Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita uz aj ty baby dostavate ma do fazy pochybnosti a napatia neviem ci to predycham do menzes jedina nadej zajtra idem na gyndu koli, mikoze uvidime, chodim tam viac ako na klavir, dufam, ze ma neposlu na psychiatriu, inac dakujem, ale v robote makam, tieto posledne dni musim odpocivat okolo obeda predtym som nemala potrebu, ale pst, lebo sa rozplacem, len mrcha ma prebere, uvidime ci pride
baby, ešte sa spýtam, neviem, či to bolo v tejto téme alebo inde... ako je to s tým krčkom matenice??? čitala som, že je tehu, tak je trvdý a otočený nahor???? a že keď príde mrcha, tak je mäkký??? aké máte skúsenosti??? normálne rozmýšľam, že idem zistiť???
baby dakujem, ze ste tu preziva jedno z tazkych obdobi v zivote, ale pockajte ked o devet mesiacov pojdeme rodit, potom mi asi not book vybuchne v ruke od strachu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@roka84 moj priatel to neciti mynule som na toho snim hodila rec, ze da kameru a ked uvidi ideme na to nema chybu, ak nic ideme spinkat, ale podla toho ako hlboko ty isiel prst, tomame hotovu gynekologiu, ked si to lovila je vysoko, keby ze das a hned citis je nizko, boze som narade za chvilu napisem na co som dosla
@purina12345 ďakujem, kiež by si mala pravdu 😉 a samozrejme držím aj ja tebe všetky prsty !!!
@purina12345 mám na pamäti 😉
@kikaneu o 21.00
@roka84 aj u mna lovim teda lovila som vysoko a viac sa nechytam teraz som v pomykove
@purina12345 aj ja chcem byt kanditatka ake mas podmienky 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 no prúser, bolo to s meškaním...pozabudla som, že to malo byť o 21:00 😅 ...ale už som to vybavila
@kikaneu no veď som si všimla že tu píšeš o 21.00 ale ja som to pokašľala ešte viac 😀

@gelinka75 aj ja ho poznám, ešte raz mi to predpíšu a odmietnem, veď mám problém to zhlnúť....a marí sa mi, že tiež som po ich užívaní mala mykózu