Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 som 11DPO, tak neviem, to by som tak skoro už objímala tú vec? 😀
@fifitko25 , dakujeme. Drzime vsetkym palce. Nam pomohli rozne vitaminove kury, manzelke liecenie na stitnu zlazu na Sliaci. A priznam sa, urologovia nas (teda najma mna) uz odpisovali, kazdy odporucal uz len dalsie umele oplodnenie. V co sme uz nedufali, resp. sme sa vyslovene hodili do vole Bozej, sa splnilo. Iste, sme len na zaciatku, ale verime, ze to bude dobre. Preto nikto nezufajte, prezili sme ozaj hodne, ale stalo to za to...
@kikaneu ja? ja čakam na mrchu ,, a moja NALADA nato že čakam na mrchu tak je super 😀
@delideli
diky mojka, zajtra pojdem do lekarne a urobim zasoby 🙂
@bubacik5 neviem lasko, necitim žeby mala dôjsť ale ona určite pride len sa jej nechce lebo som nachladena tak si dava načas 😀
@spula22 čožeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? a to ti mrcha nemeškala či si ju mala alebo ako?
@vardzikova buď rada 🙂 ja mám hrozné stavy už asi tak 4 dni....ble, sama so sebou nemôžem vydržať, som protivná 😠
@lucecita ahoj cicka 😀 tak ti je zle? 😝 oooo mojka .. nezavidim 🙂
@gelinka75 ano, bolo to spontanne, ivf predtym neuspesne (asi 2007 ci 2008), nedajte sa nikto odradit, ako som uviedol, kazdy lekar videl posledne roky jedinu moznost v ivf, az na manzelkinu gynekologicku...a je to tu...drzime skutocne vsetkym palce a verime, ze sa kazdej z vas splni sen...
@kikaneu oooo asi viem aj prečo / že?
@kikaneu prid k nam my sa nikdy nenudime 😀 😀 😀 😀 😀

@kikaneu @vardzikova čaute baby, ste tu? ja som sa práve vyobjímala so záchodovou misou 😠 😠 😠 😠 😠