icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

edmi
10. nov 2011

@anlady urcite dam

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi koľko sa snažíte ak môžem vedieť?

edmi
10. nov 2011

@anlady 11 mesiacov a uz som objednana aj na konzultaciu do gyn -fivu,ale ja som tehu uz bola len sa to skoncilo MA a ty?

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi my teraz tak naostro - prvýkrat. Tiež som bola objednaná do Iscare,ale rozmysleli sme si to.

edmi
10. nov 2011

@anlady ja uz nechcem cakat,ked sa teraz zadari budem stastna,a zrusim to ale ked nie aspon uvidime kde je problem

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi možno len stres alebo psychika 😕

edmi
10. nov 2011

@anlady je to mmozne ale nechcem uz cakat

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi koľko máš rokov prosím ťa?

delideli
10. nov 2011

@yvi83 : mam rozne ruzove, tak od zajtra len tie 🙂

delideli
10. nov 2011

@chelseeey : tiez pekne vitam 🙂 a hned idem skusat pocitat 🙂

delideli
10. nov 2011

@chelseeey : tak to cumim 🙂 hned ten dalsi termin, mi vychadza plus minus do obdobia kedy by som mala ovulovat (zatial som ovu merala podla grafu BT len tento mesiac, ale cyklus mam viac menej pravidelny)..a to este budeme na romantickom vikende s manzelom..tak ked uz toto nevyjde..🙂

chelseeey
10. nov 2011

@delideli dakujem poklad, som rada ze som vas nasla 🙂
Olalaa tak romantika s muzickom a este k tomu ovulka, no mozes si priat viac 😀
..mozes, tyzden nato dve ciarky co 🙂 bodaj by!!! 😉

lucecita
10. nov 2011

@chelseeey sak skusime, to uz budem mat po antibiotikach a hadam aj po mrsule, tak skusime...a drzim palce aj vam pri skusani, nech to vyjde 😎

lucecita
10. nov 2011

@gelinka75 ja som tak behala tento mesiac a k tomu mi meskali 4 dni...a to som si uz myslela, ze supeeeeer, som v tom a potom tie mrchy dosli! 😀

zabka88
10. nov 2011

@delideli jééééj, super vyrátané 🙂 a počuj ako ti to ide zatial s tým meraním? ja tiež chcem začať najbližší cyklus..

delideli
10. nov 2011

@chelseeey : veru, bodyj by..🙂 tak budem verit, ze takato konstelacia nie je nahoda 🙂 juj, uz aby to bolo 🙂)
@zabka88 : zatial celkom dobre, ovulku mi to vyratalo pekne, teraz som v cakacej faze, nemam sice vzorovu trojfazovu tehu krivku, ale ta nemusi byt, tak este nehadzem flintu do zita..kazdopadne s meranim budem pokracovat, aspon uvidim ako to vyzera s mojimi cyklami (aj ked dufam,ze nuebudem merat dlho 🙂)

edmi
10. nov 2011

@anlady 24

gelinka75
10. nov 2011

@lucecita ved to, ze je to ako loteria :D :D

zabka88
10. nov 2011

@delideli no, presne kvoli tomu chcem merať, tento cyklus som sa snazila skorej pocuvat moje telo (ale to blblo jedna radosť) a tiež podla kalendara - ale vtedy zas neboli žiadne priznaky.. ovu testom moc neverim čo tu na MK čítam.. ten graf mi príde najvypovednejší.. zíram že vzorová trojfázová krivka 🙂 počuj moja, ja netuším síce čo to je , ale keď začnem merať prídem si po rozumy 😀 😀

lucecita
10. nov 2011

@gelinka75 to ano...ale raz nam vsetkym ten tah vyjde a budeme milionarky na nove nepoznane city 😅 😅 😅

gelinka75
10. nov 2011

@lucecita no a potom budeme hovorit, ze bolo nam to treba? 😀 😀 zreveme manzela, ze co nam to urobil, kruhy pod ocami a tak :D no neviem si to predstavit, svagrina bola uplne mimo po tom ako sa jej maly narodil 🙂

lucecita
10. nov 2011

@gelinka75 v mojom pripade si trafila klinec po hlavicke 😀 😀 😀 sme sa bavili o tom, ake to bude ked sa nam narodi mimi, a ja ze to bude jednoduche...naucim ta prebalovat, krmit z flasky a ja budem pekne odpocivat a spinkat 😀 😀 😀 no a vybavene....aj ty mu to skus takto povedat 😎 😎 😎

zabka88
10. nov 2011

@gelinka75 hm, asi to tak príroda zariadila, aby sme nevedeli do čoho ideme a preto sa tak tešíme na to a túžime po bábu 🙂

gelinka75
10. nov 2011

@lucecita moj by povedal podla mna, ze dobre, uz teraz sa tesi ako sa o mna bude starat, dufam, ze nie len kym budem mat brusko 😀 😀 nastastie moj to s detmi vie, kazde dieta ho priam "zerie", ale tie zaciatky budu isto brutal

lucecita
10. nov 2011

@gelinka75 hmmmm, tak to ti zavidim...moj nevedel moju sesternicu chytit a zdvihnut 😀 😀 😀 ze : "ako ju mam preboha zdvihnut, sak ju dolamem?" 😀 😀 😀 no sme sa s krstnou nasmiali pri tom...neviem, mozno pri nasom bude iny a bude mi pomahat...ale take ako prebalovanie necha vraj na mna....

azzura
10. nov 2011

ahojte baby, možem sa aj ja k vam pridať. Tiez som uz snazilka..cca 1,5 roka a furt nic.

lucecita
10. nov 2011

@azzura jasneee, pridaj sa a vitaj medzi nami dievcatami snazilkami 😀 😀 😀

azzura
10. nov 2011

dakujem, uz druhy den si citam celu temu a potesilo ma že uz je tu par bab tehu. aj ja chceeeem

zabka88
10. nov 2011

@azzura vitaj u nas 🙂 sa uz dost dlho snazite, ste boli už aj u dokiho?

kikaneu
10. nov 2011

@jorgie Ďakujem....no uvidíme, či do soboty nedôjde ms 😠