istá, že tentoraz ti to vyjde 😠
dobre rano dievcata, co nove? nestiham citat vsetky prispevky. Ja som dnes v praci a mam stale tie iste priznaky bolesti prsnikov uz tyzden, biely vytok a vcera sme boli na oslave a zacala som mat divne chute tak neciem no. o tyzden necakam mrchu, som zvedava, ci to konecne vyslo. Svagrina oznamila celej rodine, ze cakaju babo, skoro ma tam porazilo. ☹

Tak dnes ďalší test a dnes už normálna čiarka do 1 min nie tak silná ako kontrolná ale raz tak výraznejššia ako včera!ja tomu nemôžem uverit.som 1 DC do ms..