Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 no uz vyse roka a pol.... :(
@lusinda1989 ahoj...a boli ste už na nejaké vyšetrenia?
@lusinda1989 och tak to je velmi dlho to ja nevydrzim ☹ a riesite to nejak ,??? myslim lekarov a tak alebo je vsetko v poriadku a nedarí sa,?
@kikaneu nie moja draha gynekologicka mi povedala ze som este mlada a mam cas na vysetrenia ze sa mame zatial snazit my... no co ti poviem ale teraz ak sa nam nevydarilo tak to mam v umysle zacat uz riesit nejak adekvatnejsie kedze je to uz dost dlha doba....
@adriana_13 no praitela som poslala na spermiogram ja som bola na nejakych testoch iba so stitnou zlazou na kontroly chodim pravidelne a doktorka stale tvrdi ze je vsetko v poriadku
@lusinda1989 tak to ma mrzi snad sa to co najskor podarí 🙂 este aby som tu aj ja nepisala o rok 😢
@adriana_13 ale no co sa uz da robit hadam sa nam niekedy podari 🙂 ale prestan co ty vies mozno uz o mesiac tu budes vytesene pisat ze budete traja 🙂
@lusinda1989 tak ja som teraz menila a na prehliadke som spomenula, že sa už rok neúspešne snažíme...tak hneď v ten deň mi brali krv na hormonálny profil, pozrela vajíčka na usg a máme ešte doniesť manželovu vzorku na spermiogram....takže to poňala dosť akčne...a keď som za ňou bola spýtať sa na výsledky, tak povedala, že ja som v poriadku....a keď bude aj manžel, tak to bude šupa 🙂 držím palce, nech už niečo robí
@lusinda1989 no to by som si želala najviac ale ako si písala : to každá z nás 😉
@kikaneu no sak to ze ta moja na to uplne kasle... uz aj mne by sa patril urobit hormonalny lebo priatel je v poriadku tak ak chyba tak jedine vo mne 🙂 al je pravda ze tento mesiac sme si na snazilkovani dali nesmierne zalezat 🙂 a ty ako si na tom teraz? snazilkujete ci necakate na mrchu ??? 🙂
@adriana_13 no sak to ale uvidime mozno sa nam to fakt teraz podarilo al nechcem si robit moc nadeje ako som uz pisala 🙂 ale je pravda ze takto ma prsia neboleli asi nikdy :(
@lusinda1989 dnes práve prišla a to som si myslela niekoľko dní, že teraz to vyšlo....ale nevadí 🙂 máme plno plánov na tento rok, takže bábo odsúvam zo svojej mysle a hotovo 🙂 keď príde, tak sa budeme tešiť 😉
nejak ju k tomu donúť, alebo ju zmeň za inú
@vardzikova cize vsetko po starom? :D ved to je ok, ci? 🙂
@lusinda1989 no to y bolo super,,, ak ta naozaj neboleli tak ako teraz tak to urcite nieco znamená 😝
@kikaneu no len problem je ze tu v okoli ikto schopnejsi ani neni... :( joj no to je skoda ale asi sa na buduce podari 🙂 ja som si to tiez myslela ze ked na to nebudem mysliet tak sa podari ale zatial nic :( aj som sem jeden cas prestala chodit aby som na to tak nemyslela ale ani to nepomohlo :(
@adriana_13 no ot dufam 🙂 uz by sa aj patrilo
@lusinda1989 zdalo sa mi, že som ťa tu dlhšie nevidela.....ja mám taký plán na tento cyklus, že tu budem chodiť menej....tak uvidíme
@kikaneu hej hej asi takto rok do zadu som sem chodievala denne ale vobec mi to nepomahalo 🙂 tak uvidime ci sa zadarilo 🙂
@lusinda1989 držím palce, aby to tak bolo 😉
@kikaneu dakujem si zlata 🙂 teraz sa mienim vrhnut na planovanie svadby ak sa nezadarilo tak uvidim aj jedno aj druhe by bolo asi moc vela stastia naraz 🙂
@lusinda1989 och, plánovanie svadby bolo super obdobie 🙂 aký máte dátum?
@kikaneu no mame to na 4.8 ak sa nezadarilo a ak ano tak sa budeme musiet poponahlat 🙂 no ja sa na to aj tesim a aj mam obavy kedze na to budem sama... :(
@lusinda1989 prečo sama? a pekný dátum ste si vybrali 🙂
@kikaneu lebo moj nastavajuci zaraba korunky v UK tak on to zaplati a ja to mam vybavit 🙂 hehe dakujem
@kikaneu @vardzikova @delideli no cvicila som tu mojzisovu, skoro som pri tom zaspala a muz kuka na mna co len tak lezim na zemi a ja som cvicila prvy cvik 😀 😝 ale brutal je ten ci sa dava na bruchu ta noha do boku, to mi liezlo kvalitne na nervy, mala som ku koncu plne zuby celeho cvicenia 😀 😅
@lusinda1989 och, to nie je príjemné.....takže máte viac-menej vzťah na diaľku...a po svadbe to tak ostane, alebo?
@gelinka75 : ja som tiez nebola nejak extremne nadsena,nutit som sa musela strasne..🙂 nie som moc typ na domace cvicenia..navyse sa ku mne pridali okamzite aj obidva psi,jeden ma olizoval a vykladal si na mna labky,druhy,len co som zdvihla zadok pri tom cviku,ked si drzim kolena rukami,tak si lahol do polky karimatky a mala som smolu 🙂 takze som ten v lahu na brucho preskocila,nebolo kde lezat 🙂

@lusinda1989 a ty cakas uz kolko????