Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 dakujem za radu kupim si to aj ja,,,no mala som namysli presne tu alchemilku inak 🙂 🙂
@adriana_13 neviem nepijem to. lebo alchemilka vraj ked nevies ze si tehotna a pijes ju nadalej, tak vraj mozes potratit. to som pocula ci je to pravda neviem. tak ja to radsej nepijem. vysadila som kavu od dnes a beriem len ten femibion 800
@anett6212 ja som myslela ze kavu treba vysadit az ked som tehu,,no tak dobre vediet,,ale neviem ako to bez kavy prezijem,,,este ze som nefajciarka 🙂
@adriana_13 ako kludne pi aj kavu. taku slabunku mozes. baby z klasickej zrnkovej presli na nesku s mliekom ale slabu. a mne kava nechyba, tak som ju vysadila. pijem rano zeleny caj. 🙂 teda od dnes 😀
baby opúšťam vás, idem zachvíľku domov. v pondelok som tu. majte sa a ench tu v pondelok čítam o tehuľkách nových. držím vám palce papa 🙂
ahojte dievcata, aj ja vas na dnes opustam, ideme si s mm pozriet nieco v telke. pekny vecer
@anett6212 to je zlatéé ze od dne 🙂 tak ja si kupim bezkofeinovu a uvidime co to spravy mozno to bude funovat ako placebo 😉
@adriana_13 uvidime 😀
@anett6212 no ,,ja mam teraz cas tak 10 dní cca 🙂 a potom sa ide nato opat 🙂 ale tie vitaminiky si kupim
@uzovicka ahoj ja som bola u doktora koli zapalu a hned som mu povedala ze chceme s priatelom babo ci by mi nespravil nejake vysetrenia tak mi povedal kedy mam prist a spravil mi folikulometriu kde zistil ze mam male vajicka, lieky mi zatial nedal teraz v januari mam prist na dalsiu folikulometriu tak sa uvidi ..sama som zvedava co bude

@anett6212 a mojmu je to uplne jedno kedy, aj cely mesiac :DD on nema ziaden problem 😀