Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
no vidíš ale ona bola narkomanka od 16 rokov porodila tuším v 30tke..už s tým mohla máločo robit,bolo to smutné, chcela prestat ale nezvládla to.
Takže aký asi ona mohla mat cyklus..takže šanca pri nachladnutí a zápale vaječníkov je..to je len minimum oproti tomuto.
ja mam 25 rokov a cyklus mam 29 dni,,mam pravidelnu menstruaciu tak dufam ze sa to podarí,,,skusame pomerne kratko tak to este nevzdavam 🙂
@adriana_13 presne tak, spoluziacka zo strednej neznasa deti a porodila v 17tich. teraz dieta je z jej rodicmi a ona sa flaka po bratislave. je to horzne ☹ a hlavne smutne ☹
@adriana_13 samozreme ked si zdravá treba len skúšat .Len velmi málo žien nemá deti vobec a kolké maju aké problémy vážne..takže ty máš ideálne prostredie🙂
@anett6212 tak to je hrozné naozaj,,,co by ine zeny dali za to aby mali mimčo...
@danjelca no dufam ze som zdrava,,prave preto som sa pytala na tie vajecniky lebo ma niekedy pobolievaju a moja lekarka stoji za ... len som este nenasla inu,,,
@adriana_13 presne tak
@adriana_13 ak ta bolia celý mesiac treba to riešit ak len v určitom čase brala by som to ako normálne.
len v urcitom case cca 5 krat za mesiac si vsimnem mensiu bolest alebo pichnutie neviem ako by som to definovala,,,mozno je to tym ze som prave prechladnuta alebo co ,,asi zacnem nosit pančuchy a tielka 😒 lebo doteraz som na to kaslala
@adriana_13 a nemas v tom obdobi ovulaciu? ja mavam pichanie vo vajecnikoch ked mam ovulaciu. je to take ze ani krok niekedy nemozem urobit
@anett6212 presne ale je to take chvilkove...moze byt ze mam vtedy ovulaciu a dokonca niekedy ked sa milujeme tak citim bolest vo vnutri,,je to normalne pri ovulacii??
@vardzikova
@delissavt
@fifitko25
@azzura
@delideli
@lucecita
@gelinka75
@purina12345
dievčatá, ja som flintu do žita ešte nehodila, keďže mrcha zatiaľ nedošla..... no skúšala som si teraz v sprche krčok a je nízko, mäkko a otvorený, takže tá mrcha červená dnes v noci alebo zajtra určite príde....
@kikaneu ja vas dievcata obdivujem, ze si viete nahmatat krcok. Ale pravdu povediac je to len dalsi metoda na zistovanie navyse a mne sa BT osvedcila, tak to ani nejako neriesim. Inak je mi luto toho negativneho testu ☹ ja som si tiez robila minuly mesiac a bolo to velke sklamanie, ale uz som sa otriasla, tak hlavu hore. a mozno predsa nepride.
@ivka228 ja si ten krčok nesledujem pravidelne....len občas v okolí ovu a potom takto pred mrchou, že ako som na tom 🙂 aj ja som už otrasená a nič si z toho nerobím, ráno to bolo zlé, ale prešlo to 🙂 však času dosť, tiež máme plány, dokončíme si kuchyňu do perfektného stavu, kúpime nové auto, pôjdeme na dovolenku ....to bude life 🙂
@fifitko25 joj uz sa tesim na snazilkovanie. ja mam vacsinou najvacsiu chut pocas mojich dni. asi nieco na tom bude, ze zakazane ovocie najviac chuti 😀 ale bola by som rada, keby ovulka vysla na vikend alebo tesne po nom, lebo cim blizsie k piatku, tym som viac unavena a po praci len odkvecnem do postele. 😒
@adriana_13 áno presne tak. ja som sa bala ze je to slepe crevo, tak som sla na pohotovost a na gynekologii mi doktor vravel ze je to ovulacia. je to niekedy neznesitelna bolest, trva 2-5 dni a niekedy je len mierna. a presne vtedy sa mas milovat, ked su tie bolesti a boli ta to aj vo vnutri ked sa milujete. presne tak. mas vtedy ovulaciu 😀

@danjelca tak to je sila,,,ale take matky to je....skoda slov...zdrave zeny ktore naozaj chcu mat dietatko maju problem a takymto sa darí,,, 😢