icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

jorgie
8. nov 2011

ahojte zienky 🙂 mam pre vas otazku. v sobotu a nedelu (DC 14 a 15) som mala pozitivne ovu testy. v nedelu bol silnesi ako v sobotu. v pondelok (DC 16) uz bol testik snehobiely. Podla toho co pisu tak ovu by mala prebehnut do 36 hodin od pozitivneho testu.
Snazilkovali sme sa na DC12, 14, 15 a 16. Dnes je DC17...myslyte ze to mame poistit este aj dnes alebo uz je neskoro?
Dakujem za vsetky odpovede 🙂

roka84
8. nov 2011

zdravím kočky, práve som prišla z práce a je mi dosť na prd...Momentálne som 29 DC a už ma dosť bolí bruško a kríže a prsia - akoby ma do nich niekto uštipoval :( Dnes od obeda mám divný mliečny výtok, netuším čo to je a keď som bola teraz na wcku, že úplne vlhká.... čo to môže byť? ak máte viac skúseností, sem s nimi.... A vám kočky, ako sa darí??

roka84
8. nov 2011

@jorgie ja by som to poistila 🙂 u každej je to individuálne a podľa mňa šup šup na sexik 🙂

eri28
8. nov 2011

nie nechuti a dala som si pracetamol 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
8. nov 2011

aha a ja, ze ake prstiky, no toto je tiez pre mna novinka, neviem sa ani vyjadrit, ale ked zabralo, aj tak gratulujem urcite mi to pride stale prirodzene a patri to sexu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
8. nov 2011

myslim ta ciga, dnes som neskusala, ked okolo mna len prejde fajciar mna napne, a kedze som v Amsterdame tu zijem, tak rozoznam a casto citam aj pre mna tu nechutnu marihuanu, je legalna od 18 tych

eri28
8. nov 2011

@ jorgie k som to nezazila hi hied mate chut poistite a ked nie nacooo, mne ked sa nechce nejdem na vec, ale este 😉

purina12345
8. nov 2011

@jorgie ak máš ešte hlienik tak to poistite ale ak už neni žiadny hlienik tak už nemusíte ale vždy môžete 🙂

purina12345
8. nov 2011

@roka84 ahoj, no tie kríže vyzerajú zaujímavo, no a ten hlienik môže ale aj nemusí byť príznak, tak len trpezlivosť ale môžeš skúsiť testnúť ale vieš ako to je 😒
a keď už spomínaš tie kríže dnes ma tiež poriadne bolia, len škoda že bola ms 🙄

jorgie
8. nov 2011

@purina12345 vidis, to ma nenapadlo....pojdem skontrolovat 😀 😀 dakujem za radu. Ja mam totiz dnes na vecer plany s kamaratkami a domov pridem az neskoro a snazilkovanie by asi nebolo. len som tak rozmyslala, co ked ....nechcem vymeskat ziadnu sancu 🙂 ....tak ak bude hlienik.......budem musiet zmenit plany 😝 😝

jarmila82
8. nov 2011

Ahojte.ked som mala ovu na 20DC,tak budem mat cyklus 40dňový?

roka84
8. nov 2011

@purina12345 ja už fakt neviem.... chcem počkať ešte do víkendu, a keď nepríde mrcha, potom budem testovať. Práve som volal s kamoškou, tá včera porodila chlapčeka, tak sme sa vykecávali a tešili sa.... a počula som revať aj melého.... no sila... ja chcem tieeeež !!!!!

purina12345
8. nov 2011

@jarmila82 to neni možné, to by si mala 20 dňovú luteálnu fázu a tá je v rozmedzí 12-16 dní, keď je dlhšia tak to je tehotenstvo a keby si mala 20 dňovú a na to ms tak to by bol zamlčaný potrat

purina12345
8. nov 2011

@jorgie no len pekne skontroluj, po ovu nastáva obdobie sucha tak istota je guľomet, keď ste už toľko vynaložili síl 😉

@roka84 pridávam sa ku tebe, aj ja chcéééém!!!!!

delideli
8. nov 2011

@roka84 : husty biely vytok byva jeden z prvych priznakov tehu..tak tfuj,tfuj, nech to vyjde 🙂

kikaneu
8. nov 2011

@delideli ale aký hustý? hustý ako čo? lebo mám biely a tekutý práve nie je....

eri28
8. nov 2011

nechcem tu hroznu infekciu to svrbenie sa zvedcuje zajtre idem na gyndu, to to teda asi sem nepatri k tehu hi hi 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
8. nov 2011

@delideli ďakujem 🙂)) ja by som nás tu všetky popľula a riadne.... :DDD ... nech nám to už vyjde!!! ja som ale riadna trubka, my sme sa začali snažiť len min. mesiac a už chcem zázraky, no nehnevala by som sa, keby sa ten zázrak stal !! 🙂

roka84
8. nov 2011

@eri28 choď čo najskôr, aby si bola ok a budeš mať aspoň istotu...

roka84
8. nov 2011

@kikaneu ten môj nie je vodový, aj keď cítim vlhko tam dole.... taký hustejší, ale nie taký ako keď mám ovu...

kikaneu
8. nov 2011

@roka84 aj môj taký podobný, a ktorý DC si?

purina12345
8. nov 2011

@roka84 @kikaneu dievčatá nechcem vás sklamať ale u mňa keď je biely výtok ale medzi prstami je taký vodový už viem že ide mrcha 😖

kikaneu
8. nov 2011

@purina12345 ja neviem, doteraz som sa až tak nesledovala ako tento cyklus 🙂 veď uvidíme čo z toho vzíjde

purina12345
8. nov 2011

@kikaneu presne tak, príznakov už toľko bolo aj bude, netreba si to nejako všímať 😉

nativanativa
8. nov 2011
lucecita
8. nov 2011

@gelinka75 ale šak možno mrcha ani nepríde, či? bodaj by nie...ale ak aj áno, tak začneme spolu a uvidíme či jedna z nás bude tehu alebo aj obe 😀 😀 😀 že aká sranda by to bola 😅 😅 😅

roka84
8. nov 2011

@kikaneu 29 DC

kikaneu
8. nov 2011

@roka84 ja 28 🙂

purina12345
8. nov 2011

@nativanativa ale ideš merať ďalej, či?

nativanativa
8. nov 2011

@purina12345 samozrejme , uz nepolavim ani za boha 😀 😀