Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
zdravím kočky, práve som prišla z práce a je mi dosť na prd...Momentálne som 29 DC a už ma dosť bolí bruško a kríže a prsia - akoby ma do nich niekto uštipoval :( Dnes od obeda mám divný mliečny výtok, netuším čo to je a keď som bola teraz na wcku, že úplne vlhká.... čo to môže byť? ak máte viac skúseností, sem s nimi.... A vám kočky, ako sa darí??
nie nechuti a dala som si pracetamol 😀 😀 😀 😀 😀
aha a ja, ze ake prstiky, no toto je tiez pre mna novinka, neviem sa ani vyjadrit, ale ked zabralo, aj tak gratulujem urcite mi to pride stale prirodzene a patri to sexu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
myslim ta ciga, dnes som neskusala, ked okolo mna len prejde fajciar mna napne, a kedze som v Amsterdame tu zijem, tak rozoznam a casto citam aj pre mna tu nechutnu marihuanu, je legalna od 18 tych
@ jorgie k som to nezazila hi hied mate chut poistite a ked nie nacooo, mne ked sa nechce nejdem na vec, ale este 😉
@jorgie ak máš ešte hlienik tak to poistite ale ak už neni žiadny hlienik tak už nemusíte ale vždy môžete 🙂
@roka84 ahoj, no tie kríže vyzerajú zaujímavo, no a ten hlienik môže ale aj nemusí byť príznak, tak len trpezlivosť ale môžeš skúsiť testnúť ale vieš ako to je 😒
a keď už spomínaš tie kríže dnes ma tiež poriadne bolia, len škoda že bola ms 🙄
@purina12345 vidis, to ma nenapadlo....pojdem skontrolovat 😀 😀 dakujem za radu. Ja mam totiz dnes na vecer plany s kamaratkami a domov pridem az neskoro a snazilkovanie by asi nebolo. len som tak rozmyslala, co ked ....nechcem vymeskat ziadnu sancu 🙂 ....tak ak bude hlienik.......budem musiet zmenit plany 😝 😝
Ahojte.ked som mala ovu na 20DC,tak budem mat cyklus 40dňový?
@purina12345 ja už fakt neviem.... chcem počkať ešte do víkendu, a keď nepríde mrcha, potom budem testovať. Práve som volal s kamoškou, tá včera porodila chlapčeka, tak sme sa vykecávali a tešili sa.... a počula som revať aj melého.... no sila... ja chcem tieeeež !!!!!
@jarmila82 to neni možné, to by si mala 20 dňovú luteálnu fázu a tá je v rozmedzí 12-16 dní, keď je dlhšia tak to je tehotenstvo a keby si mala 20 dňovú a na to ms tak to by bol zamlčaný potrat
nechcem tu hroznu infekciu to svrbenie sa zvedcuje zajtre idem na gyndu, to to teda asi sem nepatri k tehu hi hi 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 ja neviem, doteraz som sa až tak nesledovala ako tento cyklus 🙂 veď uvidíme čo z toho vzíjde
@kikaneu presne tak, príznakov už toľko bolo aj bude, netreba si to nejako všímať 😉
@purina12345 ja som mala taky a dnes hops ...
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@nativanativa ale ideš merať ďalej, či?
@purina12345 samozrejme , uz nepolavim ani za boha 😀 😀

ahojte zienky 🙂 mam pre vas otazku. v sobotu a nedelu (DC 14 a 15) som mala pozitivne ovu testy. v nedelu bol silnesi ako v sobotu. v pondelok (DC 16) uz bol testik snehobiely. Podla toho co pisu tak ovu by mala prebehnut do 36 hodin od pozitivneho testu.
Snazilkovali sme sa na DC12, 14, 15 a 16. Dnes je DC17...myslyte ze to mame poistit este aj dnes alebo uz je neskoro?
Dakujem za vsetky odpovede 🙂