Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no veru ze bez sance citat vsetko. je tu toho kopec. tak ja sa mam stale rovnako. len teraz od poobedia som zacala casto chodit na wcko a prechladena nie som lebo to by ma palilo ako stale tak neviem no. ty nemas dostat mrchu v nedelu nie? tak ako ja. ja sa chcem zajtra testovat rano. som zvedava 🙂
@anett6212 áno v nedeľu alebo v pondelok, mávam 28-29 dňové cykly... ty už chceš skúsiť testnúť? nie je to skoro? mňa to tiež láka, ale ešte som len 22 DC, chcela by som počkať aspoň do 25 DC... inak s tým cikaním to mám podobné, dnes ráno - čo som vypila som o chvíľu bola vrátiť späť do wc 😀 a bolia ma aj tie kríže, tak len dúfam, že tiež nie som nachladnutá, ešte to by nám chýbalo ku šťastiu 😠
@vardzikova ahoj zlaticko, nestihala som ti odpisat. a ako?
@anett6212 no to je látka, ktorú som dostala, aby mi pomohla vyvolať ovuláciu 😉 vieš, mám problém, lebo mám malé folikuly, doktor mi na to dal lieky, aby narástli a keď je folikul veľký, aby praskol a uvolnil sa, tak pregnyl tomu pomáha 😉 je to v podstate HCG hormón v koncentrovanej podobe a preto si nemôžem robiť test tak zavčasu, lebo by to mohol ovplyvniť - mohla by som mať // a nemusela by to byť pravda 🙂
baby aj gynekológ mi povedal,že to môže byť uhniezdovanie, alebo aj ovulácia, tak ešte dnes pre istotu snažilkujeme. ale neviem kedy mám testnúť kedže nemám pravidelnú menštruáciu a teoreticky by mi mala mrcha prísť teraz toho 14. Poradte mi prosím
@spula22 mojka ty si perfektna 😀 😀 😀 😀 to ti poviem 😀 😀
@nikasv29 moja podľa teploty zistiš akurat to že ovu bola najlepšie je si urobiť ovu test 😉
@bubacik5 a nič .. test neg. 😀

@fifitko25 ahoj, ako sa dnes máš? 🙂