Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@edmi okej napisem aj tebe moje priznaky dlhsie som tu nebola bola som na skype
moja ja som prestala fajcit smrdi mi ciga a mapina ma 2 dni som v robote skusala, zvyk a stresy, ale vzdala som to nefajcim asi od pondelka nepametam bolesti vcera velke v podbrusku tlmila som paracetamolom, dnes okej prsia pamela anderson moze zavidiet, a obcas brusko hlavne ked som hladna boli, jem vela a pijem vela, bolesti krizov, a na 2 tyzden tehu to staci, este zacina asi kandida, alebo mikoza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale tehu nemam potvrdene iba snivam a zobudi ma o 11 dni mrcha, prisaham, ze sa opijem chcem radsej opicku, ako tocenie hlavy ked idem vecer do postele, a dva dni stavam zelena to staci na teraz no nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀
je to strasne toto čakanie, ja mam dostat zajtra alebo pozajtra alebo cez vikend 🙂 mam 26 dnovy cyklus takze zajtra alebo pozajtra.
Inak mám pravdaze príznaky tehotensta 🙂 🙂 😀 točenie hlavy, velmi bolavé prsia, som nervozna a v pondelok a utorok by som len plakala, dnes uz v pohode, bud sakra silne PMS alebo zeby..... no neviem, ale brucho ma od vcera boli ako pred M....
prestan, lebo placem od stastia uz dnes do pipiny 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@edmi moja vies kolko mesiacov predtym boli priznaky, dokonca dva mesiace mam vedsiu podprenky, z dievcata sa stala zena asi, aj bez mimi, ale ked budes mat pravdu ja ta vybozkavam od stastia, lebo psychika pracuje uz ticho neviem ci mam plakat, alebo smiat, asi by som sa fakt najradsej opila, ale nie som alkoholicka, len mi to ide na hlavu. a som mynuly mesiac po laparoskopii19.11, neviem ci to nie je po op velmi rychlo som nabehla do prace
citala som ze ked robi tehu manualnu pracu, mava bolesti v podbrusku vedsie, a ja upratujem v hoteli neviem zeny moje, ale tehu do vianoc vsetci preco, mi cakame, panne Marii to zjavil anjel a hned vedela, ze je v tom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zdravím spolusnažilky 😉 takže ja mám dnes za sebou 30 DC a bolesti ako pred mrchou.... ako píše eri28, ja nefajčim už cca. 2týždne a ani nemienim!!! Zaujímave je, že keď som v práci, bolesti nie sú také hrozné, ale akonáhle ostanem v kľude, tak ma ide utrhnúť.... ide to panvových kostí a kríže ☹ Inak silné bolesti mám normálne aj pred mrchou, tak už som fakt zmätená a ako aj vás takisto aj mna to čakanie neskutočne ubíja....neviem prestať na to myslieť a modlím sa, aby som nezačala krvácať, teda mrcha.... 😠
Radšej budem takto trpieť ako dostať krámy!
@roka84 ked ma predbehnes zavidim a budem gratulovat a fajcenie nechutilo, alebo preco si prestala, ja mam chut zapalit, ale nechuti, a pomaly uz aj chut ustupuje, a ty. mne cakanie aste 11 dni, ty ides do ciela, tak stastnu cestu a pis, lebo sa aj s tebou prestanem bavit 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby neako je nas vela co cakame a verime, ze nepride, tak potom vsetci povinne na silvestra detske sampanske, a vysledky piste rychlo, a vsetky tehu povinne 😀 😀 😀 😀
@eri28 vedela som, že keď sa začneme snažiť, že by sa patrilo aj prestať 😉 no potom mi aj manžel (fajčiar) hovori, že nech už nefajčím.... prestala som akože pred ním, ale ked bol 2 dni pracovne mimo, išla som si zapáliť a myslela som, že hodím hneď šabľu.... veľká nechuť a ten smrad .... na hnussss....no a už je to skoro 2 týždne... ani chuť ani nič.... kiež by mi to vydržalo... len sa obávam, že keď príde mrcha, tak bude tá chuť iná 😀 😀 😀
tie co mame skoro priznaky jednoducho bola rychlo ovu a aj testy by mohli byt presne pred mrchou, ale ja netestujem mynuly mesiac bol za kocik testou a skoncila som na operacnom stole, ze asi tehu hi hi, a v bruchu krv stara, zevraj nebolo mimi neverim lekarom....
a tie co nemaju priznaky ziadne, ale blizi mrcha boli neskor oplodnene a mrcha bude meskat test moze byt aste negativny a vysledok vsetky sme tehu a ja chytim infarkt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@lucecita : menim nazor kazdu chvilku 🙂, tak uvidim 🙂
@eri28 > drzim palce, aby si na silvestra mohla uz len detske sampanske 🙂