Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@eri28 počuj, ja som sa zasa nasmiala na tvojich komentoch...celý deň nič, čakám, kedy sa ozveš a keď sa ozveš, nemôžem z teba 😀 😀 😀 tak dúfam, že rodina nepríde...šak je predsa nepozvaná...nech si ostanú tam kde sú a prídu až keď ich o rok pozveš!!! uvidím ako to bude pred tvojou návštevou, či aj mne tie mrchy dorazia, alebo nie...
@roka84 : tak drzim aj dale vsetky palceky, nech uz na dobre spravy necakas dlho..ja mam pred sebou este asi 5-7 cakacich dni..aj ked vzhladom k tomu,ze ovu som mala 11DC, mozno neodolam a testnem skor 🙂
@barushkaaam : na mna mozes kludne plut den a noc, budem ti viac nez vdacna 🙂
inak mna dnes nejak vytaca manzel, esteze nemam plodne dni 🙂....
@barushkaaam : fuh 43 dni cakat na 2 ciarky to chce paradnu trpezlivost,dobre,ze sa vyplatilo ..a ako sa s fazulkou mate?ako sa citis?
@barushkaaam och, riadne dlho si teda vydržala čakať....ja asi nevydržím 😎
@delideli fazulka sa ma dobre, ale uz pocitujem "ranne" nevolnosti. Dneska rano vynimocne neprisli, tak som sa vytesovala a potom sme isli poobede s muzikom na nakup a mne zacalo byt zle u pokladni ako sme cakali v rade. Tak som drahemu rychlo povedala, ze ho pockam vonku a rychlo vybehla von. Ale bolo to len tak-tak 🙂 Potom sme si urobili kolecko okolo bloku, ja som to vydychala a uz bolo dobre 🙂
@kikaneu cakanie bolo dlhe, ale vyplatilo sa 🙂 ten vysledok stoji za to 😉
@lucecita Ahoj som tu nova tak dufam že sa môžem pridať. Máme rovnaký problem. Aj ja mám cystu a nechce prasknúť. Nepomaha ani hormonalna liečba takže zostava len ta laparoskopia ☹((( Ti poviem u tých chlapov to je nadherné. Nepoznam žiadneho čo by mal problém, vždy si to len žena odnesie ☹ Aj toho môjho čaka spermiogram, ale toho sa nebojím, nepoznám muža čo by ho mal extra zlý.... Vždy sa niečo najde
@twixina1 ahojky....to ma mrzi, ze mas rovnaky problem ☹ a kolko sa snazite, ak sa snazite? mna nechal najskor 3 mesiace len tak ak osa to vyvinie, pretoze som bola u neho prvykrat po zmene gynekologa a minuly rok mi byvaly gyn. nic nenasiel...po troch mesiacoch mi dal antibiotika, tak uvidime o mesiac ked pojdem na kontrolu co a jak...ak tam stale bude, tak pojdem v januari na laparku a vysetrenia 😢 😢
@lucecita ja uvidím kedy sa do toho pustím, najskor asi manžela pošlem na spermiogram. Uvidím ako dopadne. Snažime sa rok a stale nič, tak chcem vedieť či je všetko u neho v poriadku. Mysliš že sa mam dôvod sa bať zleho spermiogramu? Poznaš niekoho kto ho mal zlý? Tento mesiac sa to rozhodne. Držim palce
@twixina1 nie, nepoznám nikoho, kto by mal zlý spermiogram. môj manžel naň pôjde na jar, ak sa nám dovtedy nepodarí mimi...a neboj sa, mysli pozitívne, lebo zlé myšlienky ti nepridajú a budeš sa len trápiť....a nech sa radšej dá vyšetriť čo najskôr a potom by sa doktor zameral na teba, mne to tak vysvetlil, že u muža sa jedná len o spermiogram a u ženy je to zložitejšie, preto sa má ako prvý testnúť chlap 😉
baby nesnivam, ale buducich mamiciek pribuda, snzily sme poctivo, co, ja som to priklincovala modlidbou, ze teda na vianoce si to objednavame, vsetky uz sme tost snazili, a verim, ze budem vyslisana, aj z vami, Pan Boh ma vypocul, nastastie nebol obsadeny telefon tak som si s nim pokecala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac dobry operator hore este nikdy nemal obsadene, a volam za darmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
takze pomaly Vam zela stastne a vesele s miminami 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a dakujem vsetkym c o sa pacia moje prispevky treba aj zavtipkovat, mozno moje mimi bude komik, a ja ked mi skonci tato tragikomedia a budem tehu tesim na ten krasny roman tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pozor moj ovu test je pozitivny, pisem ovulacny baby som si este nerobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
co to je mam ist na vec moj rezignoval, zavolam suseda, ale musi byt minimalne cernoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀
sorry ale to je dobry vtip je pravda, ze ta druha nebola silna ale bo vidno, takze to neplati, ale myslela som ze bude ako krieda 😀 😀 😀 😀 😀
vyguglila, som ,ze moze byt pozit, a ovu test zachyti HGC v prvych dnoch tehu, no o su mi veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
riesi ja neviem ci uhnala, ale tuzi po baby, asi viac ako ja, aked sa nedari, uz sa mu nechce cudny chlap nie 😀 😀 😀 😀 😀
ja debil aj mna to napadlo zajtra idem na gyndu asi poprosim sestricku, alebo uteciem do lekarne..... 😀 😀 😀 😀
ja som na prasky idem spinkat dobru noc a snazilky z ovu makame celu noc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ja mam asi sexulne volno, aj to treba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , obcas, aby si chlap nenasiel nahradu 😀 😀 😀 😀 , neskor hi hi
@eri28 ahoj ak sa mozem pridat a poradit tak ano, mas pravdu, ak ovulacny test zachyti HCG tak ti zobrazi pozitivny vysledok, zalezi na tom, ako je testovacia ciarka sfarbena 🙂 ...mas podozrenie na tehu? ci cakas ovu?
@barushkaaam : tak nech ti tie nevolnosti cim skor zmiznu aby si si mohla uzivat kazdu minutku 🙂 nech ste zdravi a pekne rastiete 🙂
@delideli dakujem pekne za prianie 🙂 okrem tych nevolnosti je fantasticky pocit byt tehu, ten pocit ze v tebe rastie novy zivot....je to fakt zazrak 🙂 tak drzim prsty, nech sa ti skoro zadari a aj ty takyto pocit poznas 😉

@barushkaaam aj mňa môžeš kľudne opľuť, a poriadne, nehanbi sa 😀 😀 😀