icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
9. nov 2011

@gelinka75 aj ja ho poznám, ešte raz mi to predpíšu a odmietnem, veď mám problém to zhlnúť....a marí sa mi, že tiež som po ich užívaní mala mykózu

eri28
9. nov 2011

@roka84 tak v tomto sme sa zhodli okolo mna ked prejde fajciar dviha sa mi zaludok, a nechut bola, uz neskusam, ale mrcha nepride a ked budes ty tehu tak aj ja inac nie sme kamosky okej 😀 😀 😀 😀

gelinka75
9. nov 2011

@lucecita dakujem, zatial sa drzim, ale su to nervy cakat co bude, tak viem ako sa citite 😀 zvladneme to nebojte 😎

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 cim viac stresu tym som vtipnejsia, ale hlavne v robote maju zo mna dost dakujem 😀 😀 😀 😀 😀
optimizmus ti posielam, lepsie ako mrcha no nie tu nikto nechce vydiet nie to poslat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
9. nov 2011

@eri28 počúvaj ty si iná maska 😀 😀 😀 s tebou sa človek nemôže nudiť... nepoznám ťa osobne, ale tie tvoje hlášky ma privádzajú do rehotu 😀 😉

lucecita
9. nov 2011

@eri28 nechytaj preboha infarkt, asi si tehu 😀 😀 😀

roka84
9. nov 2011

@eri28 no tak tomu ver, že to tak bude !!!! 😀

eri28
9. nov 2011

@lucecita uz aj ty baby dostavate ma do fazy pochybnosti a napatia neviem ci to predycham do menzes jedina nadej zajtra idem na gyndu koli, mikoze uvidime, chodim tam viac ako na klavir, dufam, ze ma neposlu na psychiatriu, inac dakujem, ale v robote makam, tieto posledne dni musim odpocivat okolo obeda predtym som nemala potrebu, ale pst, lebo sa rozplacem, len mrcha ma prebere, uvidime ci pride

gelinka75
9. nov 2011

@eri28 jaaj eri ja sa tu rehocem na tych tvojich reciach :D :D viem si to predstavit, ze v praci sa valaju od smiechu z teba..

eri28
9. nov 2011

@lucecita ked som mala zle dni a zosrandy, ze umriem dohodla som to, ze musim tu zanechat nieco po mne mimi, takze az po mas pravdu, ale oblieva ma pot... z toho baby co mi posielate niekto ma preberte, ...radsej idem papat, ale hned som tu tolko jem

eri28
9. nov 2011

@gelinka75 aj ja z tochto to su priznaky, zachvilu bude plac a potom smiech to byva v tehu okej ci nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
9. nov 2011

baby, ešte sa spýtam, neviem, či to bolo v tejto téme alebo inde... ako je to s tým krčkom matenice??? čitala som, že je tehu, tak je trvdý a otočený nahor???? a že keď príde mrcha, tak je mäkký??? aké máte skúsenosti??? normálne rozmýšľam, že idem zistiť???

eri28
9. nov 2011

baby dakujem, ze ste tu preziva jedno z tazkych obdobi v zivote, ale pockajte ked o devet mesiacov pojdeme rodit, potom mi asi not book vybuchne v ruke od strachu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

roka84
9. nov 2011

@kikaneu ahoj, no ako si na tom? ešte nič? kedy budeš testovať? ty si tušim o 1DC po mne??? aký dlhý mávaš cyklus?

rybicka3
9. nov 2011

@roka84 tusim baby niekde pisali ze tvrdy a hore,pri mrche je vraj nizsie polozeny a makky

eri28
9. nov 2011

@roka84 ja viem ze cez plodne dni dole a mekky ci ako, a potom aj cez tehu hore ako pises, ale teraz ked skusis, neviem baby asi mrcha a menzes je rovnako hore a tvrdi, ale pis potom testnem aj ja asi, ale na co pridem neviem....

roka84
9. nov 2011

@eri28 no je tvrdý 😀 ,ale neviem, ako tvrdý má byť.... a ako je položený, tak to ja vôbec netuším.. asi dám zistiť manželovi, keď príde 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
9. nov 2011

@roka84 ahoj, no som dnes 29 DC a cyklus mávam 29 dňový....tak uvidíme, no...testovať najskôr v sobotu 🙂 a ty?

kikaneu
9. nov 2011

@roka84 aj ja som chcela, práve sme sa o tom bavili...no ani on nevie....

roka84
9. nov 2011

@kikaneu ja som dnes 30 DC a cyklus býva tak +/- 30 dní ... ak nepríde mrcha, tiež budem najskôr testovať cez víkend 🙂

kikaneu
9. nov 2011

@roka84 tak to sme na tom rovnako 🙂

purina12345
9. nov 2011

@roka84 @kikaneu vy dve ste pre mňa veľké kandidátky, kikenau nezabudni že máš niečo prijať

eri28
9. nov 2011

@roka84 moj priatel to neciti mynule som na toho snim hodila rec, ze da kameru a ked uvidi ideme na to nema chybu, ak nic ideme spinkat, ale podla toho ako hlboko ty isiel prst, tomame hotovu gynekologiu, ked si to lovila je vysoko, keby ze das a hned citis je nizko, boze som narade za chvilu napisem na co som dosla

roka84
9. nov 2011

@purina12345 ďakujem, kiež by si mala pravdu 😉 a samozrejme držím aj ja tebe všetky prsty !!!

kikaneu
9. nov 2011

@purina12345 mám na pamäti 😉

roka84
9. nov 2011

@eri28 no ty koky, normálne rozmýšľam o zmene povolania 😀 😀 takže je vysoko... musím loviť..... 😉

purina12345
9. nov 2011

@kikaneu o 21.00

eri28
9. nov 2011

@roka84 aj u mna lovim teda lovila som vysoko a viac sa nechytam teraz som v pomykove
@purina12345 aj ja chcem byt kanditatka ake mas podmienky 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
9. nov 2011

@purina12345 no prúser, bolo to s meškaním...pozabudla som, že to malo byť o 21:00 😅 ...ale už som to vybavila

purina12345
9. nov 2011

@kikaneu no veď som si všimla že tu píšeš o 21.00 ale ja som to pokašľala ešte viac 😀