Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tak skušala som len ti hovorim bola som v takom strese že sa mi ruky neskutočne klepali a nedokazala som urobi fotku bez toho aby nebolo vidieť nič
@delissavt ufff tak to mi odľahlo .. teda .. počuj a to kedy sa vlastne ide už na matersku koľko tyždnov pred?
@zuzanka9999
@kandee1201
@mattuliatko30 Ja uz prestavam dufat..mozno mam len zapal..dnes sa citim brutal na mrchu ☹ ale asi pojdem uz dnes k mudr..uvidim..a mrcha meska 3 dni..
@fifitko25
@vardzikova mooooooc vam gratulujem babenky 🙂 🙂
@vardzikova ak sa nemylim, tak 6-8 tyzdnov pred.
@vardzikova Neboj, stihneš 😀
@azzura no tak ja to skusim ..teda 😉
@delissavt a to mi chceš povedať milačik že to stiham? ked som si to začala platiť ešte len v decembri? 😲 no mna asi fakt že šľak trafi
@delissavt no tak to maš pravdu .. vardzikova sa videla ako tancuje a hovno prd
@vardzikova si spocitaj presne 270 dni od platenia, na kedy ti to vychadza.... nie mesiace, ale presne dni od zaciatku platenia, ti to pravdepodobne vyjde tak na tesno 🙂
@delissavt ja som bola až v podstate niekedy v polovici decembra 😠
@vardzikova jaky prd ty trubka... potancujes aspon hlavkou 😀 😀 😀
@delissavt a to potom musim odniesť aj nieaky papier do socialnej poistovne? alebo ako? vieš či mi doky potom nemože napisať menej ako by som v skutočnosti boal tehu vieš?
@fifitko25 @vardzikova ahojte babuľky, moc sa teším z vašich testíkov 😵 tak nech len pekne silnejú a dúfam že pridáte foto nech sa môžem pokochať
@delissavt tak to je uplne na prd ,,, do riti takto som to nechcela 😖
@vardzikova takze narok by ti mal vznikat 20. septembra ak si zacala platit 15.12. Si vypocitaj priblizny termin porodu aj odpocitaj 6 tyzdnov. skus....
@delissavt mojka približny termin pôrodu mi vychadza na 19.septembra
@vardzikova ok, daj vediet co ti povedala
@azzura ok dam neboj sa 😉
@vardzikova ak nestihneš 6 týždnov pred pôrodom o DNP si môžeš žiadat aj v den pôrodu, čiže no stress🙂
BaBKY A ked ma niektora ja neviem napriklad sa jej narodi babo v 7 mesiaci tak aj tak nema narok na DNP?
@adriana_13 tak to ti drzim palce, nech sa vam to podari. ja este stale nic. stale cakam. v nedelu necakam mrchu. tak som zvedava, co z toho bude. ale vcera som po nakupoch behala a uz ked som dlhsie chodila, tak ma pichalo v maternici. tak zvlastne. a ked som si odychla, tak to ustupilo. bolo to take pichanie
@danjelca važne? fakt je to tak? mysliš to važne? a ked porodim den pred tym takčo? ja som teraz v takom strese že je to niečo neskutočne ...
@vardzikova ufff! tak to bude fakt o hubu! 😀 budes musiet sa strasne silno rozpravat s babatkom, aby to naplanovalo tak ako ma! 😀 😀 😀

@vardzikova zavolaj sestrivćke a povedz ze ti meska a ona ta objedna, ale vacsinou ti da tak termin ked uz meska 14 dni, vsak ona ti povie. Brnkni