icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
10. nov 2011

@barushkaaam aj mňa môžeš kľudne opľuť, a poriadne, nehanbi sa 😀 😀 😀

lucecita
10. nov 2011

@eri28 počuj, ja som sa zasa nasmiala na tvojich komentoch...celý deň nič, čakám, kedy sa ozveš a keď sa ozveš, nemôžem z teba 😀 😀 😀 tak dúfam, že rodina nepríde...šak je predsa nepozvaná...nech si ostanú tam kde sú a prídu až keď ich o rok pozveš!!! uvidím ako to bude pred tvojou návštevou, či aj mne tie mrchy dorazia, alebo nie...

lucecita
10. nov 2011

@roka84 N E P R Í D E a basta fidli! 😀 😀 😀 😀

delideli
10. nov 2011

@roka84 : tak drzim aj dale vsetky palceky, nech uz na dobre spravy necakas dlho..ja mam pred sebou este asi 5-7 cakacich dni..aj ked vzhladom k tomu,ze ovu som mala 11DC, mozno neodolam a testnem skor 🙂

@barushkaaam : na mna mozes kludne plut den a noc, budem ti viac nez vdacna 🙂

inak mna dnes nejak vytaca manzel, esteze nemam plodne dni 🙂....

barushkaaam
10. nov 2011

@delideli
@lucecita
tak babule, vela stasticka, nech mrcha uz nepride, tfuj, tfuj
@gelinka75 to cakanie poznam....mne vysiel test 31 DC negativny, tak som dlllllho cakala, mrcha nedosla, tak som 43 DC testovala znova a vysli krasne dve ciarocky 😉 tak drzim palce, nech mrcha uz nepride 😉

delideli
10. nov 2011

@barushkaaam : fuh 43 dni cakat na 2 ciarky to chce paradnu trpezlivost,dobre,ze sa vyplatilo ..a ako sa s fazulkou mate?ako sa citis?

kikaneu
10. nov 2011

@barushkaaam och, riadne dlho si teda vydržala čakať....ja asi nevydržím 😎

barushkaaam
10. nov 2011

@delideli fazulka sa ma dobre, ale uz pocitujem "ranne" nevolnosti. Dneska rano vynimocne neprisli, tak som sa vytesovala a potom sme isli poobede s muzikom na nakup a mne zacalo byt zle u pokladni ako sme cakali v rade. Tak som drahemu rychlo povedala, ze ho pockam vonku a rychlo vybehla von. Ale bolo to len tak-tak 🙂 Potom sme si urobili kolecko okolo bloku, ja som to vydychala a uz bolo dobre 🙂
@kikaneu cakanie bolo dlhe, ale vyplatilo sa 🙂 ten vysledok stoji za to 😉

twixina1
10. nov 2011

@lucecita Ahoj som tu nova tak dufam že sa môžem pridať. Máme rovnaký problem. Aj ja mám cystu a nechce prasknúť. Nepomaha ani hormonalna liečba takže zostava len ta laparoskopia ☹((( Ti poviem u tých chlapov to je nadherné. Nepoznam žiadneho čo by mal problém, vždy si to len žena odnesie ☹ Aj toho môjho čaka spermiogram, ale toho sa nebojím, nepoznám muža čo by ho mal extra zlý.... Vždy sa niečo najde

lucecita
10. nov 2011

@twixina1 ahojky....to ma mrzi, ze mas rovnaky problem ☹ a kolko sa snazite, ak sa snazite? mna nechal najskor 3 mesiace len tak ak osa to vyvinie, pretoze som bola u neho prvykrat po zmene gynekologa a minuly rok mi byvaly gyn. nic nenasiel...po troch mesiacoch mi dal antibiotika, tak uvidime o mesiac ked pojdem na kontrolu co a jak...ak tam stale bude, tak pojdem v januari na laparku a vysetrenia 😢 😢

eri28
10. nov 2011

@lucecita uz som tu zase dakujem, ale taka vtipna som len teraz, zeby to tehu 😉 , inac minuly mesiac som mala len 2o dnovy cyklus a potom by som ta predbehla moja.....
niekto pisl, ze ked je ovu pozitiv si tehu, ci to som nepochopila
mam este jeden, testnem

twixina1
10. nov 2011

@lucecita ja uvidím kedy sa do toho pustím, najskor asi manžela pošlem na spermiogram. Uvidím ako dopadne. Snažime sa rok a stale nič, tak chcem vedieť či je všetko u neho v poriadku. Mysliš že sa mam dôvod sa bať zleho spermiogramu? Poznaš niekoho kto ho mal zlý? Tento mesiac sa to rozhodne. Držim palce

eri28
10. nov 2011

@twixina1 tvoveruj muzikovi, preco by mal mat zly, sperm,
ja som bola minuly mesiac necakane na laparke, z pohotovosti na salu, ale tento mesiac cakam ci nie som tehu, laparoskopiu, len odporucam, nebij hlavu hore, a sup na operacku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
10. nov 2011

