Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja som dotlacila zemiakove placky Mňam 😝 čaká ma vysavac a vyčistiť kupelňu, aspoň nemyslím na testovanie, som trosku nervozna....
@vardzikova 🙂 a inak, držím palce na zajtra 🙂
@fifitko25 mnam zemiakove placky dala by som si,, dnes nerobim nič ideme trošku oslavovať s mm ,, ja niesom mojka nervozna lebo viem že to nevyšlo 😀
@kikaneu dikes lasko ale už teraz viem vysledok /
@vardzikova prestaň, ako to môžeš vedieť? ha?
@vardzikova Ved ani ja necakam zázraky, ale aj tak som zvedava 😀 placky mi Ešte zostali, su teplucke - príd 😀
nazdaaarek 😀 co mojky porabate? zbezne citam, ze zajtra sa tu testuje, juuuj ale ja opozdilec budem online az poobede, tak prosim si tie // testiky zvyraznovacom oznacit, nech to tu najdem 😀 😀 😀
tu mate kysle ksichtiky http://tivi.cas.sk/video/1152211/ako-sa-deti-po...
@kikaneu neviem milačik ale mam tušaka .. mrcha meška iba preto lebo som nachladena ale ja testujem len preto lebo som k tomubola prinutena 😀 😀 😀
@fifitko25 tak mojka u teba je vačšia šanca že sa podarilo ako u mna,, ja som ešte iba na začiatku .. takže sa určite tak skoro nemohlo podariť , a na tie placky pridem kam? 😉
@palculienka2011 ja idem zajtra pokusat šťastie 😀
@vardzikova do Ziliny Katuška 😀
@palculienka2011 čaaau lasko 😉 to video bolo super 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 eeeeej ha ved to je len tu hned za rohom o 5 min. som tam 😀 😀 😀
@fifitko25 patris k mojim horucim kandidatkam, taaaaakzeeeeee 😉 😉 😉 tfuj tfuj tfuj, pi malo nech neni rozriedene 😀 😀 😀
@vardzikova akurat citam o velkom hlasovani o tebe bez teba 😀 😀 😀 😀 😀 chuuudatenko, naco supom hovoris, ze si si bola kupit test, jasne, ze sa hned chopili sance 😀 😀 😀 😀 a este stale si nachoreta?
@palculienka2011 Ďakujem zajtra je magicky dátum a dnes po ceste z roboty som videla bociana 😀 no aka provokacia 😀
@vardzikova ja reku, ze kde sa ti mrska zdrzala 😀.a kedy ides testovat 🙂
@vardzikova jaj ty si prípad 🙂
@palculienka2011 o milačik moj že chudatenko 😀 😀 😀 😀 to niesu supi to si potvorky 😀 😀 😀 😀 tak ma uštvali vidiš to zajtra musim rano testnuž 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 a ešte som stale nachoreta 🙄
@fifitko25 ja mam magicky 17teho a tiez uz predbezne zhladavam kadeco, co naznacuje //. dnes som videla kotnu tulavu macku, aj to sa rata? 😀 😀 😀
@kikaneu ti poviem teda 😀 😀 😀 😀 škoda testu ti hovorim škoda ,, kupia mi a pošlu aspon dva baliky 😀
@vardzikova ale to moze byt aj tehu nadcha, som minule nasla dake forum, co tehule pisali, ze od zaciatku tehu mali nadchu a plny nos az do konca tehotenstva, noooo?? 😀 😀
@vardzikova kým nie je mrcha, tak je vždy šanca, už si zabudla? 🙂 jasné, je lepšie sa na to neupínať, ale trochu viac pozitívneho myslenia by ti neuškodilo 🙂
@lusinda1989 no presne ako hovoris
caute kocky, no dneska som 37 DC mrcha stale nikde, bolesti v podbrusku pretrvavaju uz styri dni, mam husty biely vytok, bo preistotu si davam tampon do prace keby prisla mrcha. vy ste ako na tom????
@palculienka2011 kotna mačka 😀 😀 si ma pobavila teraz 😀
@palculienka2011 noooo natom niečo pravdy asi bude ale ne u mna .. 😀 zlatkoo a ty ako?

no čo lasky... čo robite ja akurat do seba tiskam klobasku mnam