@twixina1 nie, nepoznám nikoho, kto by mal zlý spermiogram. môj manžel naň pôjde na jar, ak sa nám dovtedy nepodarí mimi...a neboj sa, mysli pozitívne, lebo zlé myšlienky ti nepridajú a budeš sa len trápiť....a nech sa radšej dá vyšetriť čo najskôr a potom by sa doktor zameral na teba, mne to tak vysvetlil, že u muža sa jedná len o spermiogram a u ženy je to zložitejšie, preto sa má ako prvý testnúť chlap 😉

eri28
10. nov 2011

baby nesnivam, ale buducich mamiciek pribuda, snzily sme poctivo, co, ja som to priklincovala modlidbou, ze teda na vianoce si to objednavame, vsetky uz sme tost snazili, a verim, ze budem vyslisana, aj z vami, Pan Boh ma vypocul, nastastie nebol obsadeny telefon tak som si s nim pokecala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac dobry operator hore este nikdy nemal obsadene, a volam za darmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
takze pomaly Vam zela stastne a vesele s miminami 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

a dakujem vsetkym c o sa pacia moje prispevky treba aj zavtipkovat, mozno moje mimi bude komik, a ja ked mi skonci tato tragikomedia a budem tehu tesim na ten krasny roman tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

pozor moj ovu test je pozitivny, pisem ovulacny baby som si este nerobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
co to je mam ist na vec moj rezignoval, zavolam suseda, ale musi byt minimalne cernoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. nov 2011

@eri28 mozno mas prave ovulku a ani nevies :D

gelinka75
10. nov 2011

@twixina1 aj ja som mala cystu, mozno ju este mam, zvykne sa mi spravit, idem k dokimu koncom novembra, aby pozrel ci tam este je...nikdy som ju necitila..a vzdy na jednej strane..

eri28
10. nov 2011

sorry ale to je dobry vtip je pravda, ze ta druha nebola silna ale bo vidno, takze to neplati, ale myslela som ze bude ako krieda 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. nov 2011

@eri28 a toho tvojho si uz uhnala, ked rezignoval? :D ci on taketo neriesi, holt chlapi to beru inac

eri28
10. nov 2011

vyguglila, som ,ze moze byt pozit, a ovu test zachyti HGC v prvych dnoch tehu, no o su mi veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

riesi ja neviem ci uhnala, ale tuzi po baby, asi viac ako ja, aked sa nedari, uz sa mu nechce cudny chlap nie 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
10. nov 2011

@eri28 tak sup a sup a sprav si aj tehu test 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

ja debil aj mna to napadlo zajtra idem na gyndu asi poprosim sestricku, alebo uteciem do lekarne..... 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

ja som na prasky idem spinkat dobru noc a snazilky z ovu makame celu noc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ja mam asi sexulne volno, aj to treba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , obcas, aby si chlap nenasiel nahradu 😀 😀 😀 😀 , neskor hi hi

snubenci08
10. nov 2011

@eri28 ahoj ak sa mozem pridat a poradit tak ano, mas pravdu, ak ovulacny test zachyti HCG tak ti zobrazi pozitivny vysledok, zalezi na tom, ako je testovacia ciarka sfarbena 🙂 ...mas podozrenie na tehu? ci cakas ovu?

lucecita
10. nov 2011

@eri28 pekne sny a mozne snazilkovanie 😀 😀 😀 😀 čááááávo zajtra

delideli
10. nov 2011

@barushkaaam : tak nech ti tie nevolnosti cim skor zmiznu aby si si mohla uzivat kazdu minutku 🙂 nech ste zdravi a pekne rastiete 🙂

barushkaaam
10. nov 2011

@delideli dakujem pekne za prianie 🙂 okrem tych nevolnosti je fantasticky pocit byt tehu, ten pocit ze v tebe rastie novy zivot....je to fakt zazrak 🙂 tak drzim prsty, nech sa ti skoro zadari a aj ty takyto pocit poznas 😉